گفتگو و تبادل نظر در سایه جنگ...و تست

رمزی صحبت میکنی مجبور مثل خودت سوال کنم:joy:

2 لایک‌کرده

میگم ۵۰۰ تا تو بده ۵۰۰ تا من.تا دست خودمون باشه.گرفتی چی شد…؟:wink::wink::laughing::laughing:

1 لایک

Hale :frowning:

Vali mitarsam 500taye to be fana bere shahrdari khalafesho begire

1 لایک

شروین تو اهله معامله نیسی.من یه چی میگم ،تو یه چی دیگه.:rofl::rofl::rofl:

2 لایک‌کرده

داداش پول شما تو جیب ماست آخه ولی بی شوخی من حس میکنم اگه بتونه قبل هفتگی که بسته میشه برگرده به بالا تارگت بعدیش ۳دلارو میبینه

اگه نه بریزه دیگه مثل ارز آریا قابل برگشت نیست

2 لایک‌کرده

ارز لب هم هفته قبل اینطور بود تا ۶دلار هم رفت فقط مهم برگشتش که من اول فکر کردم پولبک هست ولی حجمش خیلی بالا رفته

1 لایک

وقته خوبیه واسه خرید…:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

2 لایک‌کرده

محمد زیره آب خفه نشی.بیا بالا یه نفس بگیر با اون چشمات..

1 لایک

باشه پس نمیخرم ولی اگه بره بالا اینجا سرویست میکنم:joy::joy::joy::joy:

3 لایک‌کرده

سلام بزرگ. من راحتم. فیض میبرم. :joy::joy::joy::joy::joy::joy::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

2 لایک‌کرده

مهرداد حالا اومدم بالا. اریا رو ببینیم گریه کنیم. پاینتر اومد. خواستم بفروشم دیدم چیزی نمونده

2 لایک‌کرده

این بنده خدا هم فکر میکنم مثل راشا تو ارز آریا گیر کرد خیلی ضرر کرده

امیدوارم یه نهنگ بیاد اینا بتونن فرار کنن فقط :pensive_face::frowning:

3 لایک‌کرده

گیر کردم. کاریش نمیشه کرد وقت یک راه داره. بالا اشاره کوچک کردین. به نظرتون. جابه جا کنم. مهرداد چند سری سوال کردم. اما سرت شلوغ بود جواب ندادی

1 لایک

ببین من نمیتونم بگم ، چون ریسکه من خودم الان ۱سال و نیم هست تو ارز مانترا گیر کردم ولی انداختم یه گوشه مونده به امید فقط پوله خودم که واقعا تو زمان حال بی ارزشه ولی جابه جا نکردم ولی آریا پشتیوانه هیچیس مشخص نیست مانترا یه ارز لایه ۱هست این بلا سرش اومده وای به حال دیگه ارزها…

3 لایک‌کرده

همین دیگه. ارزها رده. پایینن دیگه باید سود بگیری فرار اما. نهنگه اومد مارو. قورت داد حالا تو شکمشیم. باید سوراخ کنیم فرار.

دهنتون سرویس.درست میشه ایشالا.دارم دلداری میدم.:sad_but_relieved_face::sad_but_relieved_face::sad_but_relieved_face::sad_but_relieved_face::sad_but_relieved_face::sad_but_relieved_face::sad_but_relieved_face:

4 لایک‌کرده

محمد جان خدایی اگه سوال کردی یا ندیدم یا اون موقع نبودم

1 لایک

شروین ببین تو دقیقه 53160 رو مثلا میزنه الان

فدا سرت. منم همون لحضه. گفتم سرت شلوغه. الان به نظرت خروج بزنم. فقط راهنمایی برام مهم نیست دیگه چون پوله پوچ شده

رو چن خریده بودی؟چقد؟الان چقد شده؟

1 لایک