گفتگو و تبادل نظر در سایه جنگ...و تست

سلام بر بانو سون عالم تاب.خوبین بانو..بهتر شدین..؟سید که رفته عملیات.چشم این تریدینگ باز بشه بهتون میگم

1 لایک

چیکار کنیم منتظر ۰.۳ باشم برای سایرین یا ورود بزنم همینجا؟بنظرت

1 لایک

ببینم ۵۰تا لایک میخوره این کامنت:eyes::eyes:

4 لایک‌کرده

شروین اینو چرا اوردی…؟:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

واسا اینو یه لحظه…:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

بذار یه سرچ بزنم ببینم مالکش کیه… اگه برات جورش کردم پورسانت منو بدی)

منم گیجم کرده لامصب

نمیدونم میخواد بره پایین بره بالا

یجوری نشون میده میخواد بره بالا

از یه طرفیم نقدینگی پایینو برداره

2 لایک‌کرده

دیگه فکر نکنم نقدینگی پایین باشه

یه جا دیدم که تارگت ۰.۰۵ داده بود

یعنی نابودی کامل این تارگت

2 لایک‌کرده

یکی نیست از ارز مونرو یه تحلیلی بده

1 لایک

بعضیا میگفتن chz برای جام جهانی احتمالا پامپ شه اما من رفتم چارت سال 2022 زمان جام جهانی قطر رو دیدم…نه تنها جهش نداشت بلکه با شروع جام روندش نزولی هم شده بود… پس بیخیالش

دوستان Mfi سایرن توی تایم چهار ساعته 14 بوده ولی توی تایم یه ساعته 62 شده! این یعنی چی مهرداد؟ یعنی داره نقدینگی واردش میشه؟؟

..

در ضمن بیتکوین و همه ی آلت کوینا ریزش داشتن امروز،بیت تا 78،800 اومد اما سایرن بعد از ریزش دیروزش روی حدود نیم دلار ثابت مونده… اینا برای من نشونه هایی از قدرته

S.I.R.E.N

سلام دایی جون منور اگه اسپات داری نگهداری کن ارز خوبیه هفته های پیش و رو میکشه بالا

علی عاشق ارزهای سقوط کرده تو نظری درباره سایرین نداری؟؟؟:face_with_raised_eyebrow::joy:

2 لایک‌کرده

دزرت یه چکش کاری بکنیم اینو واسه ساختو ساز…

1 لایک

خوبم خداروشکر

مرسی ازت

1 لایک

اینو باید احمد شکری نظر بده تل تو برعکسش عمل کنی:laughing::laughing:

تو بزن تبر بزن..چکش بزن… شیفت کاریمون شروع شد یک بامداد،همسایه هاش بیدار نشن…یواشتر بزن…

1 لایک

سلام شروین جان

این ارزا تحلیل شون شانسیه این ارزا گمونم بیت 97بچسپونه واکنش خوبی نشون میدن اگه چارت بیت کوین نشون ایطوریه

1 لایک

عه چیه این یونی بیس هست…فک کردم باز پروژه ی سایرنه

ببین فرق این با سایرن اینه که نیازی نیست براش تیر آهن و میلگرد بزنی…باید بذاری بریزه بعد اتاق بالاشو بسازی