گفتگو و تبادل نظر در سایه جنگ...و تست

خدا لعنتت کنه شروین،نون تو گلوم گیر کرد.به خاطرت پلان سایرنو توش چند تا خط زدم بد شکل شد…

یعنی این سایرن ■■■■■■ فقط الکی اومد stop منو زد:unamused_face:

از فاصله ۷۰۰ متری زدم تیرارو اونجا خورد..

ولی یه بار به مهرداد گفتم نظر بده واضح نگفت نظرشو که سایرین چی میشه

1 لایک

به اون خط هایه دیگه توجه نکن.از اون خط قرمزه اخری پایین اومدنش غیر ممکنه…

لعنی اونبر چارتشو کشیده بودم با دزرت داشتیم روش طرح میزدیم.اعدادم که مستقیم بهت گفتم قبلش.:laughing::laughing:

استاد شروین من چارت بیشتر ارزی کوچیک ندارم با همون کیف پول چارت نگا میکنم بیشتر ارزا چارتشون قفل کرده نمیدونم برای چه

سایرن رو دست کم گرفتی… برو توی مارکت کپ ببین خیلی اوقات trending هست… این مقاومت مهمشه راحت از دست نمیره بنظرم

حداقل تا ۰.۴۵ بیاد من بخرم بعد مقاومت کنه خیلی مقاومت ساخته

۰.۴۲ بعدیش

۰.۳۸

۰.۳۵

و…

1 لایک

استاد علی من میرم تریدینگ ویو نگاه میکنم

بنده اونبار گفتم من کاربر ساده هستم

عستاد کاربلد تو تاپیک های دیگه زیاد هست

بعضی هاشونم ناپدید شدن

2 لایک‌کرده

والله من نمی‌دونم چه خبره چه میشه کی به کیه چی به چیه دوست دارم همفکری کنم بلاخره جای دوری نمیره :heart::folded_hands:t2:

1 لایک

این چندتا نهنگ سایرین دستشونه فقط فکرشو بکن اینا بخوان خالی کنن

1 لایک

از ۷۰۰میلیون توکن ۵۰۰میلیون دست این چند نفره

1 لایک

ممد اسدی فک کنم گروگان گرفتنش یه مدته نیس

1 لایک

س*گ تو ر-وح٪ت رگنار.الان اسمشو بردی یادم افتاد که راس میگی چرا نیس…:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:فک کنم یه جا غیر قانونی رفته کپی کرده چیزیو گرفتنش.:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:پرونده داره تو کپی از اسناد:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

3 لایک‌کرده

1 هفته هست نیس فک کنم انقدر تند تند تاپیک زد گوشیش سوخت:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

انقدر راشا بهش کلید کرد رکابیشو فکر کنم رفت عوض کنه :eyes:

2 لایک‌کرده

چند تا سوژه تاریخی و دسته اول دارم فقط نمیدونم چجوری بگم.که اگه بگم هاب منفجر میشه…:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

3 لایک‌کرده

از دیجی کالا سفارش داده

فک کنم دستش برسه طول میکشه:rofl:

2 لایک‌کرده

مهرداد نظرت چیه درباره این؟؟

1 لایک