خرید بیت به هدف قیمت ۸۳ و ۹۰

باتوجه به کراس میانگین ۲۵ و ۶۰ در تایم ۱۲ ساعته بیتکوین و بالا بودن خطRSI روی عدد ۵۰ انتظار خرید در این قیمت ها برای تارگت ۸۳بعنوان محدوده طلایی و گپ این موج و همچنین هدف قیمت ۹۰هزار بعنوان محدوده اصلی ریزش اوردر بلاک معتبر( OB) دارم. تحلیل شخصی هست .همیشه پرسود باشین

8 لایک‌کرده

2 لایک‌کرده

سلام تحلیل چارت شما حدس احساسی بنده تایید میکنه :+1:t2:

81150 عدد مهمیه برای بیت کوین

امروز بترررررکون بازار رو .

1 لایک

میای اینجا یه مشت چرت پرت تحویل میدی مثل یه هفته پیشت که اتریوم اومدی بدبخت کردی یه سری مردم را

4 لایک‌کرده

داداش چرت ننویس خودت میری با ضریب ۱۰۰ معامله میکنی به من چه. منم اکن چیزی که مد نظرم بود اتفاق افتاده .

1 لایک

ماشاالله برو بالا بترکون

سلام شکری عزیز من هر چی نگاه میکنم درست میگی دمت گرم که اطلاع رسانی میکنی

هدف از بازار کسب سوده . بعضی ها خیلی عجله ای تشریف دارن توی روند باید باشی شاید توی مسیر بالا پایین باشه ولی حرکت اصلی مهمه که همراهش باشی

شکری عزیز زیکش دیشت به کفته دوستان ورود نمیداد الان چه جوریه بخرم یا نه

من خدا شاهده دوست دارم همه سود کنن .خودم هم تحلیل گذاشتم معامله باز کردم

1 لایک

من خودم چند سری لانک و شورت باز کردم خوب متاسفانه سود نکردم یا تمع کردم کسی مسئول نیست

1 لایک

۷۲۴۰۰ رو شارپی رد کنه تایم ۱۵ دقیقه ای .

میره برای ۷۳۲۰۰

1 لایک

اگر تایم ۱۵ این کندلی پین بار قرمز کنه ۷۲۲۰۰ خارج میشم از پایین دوباره‌ لانگ میشم. والا فعلا پوزیشن باز میمونه تا ۷۳۲۰۰

1 لایک

۷۲۲۰۰ خارج میشم دوباره پایینی بزنه دوباره ورود میکنم انگاری سوختش تموم شد

1 لایک

شکری تبدیل موقع خرید چند بار خواستم زیکش بخرم هنگ کرد خیللی پدرسوختن

1 لایک

بیت تایم ۱۵ بالای پین بار بدنه قدرتمند بسته دوباره از ۷۲۱۰۰ لانگ شدم

1 لایک

فقط بیت کوین رو بخرین به فکر سل نباشین احتمال زیاد تا ۷۴ بره .نصف کادر بالایی منطقه مهمیه ۷۴ ‌. کلید ۸۴ همین رد کردن ۷۴ هستش

1 لایک

برای اینکه اهمیت محدوده ۷۴ مشخص کنم همین تصویر رو براتون گذاشتم که سناریوها کلیدشون این ۷۴ هستش بالا ۹۰ پایین ۵۰هزار تا

1 لایک