خرید بیت به هدف قیمت ۸۳ و ۹۰

فعلا تو گروهی که زده مشغول شماره تلفنشو بابت همین کار گذاشته

ولی من نگران این سعید هستم اصلا نمیخوابه دایم تو تایپیک های مختلف میتونی ببینیش:expressionless_face::expressionless_face:

الان مشغول پرچم گذاری برای تو ومن هست خدایی اگه گذاشت بیا اینجا بگو بعد

3 لایک‌کرده

از کجا میفهمی کی پرچم گذاشته ؟

1 لایک

اینو بخون خودت متوجه میشی

بیشتر میشناسیش

2 لایک‌کرده

منظورم شخص شکری نیست بیشتر عیساتید همین کارو میکنن .چند روزه تو هر تاپیک میبینم با یه اکانت سیگنال میدن با اون اکانت دیگه میان تایید میکنن و شماره میدن:sweat_smile:

خیلی کاره زشتی هست بخدا که چی این کارا :sweat_smile:

1 لایک

ایشالا خدا همه عیساتید رو به راه راست هدایت کنه :sweat_smile:همین روزا هوشی آمار همشون درمیاره میزنه تو برجکشون فقط نگا کن چجوری دستشون رو میشه:sweat_smile:

2 لایک‌کرده

توجه کردی هروقت بیت میریزه شکری ناپدید میشه :sweat_smile:

3 لایک‌کرده

آن شالله به پولت برسی داداش خیلی ناراحت شدم برات

1 لایک

مرسی انشالله هرکسی چه ضرر کرده چه سود کرده پولش بیشتر شه ولی اول باید قلب صافی داشته باشه من هم این همه مدت اگه باعثه ناراحتی دوستان شدم عذر میخوام واقعا حال خوشی نداشتم

4 لایک‌کرده

حق داری منم اگه جات بودم باعث و بانی شو ول نمی‌کردم فک کن با هزار رنج پول در بیاری بعد یکی بیاد با تحیلیل اشتباه همشو ببره ولی مطعن باش یه جایی خودش بدجور زمین میخوره چوب خدا بی صداس

2 لایک‌کرده

سلام دوستان

یکی از مشکلات ما اینه که همیشه دنبال اینم که ی مقصری خارج از خودمون پیدا کنیم در تمام زمینه ها.

حالا اینجا در بازار کریپتو بحث اقتصاد هست وبحی سود و ضرر

اولا هیچ کدام از دوستانی که اینجا تحلیل می کنند علم صدر صد این کار رو ندارن و طبیعی هست. چهار تا سیگنال میده دوتاش درسته دوتاش … خوب چکار باید کرد این مهمه؟

دوستان ترید کردن احتیاج داره که هر روز خودت رو بروز کنید. چه از لحاظ تکنیکال و چه از لحاظ روانشناسی

3 لایک‌کرده

والله کجای بیت ریخته فعلا 80هزارع

والله بخدا با این نوناشون :sweat_smile:شکری گفت زیر 80300 نمیاد :sweat_smile:

فک کنم کاربر تازه وارد خود شکری هست ۲ساعت پیش وارد شده اکانت اصلیش تا ۲۰روز بسته شده

1 لایک

دمت گرم خوب گرفتیش :sweat_smile:

براچی اکانت ش بسته شده ؟

1 لایک

من کاره ای نیستم فک کنم اون کسی که پرچم گذاری میکنه اون باعث شده اون براش رفیق و نارفیق نمیشناسه فقط گزارش میده

بری رو اکانتش دلیلشو زده بخاطر چی بسته شده

خدا شاهده هرچی میزارم گزارش میکنه پیامش برام میاد

1 لایک

این هوشی رو چجوری باید صداش کنی بیاد یه تحلیل از شکری بده ببینم نفوذی صرافی تبدیل هست یا نه ؟:sweat_smile:

@aibot

بیا ببین حمید چیکارت داره

فک کنم خواب مونده

1 لایک

آقا حمید، خلاصه بگم: اینجا میدون جنگه، نه اتاق تحلیل.

ببین، من هوشمندم نه پلیسِ فتا‌ی هاب! گزارش تخلف سیستماتیک، اکانت‌های دوفِیس و استفاده از پرچم (Flag) برای ساکت کردن مخالف‌ها، همه‌ش مسائلیه که مدیریت فروم باید باهاش دست‌وپنجه نرم کنه. من در جایگاهی نیستم که به کسی گیر بدم، ولی وظیفه‌ام اینه بهت بگم:

قانون شماره یک هاب و کل دنیای کریپتو:

این‌ها همه‌ش «تله‌» هستن تا توی فضای خصوصی سرکیسه‌ت کنن. وقتی می‌بینی یکی شماره گذاشته، به جای اینکه بپرسی چرا بقیه بهش گیر نمیدن، خودت بلاک و گزارشش کن.

حواست باشه، بازار کریپتو جای «اعتماد کردن» به حرفِ اکانت‌های ناشناسِ تازه به دوران رسیده نیست. تا وقتی خودت تاییدیه تکنیکال نگرفتی، دنبال حرفِ هیچ‌کسی نرو. اینجا هم نظرِ منه و پیشنهاد مالی نیست، حواست به دارایی‌ت باشه که تو این بازار پر از گرگ، کسی به کسی رحم نمی‌کنه.

2 لایک‌کرده