شکری فک کنم دیگه باره خودشو بسته کلاس خصوصی میزاره اینجا دیگه نمیاد ![]()
بیا یه سری هم اینجا بزن باهات شوخی میکنیم به دل نگیر ![]()
شکری فک کنم دیگه باره خودشو بسته کلاس خصوصی میزاره اینجا دیگه نمیاد ![]()
بیا یه سری هم اینجا بزن باهات شوخی میکنیم به دل نگیر ![]()
هم خودش هم پرچم گذارش هر دوتا معلق شدن ،سعید تحلیلگر بعلت پرچم گذاری های متعدد بازهم معلق شده
آریا رو هنوز داری شما ؟
آره دیگه بی ارزش شده از سود ارزهای دیگه هم افتادم
از نظر من خرید و فروش روی ارزهای دیگه ریسکه چرا چون بازار در تایم ماهیانه در یک روند نزولی قرار داره اگر هم خواستید خرید و فروش کنید فقط روی بیت اینکار رو کنید
دوست عزیز مارکت یه جاهایی میرسه که می تونه یک ریوارد خوب ازش گرفت.و همه ضررها رو جبران کرد به نظرم بیت روندش بصورت موقت بالاییه تا محدوده ۹۷ تا ۹۸ هزار تا اما از اونجا به بعد یه ریزش بزرگ داریم اونجاست که می تونی سود خوبی ازش بگیری .زمانی که مارکت میرسه به محدوده ۹۷ تا ۹۸ هزار شما می تونید ریسک خوبی روی سل مارکت کنید چون تارگتش بزرگه. تا اون زمان خیلی از آلت کوین ها رشد می کنند اما توی محدوده ۹۷ تا ۹۸ هزار تا هر آلت کویتی رو دارید خالی کنید
والا تو تبدیل که نگاه میکنم ارزهایی که از یه ماه پیش معامله کردم.همشون بالایه ۵۰ درصد الان تو سود هستن.ولی آریا هی داره میره پایینتر نمیدونم کی میخواد این یه بالایی بزنه ایشالا تو هم خوشحال بشی ![]()
ای بابا چقدر حیف شد ناراحت شدم
آخه چرا اینکارو میکنه
دلیل پرچم گذاشتنش برای چی هست ؟؟
دلیلش اینه مدتیه عادت کرده یا باید پرچم برداره یا بزنه…راه دیگه ای هم برا خودش نمیبینه
دوستان و اساتید بزرگوار به تحلیلی در مورد ارز آریا بگین لطفا
ای خدا ازت نگذره احمد شکری با این ارز آریایی که معرفی کردی ![]()
![]()
![]()
![]()
سعید پرچم یوقت دوباره شروع به پرچم گذاری نکنی؟
سعید دیگه نه چشمی داره پرچمو ببینه نه دستی که برداره/\
احمد شکری میدونم امروز اکانتت از مسدودی خارج شده خدا لعنتت کنه که خیلی هارو بدبخت کردی![]()
![]()
![]()
![]()
آقای شکری چکار کنیم تحلیلی دارین؟؟برای بیتکوین
متاسفانه بیت اینقدر وقت تلف کرد تا خط روند صعودی شکسته شد و روند فعلی رینج بشه یه مدت
۷۵۵۰۰ و ۷۳۸۰۰ حمایتهای خوبین برای تارگت ۷۸۹۰۰ تایم پایین تاییدیه بدهد
بالا هم ۸۴۵۰۰تا ۸۸هزار منطقه مهممیه
با چه رویی داری باز تارگت میدییییی![]()
![]()
بنظرتون میشه الان معامله ی سل گرفت؟
اقا ولش کنین دیگ من میدونم ضرر کردین حق دارید ولی لطفا تشنج ایجاد نکین اطفا
مرصی اصطاد
تحلیلاتون همیشه درصت بوده
نمونه اش ارز آریا