خدمت بزرگواران تازه واردان بازار سبد امن تقدیم نگاهتون

سلام سروران گرامی بازار ارز دیجیتال با کسی شوخی وتعارف ندارد پس تا جایی که امکانش هست کار ریسکی داخل بازار انجام ندهید از اینجا مختصر و مفید برای شما چندتا از رمزارز که امنیت نگهداری دارند براتون نام میبرم
اتریم
مونورو
کاردانو
بیتکوین SV
لایت کوین
ریپل

الآن بازار شرایط ایده آل برای نگهداری تقریبی 3تا7ماه داراست سالم و پرسود باشید :dollar_banknote::dollar_banknote::dollar_banknote:

سلام عزیز نقطه ورود نمیدی

2 لایک‌کرده

دنبال نقطه ورود نباشید از همین اینجا با 70درصد سرمایه سفارش خرید اسپات کنید بدون معطلی 30درصد سرمایه
برای این اصلاح داشته باشید ترجیحا حد اقل یک رمز ارز مونورو داشته باشید دومی کاردانو برای تنوع بقیه هم داشته باشید

منن جسارت میکنم ولی نمیتونم جلوی خودم رو بگیرم ننویسم جهت آگاه سازی همراهان

سبد اگر نقطه ورود و حد ضرر و حد سود نداشته باشه که امن نیست!

همینجوری اینارو میذارید دوست من10 نفر میخرن یا پولشون گیر میکنه یا ضرر میکنن، مسوولیت داره سرمایه مردم
الان کاردانو و ریپل جفتشون شرایط خوبی برای خرید ندارن روندشون اکیدا نزولیه! ، ارزهای باپشتوانه هستن ولی خریدشون سیاهچاله پوله در لحظه فعلی و بارها و بارها تحلیلشون رو گذاشتم که چه زمانی خوب سود قراره بدن، نه سودهای بلند مدتی که تهش 40 درصد بشه 60 درصد بشه.

5 لایک‌کرده

منظورم سرمایه گذاری اسپات هستش استاد خرید واحدی الآن بازار تو کفه فکر نمیکنم ضرر توش باشه بعد ارز کردم پول برای اصلاح کنار بگذارید بازاره استاد اونیکه تاجره باید همه چیز در مورد بازار بپذیره ممنونم که وقتت برای ما گذاشتید
کامنت شما ارزشمند است

1 لایک

قربان عزیزید
من و شما تجربه بازار رو داریم ولی اکثریتی که در این فضا هستن تازه وارد هستن و صبر سرمایه گذاری رو ندارن و با هزار امید و آرزو میخرن برای همین جسارت میکنم عرض میکنم، اگر مقدور هست در تحلیل هاتون نقطه ورود و خروج قرار بدید خیلی از دوستان فقط با تحلیل های اینجا خرید و فروش انجام میدن.

3 لایک‌کرده

اوکی مفهوم شد چشم تا ببینیم

1 لایک

خیلی ارادت دارم
یک پروفایل و اسم هم برای اکانتتون بذارید اسم تازه وارد برازنده شما نیست، از تحلیلهاتون بهره مند بشیم

2 لایک‌کرده

سلام دوست من منظور شما از ““ارز کردم”” همان ““عرض کردم”” هست درسته؟ حتما اشتباه تایپی بود. موفق باشید

1 لایک

درود

حالا چرا 3 تا 7 ماه دلایلی هم واسه این تایم فریمی که دادین وجود داره یا همینطوری گفتین

1 لایک

خدا زیادتون کنه شما که منظورم فهمیدی :person_facepalming:t2::sweat_smile:

اگه بازار کریپتو قراره به اوج برسه زمان تقریبی 3تا7ماه طول میکشه

بعد جنگ شاید بشه تا حد زیادی مسیر بازار رو فهمید

1 لایک

بله رویای خیس جنگ بهانه خوبیه برای گمراه کردن مردم آمریکا چون بیشتر شرکتها و سازمانهای و دولتها خریدار بیتکوین هستن برای موارد اضطراری نگهداری می‌کنند

برای جلوگیری از فرار خریداران پس باید سرو صدا راه بندازن جنگ راه بندازن تا کسی اعتراض نکنه واقعاً برنامه ریزی دقیق انجام گرفته بیتکوین احتمال داره آدم های شخصی

در آینده راه نده

همیشه گفتم قدرت اصلی پشت پرده بیشترین سهم رو برای خودش میخواد با اینکه بارها گفته شده بیتکوین اصلی ترین بخشش دست مردمه

1 لایک