میشه دوباره چک کنید ایا این نظریه هنوز پابرجاس؟
بین 410تا480روش کار نکرده احتمالش زیاد هست اونجا بره
عزیزم تحلیل های استاد اسدی رو کجا میشه دید؟
تو همین هاب دیدم یه تاپیک برای زیکش گذاشته بودن
سلام فکر کنم ریزشش شروع شده درسته؟
اگه بریزه کجا بخیریم مناسب هست؟
سلام و ارادت نظر شخصی من در مورد حجم ها واقعا این هست که به نظرم حجم ها چون فقط مال یک صرافی هست واقعا قابل تحلیل نیست و سایت هایی هستند که داده های کل صرافی هارو مثلا حجم هارو به فروش میرسونن تا بدونی دقیقا چه حجمی خورده این ارز مثلا فکر میکنم حجم های داخل صرافی های غیر متمرکز رو نمایش نمیده روی چارت و این نشانه ضعف هست و ناقص بودن داده ها
اما تحلیلتون قابل احترام هست و من هم موافق صعود زیکش هستم در بلند مدت ![]()
این ریزش جزئی رو باید داشته باشه مراقب باشید نقطه بزنید زود تصمیم به ورود نگیرید و در جیان باشید هدف بلند مدت هست یعنی اگر بخواهید برای بلند مدت بخرید باید یک حساب سر انگشتی بکنید که اگر 48 درصد ریزش داشته باشه شما چقدر ضرر میکنید مراقب باشید در بلند مدت ما میگیم رشد میکنه اما اگر ریزش کنه میتونه تا 48 درصد ریزش داشته باشه مراقب باشید در کل بلند مدت البته
تحلیل استاد نجفی در نظر بگیرید از 360به پایین پله ای شروع کنید
باید اینو بدونید اگر بریزه اماده برای منفی 48 درصد هم باشید پس بدونید چقدر میخرید
استاد من رو۳۶۰ دوتا خردید زده بودم
به پولشم احتیاج ندارم فکر میکردم به ۳۹۰ بره مه مقاومت اصلی هست بفروشم
الان این کندل قرمز ریزش zec حساب میشه؟
کلا که زود وارد شدید خوب و تمام این صحبت ها اصلا تحلیل نیست و سناریو هست دقیقا مثل بازی شطرنج که نمیتونی پیش بینی کنی اینده رو ولی یک حرکت رقیبتو میتونی پیش بینی کنی یعنی همون لحضه رو میتونی احتمالا و با خودت میگی اکر فلان کارو کرد من فلان کارو انجام میدم این هم به همین شکل هست من گفتم میتونه این حرکت رو بزنه و اگر بزنه و استاندارد های لازم رو داشته باشه ورود میزنیم
حدود 16 الی 17 درصد میشه استاپ در نظر گرفت براش چون بیشتر از 18 درصد میشه گف شاید نره بالا دیگه
در کل خرید زدید درسته ولی نقطه خوبی خرید نزدید اگر حالا هدف هلد هست و میخواید بلند مدت نگهش دارید و بود و نبودش براتون یکی هست میتونید بزاریدش باشه
ولی الان احتمالا بیت کویین و اتر و ارز های اصلی ریزشی هست بلند مدت که نشانه خوبی هست برای ورود در اینده
در کل فعلا در حال حاضر ریزشی نیست اما بهتره بگم ممکنه فرصت خروج رو از شما بگیره به دلیل نقطه ورود بالاتر
ممنون از راهنماییتون
وگرنه توجه کنین ریزش هاش خیلی ضعیفه این داره به ما میگه فعلا قدرتشو ندارم ریزش کنم
برای بلند مدت باز منورو گزینه بهتر بود زیکش پسر مونوروست مونورو کندلهای آخری عجیب و غریب پرتاب میکنه احتمال منورو بین 2000تا 3000به نظر میرسه برای بلند اگه بیت کوین به 150000برسه
مونرو به درد ترید نمیخوره و الان هم هیچ موقعیتی نداشته کلا و نقدینگی توش نیست
من تو منورو و زیکش نوسان گیری میکنم اگه یکیشون ضررم بزنه دومی جبران میکنه
ممنون زیر نظر میگیرمش
برای خرید الان مناسب هست یا اینم ریزش داره؟
منظورم برا اسپات هست کلان جبران همدیگه میکنن