زیکش داره من رو میترسونه! (تحلیل شماره 23) +نتیجه تحلیل

از نظر من خیلی امن هست الآن موقعیتش خوبه برا خرید دیشب من و رفیقم هر کدوم یکی اضاف کردیم

1 لایک

سلام شاهین جان
هدف این تاپیک هم همینه دقیقا :+1:
اینکه من حس میکنم یک جای کار تحلیلم درست نیست برای همین از مشورت اساتیدی چون شما بهره بگیرم و اون چیزی که میخواستم هم دقیقا همین بود که من چارتم از فراز هست و حجم های ارزهای کوچکترش قابل اعتماد نیست و قدردان نظر و وقتت هستم

خواهش میکنم ما پیش شما درس پس میدیم اما نظر شخصی بنده با دلایل حد اقلی برای خودم بود

سلام وقت بخیر من نزدیک به ۱٫۵ سال پیش وارد ارز دیجیتال شدم و قبلاً هم تو بورس ایران بودم کلا نه کارم اینه نه ازش سردر میارم. فقط خواستم تجربه مو درباره زی کش عرض کنم. زمستان ۱۴۰۳ به پیشنهاد یک کانال به اسم آقای تحلیلگر ریپل خریدم مقداری سود کردم و تبدیل به بی ان بی کردم اونجا هم مقداری سود گرفتم ولی از اواخر فکر میکنم تابستان یهو زی کش رو دیدم که تو آلت کوین ها بدجوری رشد کرده بود. چون هم تخصصی کار نمی کنم هم یادم نیست ولی حدودا ۲۸ میلیون قیمت هر واحد بود من ۱۰۰ تا ازش خریدم که تا ۷۰۰ دلار نگه داشتم و فروختم ( نزدیک به ۱۰ میلیارد) بعدش رو ۶۰۰ دلار ازش خریدم و ۱۱۶ تا داشتم. به پیشنهاد چند نفر مقداری خارج کردم و ماشینم رو عوض کردم یعنی اصل سرمایه حالا که ریزش سنگین داشت دست نزدم و بهش امیدوارم.

وقتی حرکت کنه دیگه هیچ چیزی جلودارش نیست و تو ریزش ها هم همینطور هست ولی کم پیش میاد مثلاً بوده تو ۲۴ ساعت بالای ۱۰۰ دلار صعود کرده و لی تو همین بازه زمانی ۵۰ تا ۴۰ دلار ریزش کرده خلاصه کلام به نظرم نگه دارید و ازش لذت ببرید من باز هم تو ۲۱۰ دلار مقداری ازش خریدم و ضمناً تک ارز هستم و الآن ۱۰۵ تا ازش دارم مقداری تو صرافی تبدیل برای مخارج روزانه و… بیشترش تو تراس والت.

موفق و پر سود باشید

6 لایک‌کرده

به احتمال زیاد به اون خط های سبز برسد اگر پاور ضعیف نشود:face_blowing_a_kiss:

1 لایک

درود و وقت بخیر خدمت شما، ۲ تا ارزو اگه امکانش هست میخواستم برام تحلیل کنید ،ممنون jito و worldcoin

1 لایک

سلام
این خیلی بد ریخته گذشته اش هم این قسمتا خیلی دیتا نداره
فقط مومنتوم نزولیش گرفته شده عملا و داره انباشت میکنه
اگر برسه به خط زرد و با حجم خوب بشکنه، مقاومتی جلودارش نیست خیلی جذاب میشه
میبرمش تو واچ لیست برای چند ماه آینده میشه شکستش رو بررسی کرد

1 لایک

وضعیت WLD به هیچ عنوان جالب نیست، امیدوارم هولد نداشته باشید

چارت تتریش تا نیاد بالای خط بنفش و نشکونه سیاهچاله پوله خریدش

چارت بیتکوینش هم یک 200 روزه مرده، تلاش کرده مقاومت رو بشکونه، ریجکت شده و رفته کما

اینم تا بلند نشه به خط زرد خودشونو نرسونه، بعدش خط زرد رو بشکنه توقعی برای رشد بزرگ نمیشه ازش داشت.

1 لایک

ممنون از تحلیل دقیقتون، پاینده باشید

2 لایک‌کرده

جسارتاً الان وقت ورود هست؟یا در چه شرایطی و قیمتی بهتره ورود کنم?

1 لایک

نه مهرداد جان
الان سقف اون باکس که کشیدم اصلاح داده و میتونه پایین تر هم بیاد
هرموقع باکس رو بشکنه میتونیم ورود بزنیم
داخل کلاب 1% آپولو باهام هماهنگ باش که چارت بیتکوینش هم بررسی کنیم.
فعلا ورود نداره در استراتژی من تا بشکنه باکسو

1 لایک

عزیز یک تحلیل روی کایت میزنی بدجور ریخته و ترسناک شده ، ببین میشه از فاجعه این ارز ما خارج بشیم تا فعلا باید نگاش کنیم فقط

1 لایک

سلام
حمایت نگهش داشته ، روند نزولی رو نگه داشته میتونه اولین نشونه تغییر روند بهمون بده. سقف و کف بالاتر بزنه روند جدید شروع میشهف شکست باکس بنفش تاییدیه تغییر روند
خروج هاش نیم خط های بنفش

1 لایک

درود و مهر

من اینجای قیمت وارد نمیشم
موقعیت خرید دو تا سه هفته پیش بوده و فرصت خرید مورد قبولی وجود داشته پس اگر تا الان خرید نکرده باشم اینجا ورود نمیکنم و اگر از اینجا 100% هم بره بالا از سودش میگزرم چون فرصت ورود من از دست رفته بوده.

اول ضرر نکن سود خودش میاد

1 لایک

سلام کایت این روند نزولی اش ادامه داره؟چیکارش کنیم بفروشیم؟بالا نمیزنه؟

1 لایک

ببینید درگیر هست الان با خط 0.16
مجدد ریجکت شده، اگر حد ضررتون پایین تر از این حرفاس که بهش پایبند بمونید، چون الان ناحیه مهمی هست اگر بتونه بالای این خط ببنده روند صعودیش شروع میشه.

بنظرم صبر کنید کندل هفتگی توتال 2 این هفته بسته بشه، کندل هفتگی خود کایت هم بسته بشه. باهام هماهنگ باشید چک کنم مجددا اگر پولش رو نیاز داشتید بررسی کنیم برای فروش.

1 لایک

لطف می کنید enj رو تحلیل کنید

روی ۰.۶۸ خریدم

الان خیلی پایین رفته

۲۰ تومن ضررم

به نظرتونبا این ضرر بیرون بیارم یا بالا میره و ضررم رو پس می گیرم؟

1 لایک

سلام لیلا جان اشتباه نمیکنی؟

INJ الان 3 دلار هست

2 لایک‌کرده

بله عزیزم

Enj

اشتباه تایپ کردم

ممنون گفتی مریم جان

2 لایک‌کرده

خیلی ممنونم خیلی لطف کردید میخواستم بفروشم

پس نگهش میدارم:folded_hands:

1 لایک