زیکش داره من رو میترسونه! (تحلیل شماره 23) +نتیجه تحلیل

این بستگی داره که تحمل ضررتون و شیوه مدیریت سرمایتون چطوری هست، محدوده 290 برای خروج مناسبه ولی نمیدونم چند درصد میشه از نقطه ورودتون

سلام استاد چشم آپولو

روی چارت ای ارز خریدش فوق العاده ریسکی هست دو تا کندل ریزش به سمت پایین داره باید دید تو تایم های دیگه رو این دوتا کندل تمرکز کرد :eye:

تحلیلتون از دش رو بالاتر پیدا نکردم

1 لایک

داخل همون تاپیک پیام بذارید خودم یا دوستان براتون ریپلای میکنیم

استاد چارتشو نگاه کنین ک اگ بالایی حتی در حد دو تومن بخرم ی میانگین کم کنم تا از ضررم کم بشه اطفا

1 لایک

سلام ،

سمت دکسی رفتین یا نه هنوز ؟؟؟

از یک منبع معتبر تحقیق کنید، بعد خودتون تصمیم نهایی رو بگیرین ، آخرین بار ۱۱دلار بود که بهتون گفتم .

خیلی بالای واقعا ترس داره

در حال حاضر ترسناکترین ها زیکش و دش هستن ….

من از صبح کلمه ترسناک و خطرناک رو از صبح دیدم. هیچ کجای بازار خطرناک و ترسناک نیست اگر بازار رو به دید درست و و با علم این کار نگاه کنید

1 لایک

چرا میشه بگین چرا قراره چی بشه

1 لایک

منم تحلیل دش نیست آقا آپلود لطفا خیلی مهمه حیاتی برای من

این چارتش عزیزم

1 لایک

سلام ، یادتون باشه من چند روز پیش چندتا توصیه کردم ، فروش دش یا زیکش قبل از سقوط مطلق ، خرید ارز دکسی از ۹ دلار بهتون گفتم ، و در نهایت تصمیم نهایی با خودتون بود ….

ما به صورت ناشناس کار می کنیم و چون پولی بابت حرفامون نمی گیریم ،

کسی باورمون نداره ….

1 لایک

سلام میشه باز کایت نگاه کنید رنج میزنه یا بیشتر میریزه؟اگ رنج میزنه نفروشم اگ میریزه بفروشم

تحلیل هیچ کس صد درصد. نیست

2 لایک‌کرده

دقیقا 20 درصد اموزش 20 درصد تخصص الباقی بحث روانشناسی و مدیریت ریسک هست

نمیشه فقط روی تحلیل حساب کرد اما تاثیر 10 یا 20 درصدی رو قطعا داره نسبت به فردی که هیچیی نمیدونه و میره در سقف میخره و میریزه حد اقل با علم تحلیل در سقف نمیخری

2 لایک‌کرده

یکم ترسم بی دلیل نبود از جایی که این تحلیلو گذاشتم فیکس 20 درصد ریخت
و الانم نتونسته سقف بالاتری رو بزنه
همچنان در پی تحلیل قبلی که داخل تاپیک کلاب ۱٪ آپولو- تحلیل های آکادمیک گذاشتیم، بالای 392 اگر تثبیت بده خرید میزنیم و جذابه
اما الان داره سقف پایین تر میزنه و اگر خط مقاومتی 300 شکسته بشه پوزیشن شورتش ارزنده هستش

1 لایک

نقرییاا تا چند میریزه جناب؟؟؟؟؟

1 لایک

Quack AIباسلام خسته نباشید آکادمی چشم آپولو میشه درمورد ارز کوک ای آی یه راهنمایی بدین یک هفته هست یه یک جا دار رنج میزنه آیا بالا میره یا پایین این ارز خریدن بفروشم یا نگرش دارم

1 لایک

اگر بیاد زیر 300و تثبیت بده
280 و 240 تارگت هاش هستن