وضعیت بازار و علی الخصوص بیت کوین از نظر روانی من رو یاد سال ۲۰۲۲ میندازه. موقعی که همه میگفتن بیت کوین هیچوقت سقف قبلی خودش رو نمیشکنه و ازش پایین نمیاد ولی سقف ۲۰ هزار دلار سال ۲۰۱۷ رو شکسته بود و در همون حوالی در حال کفسازی بود.
نمیدونم چقدر اون روزها خاطرتون هست ولی این موضوع به مدت ۵ ماه ادامه پیدا کرد و ناگهان بیت کوین ۲۰ هزار دلار رو به سمت پایین و با قدرت زیادی شکوند و تا مرز ۱۵۵۰۰ دلار سقوط کرد. همه میگفتن کار بیت کوین دیگه تمومه و تحلیلگرا تارگتهای ۹۸۰۰ دلار و ۶۰۰۰ دلار و حتی ۳۰۰۰ دلاری میدادن!!
اما این موضوع نهایتا دو ماه بیشتر ادامه پیدا نکرد و با یه کندل زیبا بیت کوین دوباره به زندگی برگشت!
سقف سایکل قبلی در ۶۹ هزار دلار بعد از بول ران ۲۰۲۵ شکسته شده و بیت کوین در همون حوالی در حال کفسازی هست. اگر همون اتفاقی که در ۳.۵ سال قبل افتاد دوباره بخواد رخ بده، پیش از شروع سایکل بعدی باید شاهد سقوط ۲۰ الی ۳۰ درصدی بیت کوین در یک کندل هفتگی باشیم. مسئلهای که میتونه بیت کوین رو به زیر ۶۰ هزار دلار برگردونه و به نظرم اگر بیت کوین ۶۰ هزاری رو دیدیم از خریدنش دریغ نکنید
شاید این سوال رو داشته باشید که این موضوع چه زمانی اتفاق میفته و کی منتظر وقوعش باشیم؟
در سایکل قبلی این موضوع کفسازی حدود ۷ ماه طول کشید.
در بازارهای مالی یک واقعیت همیشه وجود داشته و از این به بعد هم وجود خواهد داشت. هر چقدر مدت زمان کفسازی بیشتر طول بکشه، بعدش بولران طولانیتر و معمولا با تارگتهای بالاتری بهمون میده.
به نظرم این مدت زمان در بازه کنونی میتونه حداقل ۷ ماه طول بکشه و زمان اتمامش در اواخر تابستون امسال باشه.
نکته نهایی هم اینکه بیگ پیکچر بیت کوین رو من به صورت زیر میبینم.
شیب رشدها کمتر شده، زمان چرخههای صعودی کمتر شده و شاهد بلوغ این دارایی دیجیتال هستیم. در سناریوی خوشبینانه بیت کوین در اواسط سال ۲۰۲۸ به ۱۶۰ تا ۱۸۰ هزار دلار میرسه و فکر میکنم اگر از این خوشبینانهترین سناریویی مطرح میشه در قالب رویا فروشی باشه.
همه چیز اگر طبق چارت درست است ولی با کارهایی که خانواده ترامپ در این ۱سال از قمارهایی که انجام دادند تمام چارت های بازارهارو بهم ریختن آنها از قدرت خبری که داشتند در تمام بازارها استفاده کردند نه فقط کریپتو از طریق نفت،طلا،سهام ،فارکس و……در هیچ دوران این همه پامپ و دامپ های عجیب در بازارها وجود نداشت ولی به لطف این خانواده خیلی ها بدبخت شدن و خیلی از اطرافیانش سود های کلان بدست آوردند
خب طبق چیزی خودتونم بیان کردین بازار پخته تر شده و شیب صعود کاهش داشته بخاطر همینم فک میکنم شیب نزولی این چرخه هم کمتر از قبلیا بشهبعید میدونم مارکت میکر اجازه بده چارت اینقد کپی قبلی و قابل پیشبینی بشه
چرخه های قبلی بیت کوین اینهمه ای ای افو شرکتو حتی دولت ها نبودن،،بیشتر مردم بادشو زیاد پر میکردنو یهویی ول میکردن،،ولی بنظرن چون این دوره کمپانیا و دولتا بصورت حسابشده خرید کردن قیمت زیادی باد نکرد،،البته فک میکنم بصورت حساب نشده هم نمیان بریزن وسط داراییاشونو،،البته این نظر منه
حرف شما صحیح هست از این جهت که اتفاق افتادن بولران در مارکت فقط با رشد بیت کوین ممکن نیست. همونطور که در ۲۰۲۵ و بعد از انتخابات آمریکا، بیت کوین سقف رو شکست و به ۱۲۰کا رسید اما آلت کوینها نتونستن رشد کافی رو داشته باشن و عده زیادی معتقد بودن که دورهی سودهای نجومی از آلتها تموم شده
اما بازار هم شاخصی مطمئنتر از قیمت بیت کوین برای روند کلیش هم نداره و هنوزم که هنوزه بیت کوین با رشد یا سقوطش بیشتر بازار رو تکون میده
در وهله اول قیمت بیتکوین شاید بالا پایین کنه قیمتارو قبول دارم اما این تغییر بیشتر در زمان ریزش بیتکوین هست که به ضرر آلتکوینا تموم میشه نه رشد بیتکوین، اساسا رشد بیتکوین باز هم به اندازه سقوط دامیننس بیتکوین موثر نیست این رو شخصا دیدم تاثیر دامیننس بسیار بالاتر هست و همینطور چند پارامتر دیگه که مربوط به عوامل اقتصادی هست و هر بار تکرار شده یکی شون شروع پیک اقتصاد انبساطی QE هست که هم تو 2017 و هم 2020 اتفاق افتاد تا جایی که بررسی کردم