alpha
(ایتالیک بوترین)
جون 5، 2026، 5:56ب.ظ
1
بله دارید درست میبینید. بازار ریخت. بد هم ریخت. رو سیاهیش هم موند برای اونایی که تارگتهای ۹۰-۱۰۰کا میدادن.
شما رو اول از همه ارجاع میدم به این تحلیلهایی که قبلا گذاشته بودم براتون.
این تحلیل روی بیت کوین من در کنار وضعیت قیمت نفت دیدم. یعنی بیشتر از هر چیزی مبنای اصلاح قیمت بیت کوین رو روی رشد قیمت نفت در روزهای آینده دیدم.
نفت رو اگه تو هفتگی ببینیم تو یک چنین حالتیه.
[image]
این ساختار رو من بارها تو بازار دیدم و مخصوصا تو تایمی مثل هفتگی میتونه اعتبار بالایی داشته باشه. قیمت و RSI یه قله میزنن. میرن تو اصلاح و استراحت کوتاهمدت. دوباره قیمت میره بالا و قله بالاتر میزنه نسبت به قله قبلی اما RSI قله پایینتر میزنه و مومنتوم بازار میفته.
این تکنیکال روی نفت در کنار انت…
وضعیت بازار و علی الخصوص بیت کوین از نظر روانی من رو یاد سال ۲۰۲۲ میندازه. موقعی که همه میگفتن بیت کوین هیچوقت سقف قبلی خودش رو نمیشکنه و ازش پایین نمیاد ولی سقف ۲۰ هزار دلار سال ۲۰۱۷ رو شکسته بود و در همون حوالی در حال کفسازی بود.
[image]
نمیدونم چقدر اون روزها خاطرتون هست ولی این موضوع به مدت ۵ ماه ادامه پیدا کرد و ناگهان بیت کوین ۲۰ هزار دلار رو به سمت پایین و با قدرت زیادی شکوند و تا مرز ۱۵۵۰۰ دلار سقوط کرد. همه میگفتن کار بیت کوین دیگه تمومه و تحلیلگرا تارگتهای ۹۸۰۰ دلار و ۶۰۰۰ دلار و …
آخرین نظری که درباره اتریوم داشتم رو هم اینجا بخونید.
[image]
حدس من برای ماه میلادی اینکه زیر 1750 دلار یه شدو میزنیم ولی کندل بالای این خط در انتهای ماه بسته میشه.
به صورت خلاصه بخوام بگم بیت کوین رو در صورتی که زیر ۶۰ هزار دلار دیدید، بدون شک بخرید. بیت کوین در سال ۲۰۲۶-۲۰۲۷ باز قراره همون دارایی باشه که بهترین پرفورمنس رو نسبت به بقیه داره (هر چند کمتر از فلزات سنگین طبق نوشته آخری که داشتم)
3 لایککرده
بازم میریزه بازار؟؟یا از همینجا بخریم
1 لایک
واقعا که ، یک عده همین چند روز پیش میگفتن بخواد بریزه قبلش تا ۱۰۰ یا ۹۰ میره !!
الانم اساتید پنهان شدن
uendros
(صادقی)
جون 5، 2026، 8:35ب.ظ
4
سلام کاملا درست میفرماید اگه نتونه ۵۲ هزار هم نگه داره ۴۵ هم دو از انتظار نیس