دوستان من دو روزه حجم بزرگ گیگل میگیرم توی بالا میفروشم، دیشبم باز خریدم باز داره میره بالا. این داستان تا کی ادامه داره به نظرتون ؟ و دلیلش چیه ؟ هر روز تا یک قیمت میاد پایین تا یک جا بالا میره.
ایا احتمال ریزش سنگین هست ؟
دوستان من دو روزه حجم بزرگ گیگل میگیرم توی بالا میفروشم، دیشبم باز خریدم باز داره میره بالا. این داستان تا کی ادامه داره به نظرتون ؟ و دلیلش چیه ؟ هر روز تا یک قیمت میاد پایین تا یک جا بالا میره.
ایا احتمال ریزش سنگین هست ؟
سلام داداش
اگه از کف خرید کردی توصیه میشه دست از نوسان گیری برداری وقت نوسان گیری نیست بزار تو کیف پولت و نگهداری کن
این از نظر بنده بقیش با خودت
۵ میلیون ۷۰۰ خرید زدم
یعنی ارزش هولد کردن داره این ارز ؟
من شناختی روش ندارم دیدم نوسان خوب میده خرید زدم. دو روزه دارم نوسان میگیرم فقط محدوده ۷۵۰۰ ۷۸۰۰ دارم میفروشم
با قیمتی که داره این ارز خوبی به نظر میرسه خوبه برا نگهداری نظر بنده بیشتر روش تحقیق کن چون از پایین ورود کردی میتونین خریدتون اضافه کنید و نگهداری کنید
من ۲۰۰ میلیون واردش کردم
میتونم تا ۶۰۰ تا جا دارم برای این ارز
ولی دقیقا نمیدونم سقف قیمت این چند بوده ؟
معتبر هست ؟
اطلاعاتی داری لطفا بهم بده
ممنونم
الآن اگه میخوای ورود کنید رو قیمت 30دلار سفارش بزنید
متاسفانه اینترنت بین الملل قطعه نمیشه وارد صرافی خارجی شد تا پشتوانه ارز ببینیم ولی من جای تو بودم دریغ نمیکنم پیداست خیلی وقته وارد بازار شده
کلا نت نیست هیچ آماری ندارم ازش
یک چندتا از دوستان یک ارزی بود به اسم آریا خرید زدن برای هولد بقولی الان دیگه پولشون نزدیک صفره
توی این وضعیت بی اینترنتی ارزی که خبر ازش نداری نباید هولد کرد چون نمیدونی پشتوانه اش چیه
برادر الان وقت خرید هست فرصت از دست بدی دیگه بدرد هولد نمیخوره فقط برا نوسان گیری و فرار از بازار
باید الآن سبد درست کنید تک ارز نباشید
درسته حرفتون
حالا یکم تحقیق کنم بیینم وضعیت این ارز چگونه هست
کاش بقیه دوستان استادان بیان یک نظر و تحلیل بدن
نظر شخصی من اینکه تو این وضعیت بازار سودتو بکشی بیرون و درصد کمی رو باقی بذاری تو بازار و رو ارز خاصی نمونی
منم هم نظرم باهاتون
چون هیچی توی این ارز ها مشخص نیست
ارز بیو توی ۷ ساعت ۱۲۳ درصد رشد داشته ، تحلیل توی این آشفته بازار کشکه
سلام اقا رحیم ۳۳از دست نده تا ۹۰میره؟
رحیم جان تصمیم ات برای کوتاه مدت چیه ؟ الان یکم افتاده توی ریزش
ارز اوکی هست هولدش کنم یا ریسکی هست ؟؟؟
محدوده بنفش نشکنه پایین میتونه تا بالا بره مراقب باید باشی
حد ضرر در نظر باید گرفت
الان دقیقا توی محدوده بنفش هست
اوضاع داره ناجور میشه پس ![]()
نه دیگه از این محدوده نباید پایینتر بیاد
یک مقدار مورد نداره ولی بیش از حد باید خارج شد