تحلیل و سیگنال با تمرکز بر ارزهای خوب 🚨

چرا سکته کنی میره بالا اسپات خریدی فیوچرز که نیست پولت صفر بشه

2 لایک‌کرده

بعضیا میگن خیلی خطرناک هست خیلی ممکنه پایین بیاد

1 لایک

همین حالا هم ۴۵رفته خاک بر سر دش متنفرم ازش

1 لایک

تتر ها که خرید زده بودید فروختی

1 لایک

خانم شانس ارادت و وقت بخیر.بنده نظر شخصیمو میگم.الان با توجه به تنش ها روند بازار تقریباً فاز نزولی گرفته و عدم قطعیت وجود داره.اما قطعا مث همیشه بعد از یک پایان نزولی قوی یک آغاز صعودی قوی هست.و بنظرم اگه بتونید یه خورده صبوری کنید(حتی اگه پایین تر هم بیاد) بعد از آغاز صعود مجدد بیت که با صعود کلی بازار همراه میشه فروش رو انجام بدید، جبران ضرر میشه و حتی ممکنه به سود هم برسید.البته این یه نظر شخصی هست و تصمیم گیری نهایی با خود شماست.

حمایت روزانه dash هم 33.28 هست که بعد از واکنش به اون محدوده و بسته شدن کندل هفتگی میشه دقیق تر تصمیم گیری کرد.امیدوارم ورق برگرده و با سود خارج شید

3 لایک‌کرده

سلام متاسفانه همه گفتن وحشتناک و من ترسیدم فروختم ۵۲۳۰فروختم خیلی حالم بده دیگه نمیام تو این بازار. انگار مالیات میدم صرافی های دزد

3 لایک‌کرده

امیدوارم به شکلی و در هر موقعیت و فرصت ممکن جبران بشه.

3 لایک‌کرده

امیدوارم جبران بشه براتون خانم شانس عزیز

خیلی ناراحت شدم براتون :pensive_face:

3 لایک‌کرده

۴۸ملیون ازآریا ضرر کردم بعد همه گفتن دش تا ،۶۰دلار می‌ره منم بدون اینکه فکر کنم مغزم نمی‌کشید تو مغزم فک کردم اینو بخرم ضرری ک از اریا خوردم جبران میشه اما الان ضررم شد ۱۰۰ تومن با بدبختی پول در میارم با ی باد پول رو دادم صرافی های دزد بی شرف مخصوصا صرافی تبدیل

3 لایک‌کرده

جیران نمیشه آبجی ۱۰۰تومن ضرر کردم تو این چند روز میرم از بازار

2 لایک‌کرده

بهترین کار و میکنی فعلا یکم از بازار فاصله بگیرین خوبه

3 لایک‌کرده

امیدوارم هر تصمیمی که میگیرین ختم به خیر و خوشحالی بشه براتون خانم شانس عزیز شیرین زبان

2 لایک‌کرده

میدونی مشکل شما چی خودتون تصمیم نمی گیرد دیگران برای شما تصمیم می گیرند دیروز گفتی تتر رو خریدم ۱۵۹. وای میاد پایین باید بفروشم. من شانس ندارم گفتن دلار میاد صد هزار. بابا خودتم ی خورده باید علم و آگاهی داشته باشی.

1 لایک

شما بد متوجه شدی من گفتم دش خریدم اون موقع ک خرید زدم تتر ۱۵۹بوده

1 لایک

صبور باشید. صبر صبر صبر. بعضی وقتی نخریدن معامله نکردن خودش سوده.

3 لایک‌کرده

منم قبل از عید دش خریدم دوماه هم روش موندم آخرش با ۳۰ میلیون ضرر فروختم

هی میگفتن دوبرابر میشه و فلان

2 لایک‌کرده

از ۴۰۰ میلیون الان ۱۰۰ میلیون مونده:pensive_face:

2 لایک‌کرده

چقدررر ناراحت کننده س

2 لایک‌کرده

الان توی تاپیک اریا یک عزیزی اومدن میگن:( ۶۰۰ میلیون اریا خریدم الان شده ۳۰۰ میلیون)،چقدر ناراحت کننده س

اصلا قلب ادم فشرده میشه

4 لایک‌کرده

ی استادی داشتیم به اسم پوریا آقا میری فقط مجازی به ما آموزش داد. نمی دونم مال کدوم شهر و کجایی بود ولی آدم با طرفی بود یک سال و نیم طول کشید دوره اون آقا و رایگان هم بود یک حرف قشنگی می زد. حرف منو گوش نکنید بازار خودش پوست شما رو می‌کنه و بهتون یاد میدم که چیکار باید کرد. اگر شما نقدینگی رو در بازار درک نکنید خودتون بخشی از نقدینگی میشد

1 لایک