درست میگین
مدیریت سرمایه حرف اول و اخر رو میزنه در این بازار
درست میگین
مدیریت سرمایه حرف اول و اخر رو میزنه در این بازار
دوستانی که تحلیل بلد نیست از مهندس آرین و آقا رحیم که اینجا زحمت میکشند و تحلیل میزارن استفاده کنید و طمع نکنید صد دلار گذاشتی توی یه ارز سی درصد پنجاه درصد سود کردی خدا رو شکر تمام حالا این رو در ماه که حساب کنید. از ■■■■■■■ که الان معلوم نیست کجاست حقوقت بیشتر. ( البته معلومه. رفته سر زمین کشاورزی تبریز داره چغندر میکاره برای تولید قند کاخ ریاست جمهوری هم دست دختر و دمادش هست ناراحت نباشید)
آره واقعا
چی فکر میکردیم چی شد…..
آقا کامران این استادی که میفرمایید هنوزم دوره میذارن؟ چجوری میشه دوره ایشون رو تهیه کرد
رایگان بود دوره. توی دیسکورت. آنلاین آموزش می دادن.
پکیج فروش نبود. زکات علم یاد داده به این واقعا اعتقاد داشت
نمیشه ویدیویی چیزی ازش دید؟
یوتیوپ کانالش t 98. پوریا آقامیری
با تمام علم زیادی که در این زمینه داشت ولی ادعای نداشت حالا اینجا طرف دوتا خط میکشه. میگه بخر میره بالا نه حد ضرری میگه نه حد سود مشخصی. ازش می پرسن اگه اومد پایین وی میگه پله ای خرید کن باز بخر. همش میشه خرید ولی درباره فروش دیگه حرفی ندارم. البته کسانی هم هستند مثل آقا رحیم مثل مهندس آرین واقعا زحمت میکشند و درستکار هستند الحق و انصاف
خیلی ممنونم از لطفتون
سلام ببخشید مشکل شما اینه که هیجانی هستی عجول هستی مثل من چندتا ارز بخر بزار تو صرافی بمونه بد تنش ها برو ببین چی شده با این هیجانی که تو داری من میترسم به جای مالت خدا نکرده جونت در خطر بیندازی لطفا عاقل باشید عجول نباشید فعلا کشور تو التهاب هست اصلا الان نباید هیجانی رفتار کرد …یک پیشنهاد میدم بهد تا الان هر چی ارز خریدی و تو ضرری اصلا هیجانی نشو صبر کن بزار چند هفته بگذرره تا تکلیف روشن بشه ..آدمی که میاد تو این کار باید از اول از همه باید صبور باشه تو این بازار صبور نباشی هم مالت هم جانت در خطره لطفاً صبور باش با تشکر
از استاد این حرف جذاب نیست
درست که بازار بالا پایین داره
باید پوست زمانی کنده بشه که تحلیل یاد بگیری
نه اینکه بازار پوست میکنه تا بفهمی البته شاید منظورش شما بد متوجه شودید
شما لطفا کمی دقت کن این مبلغ از دست ندی
با 100تومن میتونی راحت برگردونی همشو
اقا رحیم
این دو ارز رو چرا بنده ندیدم پس ![]()
چقدر قشنگ سود داده
۶۱ درصد سود عالیه واقعا
دکسی خیلی بالاعه اخه
خوب رو ۱۰ دلار هم گفتین بالا هست ، ولی الان داره میره سمت ۱۵دلار ، با یک نفر دیگه که بهش اعتماد دارین صحبت کنید راجع به دکسی ،
شاید من دارم اشتباه می کنم ،،،،
من سرمایه ام تو تبدیل ۱۰۰۰دلار بود الان تو یک ماه ۱۲۰۰ دلار دارم =۲۰٪ عاقلانه نسبت به سرمایه
چطوری میشه شما ۱۰۰میلیون ضرر کردی حداقل باید ۱میلیارد پشت دستت باشه ۱۰٪ رفتی تو ضرر!!!
بعد کدوم ادم عاقلی بیشتر ۱۰۰۰ دلار میزاره تو صرافی ایرانی
۲۰هزار دلار بریزم تو صرافی ایرانی تقی به توقی خورد ۴میلیارد پر پر پشه مگه میشه
کدام تاییدی جهانی داره صرافی ایرانی؟
حتی زبان انگلیسی پشتیبانی نمیکنه
حد سود و ضرر قبل معامله ندارن مرد حسابی