تحلیل و سیگنال با تمرکز بر ارزهای خوب 🚨

بزار متوجه نشی این دلم پر از دق و غصه است

3 لایک‌کرده

کجا برم چکار کنم خوب شد خونمو نفروختم این بازار لعنتی

2 لایک‌کرده

امروز هر کاری میکنم عکس نمیاد فردا امتحان میکنم اگه زنده بودم

1 لایک

سلام وقت بخیر

ابجی جان شما خیلی عجول هستید ، اول اینکه یک شخص فرهنگی این حرف های ناامید کننده را به افکار و ذهن خودش راه نمی دهد بعدشم خدا را شکر الان صحیح و سالم هستی ، به این فکر کن که چه تجربه ای کسب کردی از این بازار ، باز هم فرصت داری ، پس اشتباه نکن

1 لایک

غصه نخور خانم شانس بیت ک کف سازیشو انجام داد چن تا ارز خوب بخر ضررت جبران میشه

3 لایک‌کرده

این الدورم بولدورم ، بعضی از افراد نگاه نکنید همه روزهای پر ضرر داشتن ، حتی افراد حرفه ای هم ضرر کردن ، فقط شما اینجا مطرح کردید ، ولی انها پنهان کردند !

2 لایک‌کرده

ضرر هایی که من کردم این اگ کرده بوده تا الان سکته رو زده بود…

همه ضرر میکنن..مهم اینه تجربه ضرر رو چی کار کنیم..من فهمیدم باید اموزش ببینم..یکی خودش رو میره میکشه..یکی به زمین و زمان فحش میده…

6 لایک‌کرده

خانم شانس ،اول از همه هیچ پولی ارزش سلامتی و خودِ آدم رو نداره. :heart:

الان چیزی که از حرفات می‌فهمم اینه که بیشتر از ضرر مالی، خستگی ذهنی و فشار روانی اذیتت کرده. وقتی آدم پشت سر هم معامله می‌کنه و می‌خواد ضررها رو جبران کنه، معمولاً تصمیم‌های بعدی هم تحت تأثیر همین فشار گرفته می‌شن.

به نظر من فعلاً چند روز کامل از معامله فاصله بگیر. نه برای اینکه بازار تموم شده، برای اینکه ذهنت فرصت پیدا کنه آروم بشه. بازار همیشه هست، ولی تصمیم‌هایی که در اوج ناراحتی گرفته می‌شن گاهی جبران‌ناپذیرن.

از یه طرف هم خدا رو شکر که خونه‌ات رو نفروختی. همین نشون می‌ده هنوز فرصت داری از این تجربه درس بگیری و دوباره برنامه‌ریزی کنی.

و یه خواهش: اگر واقعاً حالت خیلی بده و افکار آسیب زدن به خودت سراغت میاد، تنها نمون. با یکی از اعضای خانواده، دوست نزدیک یا کسی که بهش اعتماد داری همین امشب صحبت کن. این فشارها وقتی با کسی در میون گذاشته می‌شن خیلی سبک‌تر می‌شن.

فعلاً نه به فکر جبران باش، نه به فکر معامله. فقط به فکر آرام کردن خودت باش. :rose:

3 لایک‌کرده

بچه های عزیز می‌دونم چی میگین اما بذنظر خودم با 400دلار 10هزار دلارم برنمیگرده

درسته، ۴۰۰ دلار قرار نیست یک‌شبه ۱۰ هزار دلار بشه.

ولی اگر با ۴۰۰ دلار نتونی منظم و سودده باشی، با ۴۰ هزار دلار هم نتیجه فرق زیادی نمی‌کنه. فعلاً روی حفظ سرمایه و نظم تمرکز کن . :folded_hands:

فعلاً هدفت نباید جبران ۱۰ هزار دلار باشه. هدفت این باشه که ثابت کنی می‌تونی همین ۴۰۰ دلار رو حفظ کنی و با نظم معامله کنی.

بازار همیشه فرصت میده، ولی عجله برای جبران ضرر معمولاً آخرین ضربه رو میزنه. :rose:

4 لایک‌کرده

الان من سایرن خریدم 136هزار تا کجا می‌ره آیا می‌ره یا نمیره

:rofl: خانم شانس، با سابقه‌ای که داری، اگه ما بگیم میره بالا احتمالاً میاد پایین، اگه بگیم میریزه پامپ می‌کنه!

بذار خودش تصمیمشو بگیره :sweat_smile:

1 لایک

منم یه میلیارونیم توضررم ولی ارزهامونگه داشتم ریپل .دوج. بیت .سویی. سولاناازارزهای رده بالادارم همشونم کلی ضررن خیلی وقتاهم سودبودن ولی نفروختم ارزهای پایین رده هم زیادخربدکردم دوساله نگه داشتم خیلی بهت گفتم اینجوری معامله نکن تندتنداین ارزاون ارزنرو ضررمیکنی تجربشوداشتم واسه همین این ارزارونگه داشتم ونفروختم حالاصبرمیکنم هروقت چیزیکه مدنظرمه رسیدمیفروشم ولی باعجله ویه شبه نمیشه مثلاازصددرصدپولت ۸۰درصداسپات ارزخوب میخری نگه میداری توکیف پولت بیست درصدم خواستی ریسک کنی فیوچرز بزن بامارجین پایین. ببین همه توضررن اینوبهت قول میدم هرکی بگه ضررنکردم دروغگویی بیش نیس ولی بعضیا زرنگن‌وصبرمیکنن بعضیاپولشونولازم دارن وباضررمجبورن میفروشن بعضیاهم عجله یشبه پولدارشدن دارن تایه ارزیه ذره بالامیره سریع میخرن دوباره میادپایین وضررشون بیشترازقبل میشه

1 لایک

خانم شانس الآن بازار بدرد معامله نمیخوره چه با اسپات چه فیوچرز برای اسپات که بازار نزولی هستش برای فیوچرز که خوب حرکت نمیکنه

اونایی که شدیدا ریزش کرد اگر به سطح بالای معتبر رسیدن …رو حتما شورت کن با من

سلام ببخشید میشه زی کش رو یه تحلیل بزارید بدجوری توی ضررم

ممنون

رو چند خریدی؟…همیشه وقتی سوالی میپرسین..کامل توضیح بدین وضعیتتون رو

1 لایک

صفحه سایرین سوالی نپرس از کسی ضرر میشه برات بعدا خلاصه گفتم

من رو ۵۸۰ خریدم متاسفانه تو کمتر از ۲۴ ساعت آمد رف رو ۲۵۰ الانم که برگشته ۳۷۰ فقط میخوام قبل از ریزش دوباره ببینم تاچند بالا میره شده با ضرر هم بفروشم

متاسفانه بد جایی خریدین و نمیدونم توصیه کی بوده …اون بالای باکس سبز یه فاز توزیع بود ..بازار ساز نوسان داد که افراد رو به هوای سقف جدید به تله بندازه که متاسفانه شما رو به تله انداخته…

شکستشم باید تا باکس قرمز میداد پایین که داد…بعد اونجا چون خریدار زیاد بود سریع جمع شد بالا زد و چون شادو بلنده داره میره یا کامل پر کنه یا تا نصفه پر کرده باشه…

حداکثر قیمتی(توجه کن حداکثر) هم که شاید بتونه ببینه باکس سبزه و بعید میدونم اگ به اونجا برسه بتونه به راحتی ردش کنه…

ولی اینکه الان چی میشه واقعا نمیدونم تا تکلیف بیت مشخص بشه…

اگ به پولتون نیاز ندارید مجبورید صبر کنید چون اینجور که دو روزه نصف شده…یا حداقل یه بالایی بزنه…

متاسفم که این اتفاق افتاد…

کاشکی قبل از خرید میگفتی منعتون میکردم…چون ریزش زیکش رو من پیشبینی داشتم…تو گروه جناب موحد…

حالا از باقی دوستان بپرسید شاید روند رو بتونن ببینن بهتر بهت کمک کنن…

3 لایک‌کرده