تحلیل و سیگنال با تمرکز بر ارزهای خوب 🚨

از روی آن قیمت نزدیک 50 دلار خط روند کف بیاندازیم، فکر کنم به خط روند خورده، حجم هم در کندلیکه 250 دلاری کف اش ، شگفتانه زده، خریدارها جمع کردند، خیلی زیاد حجم خورده. فکر کنم احتمال زیاد روزهای آینده به مقاومتهای نزدیک 500 یا 640 برسد.
اگر بیتکوین به سطوح 40 هزار تا 45 هزار برود، باید بیشتر صبر کنید.

1 لایک

سلام وقت بخیر خوب هستید ان شاء الله ؟ چرا وقتی به مقاومت باکس سبز برسد به راحتی نمیتونه ردش کند؟

آقای موحد بجای اورسینگ کردن معامله را باز کن

زی کش لانگ و سورت هرچی بگیری سوده

3 لایک‌کرده

چون حمایتی که چند بار از قیمت دفاع کرده و تبدیل بشه به مقاومت با یک ضربه شکسته نمیشه

3 لایک‌کرده

::full_moon:: بیتکوین در تایم هفتگی1. کانال بنفش رنگ صعودی یه محدوده میانی نقطه چین دارد همانطور که میبینید توسط قیمت شکسته شده.2. کانال بنفش رنگ کوچک تر نزولی را میبینید که قیمت در آن در حال حرکت است.3. خط روند سبز بزرگ صعودی بسیار مهم که توسط قیمت در حال شکسته شدن است. اگر این اتفاق بیافتد بیتکوین می تواند کلا از فاز صعودی وارد فاز نزولی در کل حیات خود شود.::red_circle:: نتیجه گیری: 1. دو محدوده سبز را جهت خرید در نظر داشته باشید. اما نقدینگی داشته باشید جهت احتمالات بدتر.2. اگر قیمت ازینجا اصلاح صعودی کند تا 65 هزار صعود میکند ولی در صورت رفتن تا کف کانال نزولی می تواند تا 60 هزار در فاز نخست صعود کند.اصلاح های صعودی صرفا جهت تسویه خریدهای غلط می تواند مورد استفاده قرار گیرد.

5 لایک‌کرده

سلام

دوستان جنگ شروع شد

گفتم حد ضرر و سئو سود انجام بدید

4 لایک‌کرده

کاربر علیرضا و اردک گرام، اگر رو طلا هستی، این تحلیل توکن طلای جناب سامان را نگاه کن.

2 لایک‌کرده

خانم یوزباشی، zec را نگه داشتید؟
امیدوارم به 640 برسد.

ممنونم

من لانگم را روی اخرین لگ صعودی که روی همین چارت مشخصه گرفتم و فعلا سمت طلا نمیرم چون معامله با برسی عوامل کلان بکنی نمیشه همزمان ارز دیجیتال و طلا معامله کنی چون واکنش هاشون متفاوته

سلام بله

انشالله ممنون میشم باتوجه به شرایط فعلی وشروع مجدد جنگ نظری درمورد زی کش داشتید بدید

دوست عزیز اتفاقا

خوبیش همینه که همزمان توکن های بازارهای دیگه رو داشته باشی

چون وقتی سرمایه ات همزمان در بازارهای مختلف هست ریسک کمتری متحمل میشوی.

مثلا ممکن است کریپتو بشدت بریزد ولی طلا رشد کند و یا برعکس .

اینطوری قدرت مانور داری برای اینکه دولت رو بین بازارها حرکت بدی

1 لایک

دوستان اگر تحلیل ارزی در تایم های بالا می خوان در خدمتتون هستم

سلام یه تحلیل از دوج و elizaos بذارید

سلام داداش خسته نباشید

یه تحلیل از منورو یک روزه اگه وقت دارین

1 لایک

سلام خسته نباشید

احتمال داره زیکش برگرده 479تا484

بیتکوین در هفتگی توانست بالای خط روند صعودی سبز رنگ خود کلوز کند و موقتا از خطر ریزش سنگین فرار کند…
این خط روند را در نظر داشته باشید

2 لایک‌کرده

روز چهارشنبه آمار CPI آمریکا منتشر می شود که اگر بیش از انتظارات باشد می تواند موجب ریزش مجدد کریپتو گردد اما اگر حتی کمی زیر پیش بینی بازار باشد می تواند یک حرکت صعودی کوتاه مدت را پیش بینی کرد.
بیتکوین در چهار ساعته به مقاومتی برخورده که در صورت عبور از آن تا 65 هزار و در فاز بعد تا 69700 می تواند حرکت کند.

2 لایک‌کرده

XMR WEEKLY
مونرو را ببینید که چه خط رنود طولانی مدتی را شکسته می تواند تا محدوده 235 سقوط کند!
اما ابتدا شانس زیادی برای بازگشت تا محدوده 350 تا 370 دارد.

3 لایک‌کرده

توکن Hچرا آنقدر ریخت من 90خریذم برمیگرده ؟؟:face_with_diagonal_mouth:

1 لایک

5 لایک‌کرده