درود خدمت همراهان ارزشمند آکادمی چشم آپولو مهندس آرین طراز هستم و با یک تحلیل شگفت انگیز دیگه از ارز محبوبمون سولانا در خدمت شما هستم.
چیزی که به شدت در تایم فریم هفتگی جلب توجه میکنه شدو های بلندی هست که در کندلهای هفتگی سولانا داره زده میشه، یعنی یک کانال خنثی نسبتا فشرده ایجاد شده که نه فروشنده ها اجازه افزایش قیمت رو میدن و مجدد قیمت رو برمیگردن و نه خریدار ها اجازه ریزش بیشتر از این رو میدن و با شدو مجدد قیمت رو برمیگردونن اما یک هک بهتون میگم که ببینیم انتظار ما بر اینه که زور کی در این مسابقه قراره بچربه.
نکته اول اینکه سولانا هنوز در روند نزولی خودش هست، پس خرید در این نقطه توصیه نمیشه برای سرمایه گزارانی که دنبال سودهای کوتاه مدت یا میان مدت هستند.
نکته دوم ورود هایی که براتون با خط آبی و بنفش مشخص کردم به شدت ریسکی هستند، ورود بنفش امن تره ولی همچنان ریسکی هست چون ما تاییدیه تغییر روند رو نگرفتیم و اگر کندل هفتگی بالای این خطوط تثبیت بده، با تاییدیه چارت زیر که هک بازار برای ما هست میتونیم خرید انجام بدیم ولی در این نقطه به هیچ عنوان توصیه نمیشه.
چارت سولانا به بیتکوین به شدت نزولی هست و متاسفانه حمایت روزانه اش رو از دست داده و الان به سمت حمایت هفتگی رفته، اگر این حمایت از بره نشون از خروج نقدینگی از سولانا به بیتکوین رو میده که این کد و هکی برای ما هست که به هیچ عنوان در این نقطه خرید انجام ندیم و منتظر تغییر روند سولانا تتر و سولانا بیتکوین بمونیم.
اگر سوالی داشتید درباره این تحلیل همینجا بپرسید، اگر سوال و تحلیلی از ارزهای دیگه خواستید، تاپیک کلاب 1% آپولو-تحلیل های آکادمیک برای همین موضوع برای شما فراهم شده و اونجا میتونید به صورت اصولی تحلیل کردن رو یاد بگیرید
سلام برادر عزیزم آقا آرین گل خیلی ممنون که بدون هیچ توقعی مارو راهنمایی میکنی و برامون وقت میزاری بنده میخواستم ۱۰هزار دلار سولانا خرید کنم برای اسپات تو چه نقطه ورودی وارد بشم که ریسکش کم باشه
با درود احترام مهندس.
سپاس از تحلیل ارائه شده.
اما یه سوال: منظور شما رو از واژۀ « هک » متوجه نشدم؟! چندین جای تحلیلتون به این واژه اشاره داشتید.
آیا منظورتون «فکت» هست یا چیز دیگه. محبت میکنید اگر پاسخگو باشید.
سپاس.
درود و ارادت
ورود ریسکی تثبیت بالای 95 با رعایت شروطی که در تحلیل عرض کردم
ورود کم ریسک تر تثبیت بالای 105 با رعایت شروط
ورود ریسکی رو حتما کم حجم تر خرید بزنید چون تاییدیه تغییر روند رو نگرفتیم هنوز
درود جناب کیانی عزیز
من همیشه در آموزشهام استفاده از دامیننس ها و چارتهای ارزها به بیتکوین رو مثل هک کردن بازار میگم که از استادم آقای عزیزپور یادگرفتم. چون اطلاعاتی در دامیننس ها و چارتهای ارزها به بیتکوین وجود داره که تحلیلشون مثل دیدن اطلاعات پشت پرده چارت تتری هر ارز هست.
با درود مجدد آقا.
سپاس از پاسخگویی شما. یاد گرفتم
اما جسارت نباشه،تصور میکنم این واژه برای این فضا که عمومٱ مثل بنده مبتدی هستند، (شاید) ایجاد شبهه کنه. البته صرفا علت پرسشی که طرح شد و حضورتون عرض کردم.
باا آرزوی بهروزی شما.
درود بر شما…
همونطور که خودتون فرمایش کردید، دوستان خیلی از ایشون انتظار دارند و از طرف دیگه از اونجایی که اکثر عزیزان، حرفهایی نیستند، بعضٱ ایشون رو مورد هجمه قرار میدن که صحیح نیست.
اما اطاعت، پیام شما رو حتماً حضور ایشون انعکاس میدم.