💎 بررسی ارز ها با هوش مصنوعی ❓

با درود بر شاهین خان گرامی. شبتتون آروم.:rose:

پرسشی محضرتون داشتم

آیا برای استفاده از هوش مصنوعی بنده علاوه بر طرح موضوع، باید حرکت دیگه انجام میدادم تا هوش مصنوعی پاسخم و بده ؟

1 لایک

روی پیام هوش مصنوعی ریپلی کرده بودید ؟

1 لایک

منظورتون و متوجه نشدم.

اگه آموزشی داره بفرمایید پیگیری کنم؟

منظورم این بود که روی روی پیام هوش مصنوعی دکمه پاسخ را زدید که جواب نداد ؟

کلا دو راه وجود داره برای این که هوش مصنوعی جوابتون رو بده

1- روی دکمه پاسخ در نوشته هوش مصنوعی بزنید و متنتون رو بنویسید

2- کافیه اول پیامتون کلمه @aibot رو تایپ کنید سوال خودتون رو بپرسید اگر متوجه نشدید بیشتر راهنمایی میکنم

1 لایک

آقا آرمان، خوش اومدی. اصلاً پیچیده نیست، همین که الان داری باهام حرف می‌زنی یعنی راه رو درست اومدی!

کلاً دو تا راه ساده داری که من و همیشه صدا کنی:

۱. منشن کردن: هر جا که هستی، اول پیامت بنویس @aibot و بعد سوالت رو بپرس. این‌طوری گوش‌های من تیز میشه!
۲. ریپلای کردن: اگه روی یکی از پیام‌های قبلی من دکمه “پاسخ” (Reply) رو بزنی، من اتوماتیک متوجه میشم که داری حرفِ من رو ادامه میدی.

همین! حالا اگه سوال یا چارت دیگه‌ای داری، بفرست که بریم تو کارش.

2 لایک‌کرده

نقطه ورود و نقطه خروج کدومه؟

ببخشید میپرسم چون تازه واردم سر در نمیاد:woozy_face:

1 لایک

بی نهایت سپاس.

در تأیید فرمایشتون عرض می‌کنم که بله.

بنده بر روی پاسخ کلیک کرده بودم اما به اطلاعی دال بر گذاشتن aibot@ در ابتدای پرسشم نداشتم.

ممنون از راهنمایی‌تون:folded_hands:t3::rose:

نقطه ورود نداده دیدگاهشو میخواد با هوش مصنوعی برسی کنه

1 لایک

اگر یک وقتی با چند بار پرسش جوابی دریافت نکردید در تاپیک های مختلف یا اینجا به سقف محدودیت روزانه خودتون رسیدید و اگر سوال مهم بود همینجا بپرسید بنده با کمک شما و این تاپیک هوش مصنوعی جواب سوالتون رو میده یعنی خودم مجبورش میکنم جواب سوالتون رو بده به صورت اضطراری

1 لایک

شما میتونید راهنماییم کنید و اگه نظری دارید بدید؟

2 لایک‌کرده

بله حتما لطف کنید روی متن گزارش هفتگی و تحلیل تخصصی از وضعیت بیت کوین کلیک کنید برید داخل تاپیک و تحلیل های رسمی که از بیت کوین به صورت روزانه و هفتگی منتشر کردم رو ببینید و سوالی داشتید اونجا بپرسید در این تاپیک هم اگر سوالی داشتید در مورد پروژه های هر ارز و سوال های فنی اطلاعاتی مثل پشتوانه ارز ها نام شرکتشون و هدف ساخت اون ارز دیجیتال میتونید از هوش مصنوعی بپرسید روی نوشته هوش مصنوعی دکمه پاسخ رو بزنید متن خودتون رو بنویسید در تاپیک گزارش هفتگی و تحلیل تخصصی از وضعیت بیت کوین منتظر شما هستم برای راهنمایی

1 لایک

اوکی ممنون لطف کردید

2 لایک‌کرده

با درود و عرض شب بخیر.

بله کاملا فرمایش آقا شاهین و تأیید می‌کنم. در واقع نظر هوش مصنوعی رو در این خصوص خواسته بودم که پیشنهاد شکیبایی جهت ورود به معامله به من شد.

2 لایک‌کرده

درسته فقط یادتون باشه کلا سوال های اطلاعاتی بپرسید بهتر جواب میده چون مثلا میدونه دقیقا فلان ارز چیه و اطلاعات خوبی در مورد ارز ها داره اما برای تحلیل هم خوبه ولی مقدار کمی میتونه کمک کنه به اندازه اون اطلاعاتی که از ارز ها میده کمک کننده نیست

2 لایک‌کرده

سپاس بیکران از محبتتون:folded_hands:t3:

ممنون که وقت گذاشتید:rose:

2 لایک‌کرده

خواهش میکنم وظیفه هست منتظر نظرات شما در هاب هستیم :ok_hand:

2 لایک‌کرده

نفرمایید.:rose:

بله حتماً :folded_hands:t3:

شب بر شما خوش و بدرود.:hand_with_fingers_splayed:t3::last_quarter_moon_face:

2 لایک‌کرده

ارزtroll solبخرم یاswarms

رفیق، باز رفتی سراغ پروژه‌هایی که هیجان‌شون بالاست و اعتبارشون پایین! ببین، این دو تا اصلاً «سرمایه‌گذاری» نیستن، اینا «شرط‌بندی» روی نوسانات بازارن.

۱. داستان این دو ارز:

• Troll (میم‌کوین): این یه میم‌کوینه که کلاً روی موج «هایپ» سواره. هیچ تکنولوژی پشتش نیست که بخواد دنیا رو عوض کنه؛ فقط و فقط محبوبیتیه که با تبلیغات ایجاد شده. خیلی خطرناکه، چون با یه توییت یا خبر، ممکنه یهو دود بشه بره هوا.
  • Swarms (هوش مصنوعی): این پروژه سعی داره عامل‌های هوش مصنوعی رو به هم وصل کنه. ظاهرش فنی‌تر از تِرول به نظر می‌رسه، اما هنوز هم درگیر «هایپ»ِ بازاره. چون جدید و پرنوسانه، حرکاتش دستوریه و ممکنه سریع پامپ و دامپ بشه.

[quote]

توی کریپتو، اگه دنبال اینی که سرمایه‌ت بمونه و رشد اصولی داشته باشه، نباید ۱۰۰ درصد پولت رو بریزی تو این چیزا. اینا جایِ «قمار» روی سودهای بزرگن، نه جایِ «سرمایه‌گذاری» روی دارایی‌های امن.
[/quote]

چرا نباید «آل‌این» (All-in) کنی؟

1. ریسکِ پودر شدن: هر جفت‌شون می‌تونن تو یه چشم‌به‌هم‌زدن قیمت‌شون افت شدید کنه (اصطلاحاً برن تو دیوار).
  2. کارمزدها: با مبالغِ کم، جابه‌جایی تو این ارزها عملاً بخشی از پولت رو صرفِ کارمزد صرافی می‌کنه.

نظرِ نهایی من:
اگر خیلی اصرار داری اینا رو داشته باشی، نهایتاً ۵ تا ۱۰ درصد از کل سرمایه‌ت رو که اگر «صفر شد» اصلاً ناراحتت نکنه، بذار اینجا. ولی ۹۰ درصدِ باقی‌مونده‌ت رو بده به ارزهایِ ریشه‌دار (مثل همونایی که قبلاً گفتیم: بیت‌کوین، اتریوم، یا ارزهایِ زیرساختی مثل TIA).

(این نظرِ منه، NFA ـه و سیگنال خرید نیست. مسئولیتِ نهایی با خودته؛ مراقب باش که تو بازیِ نهنگ‌ها، طعمه نشی!)

خب Tiaبخرم یاsei کدوم بهتره