پیام: کمک به فقرا

با درود و عرض ادب
عزیزان من کاردانو دارم تبدیل کنم به دوج یا وایسم
نمیدونم چیکار کنم

کاردانو عالیه
دوج هم خوبه

سریع باش برادرانه بهت میگم به قرآن قسم به فکر خودم نیستم الان که به تو میگم

سریع تر تبدیلش کن

درود . دوج خونه پر ب یک دلار برسه چون پشتوانه درست درمونی نداره و فقط با حرفهای پوپولیستی ماسک تا اینجا اومده ولی کاردانو اصل و نصب داره . اینم بگم ک خودم هر دو رو دارم ولی هیچوقت کاردانو رو ب دوج تبدیل نمیکنم. کاردانو، اتریوم کلاسیک، اتر، bnb ، ترون و تعدادی دیگه حکم پولی داره ک گذاشتی تو بانک ک هم سود اندک میده هم دزد بهش نمیزنه

به نظر من چیزی که داری و نگه دار زیاد اینور اونور نکن صبر کنی به وقتش نتیجه میگیری

الان وقت خوبیه واسه تعویض . کاردانو ۴۳ هزار بفروش دوج رو صبر کن از ۹ هزار اومد پایین بخر اگه رفت بالای ۱۰ و نیم سریع بخر . چون دیگه پایین نمیاد .

سلام این کار رو نکن کاردانوخیلی از دوج بهتره ادمین چرا پیامهای من تایید نمیشه بتایید لطفا

نکن عزیز من کاردانو بهترین ارز پشتوانه قوی و تیم قوی داره دوچ فقط با حمایت ایلان داره پامپ میخوره

داشم ببین دوج یه سهیمه کشش داره خیلیم زیاد اینم مطمئن باش ۶بیا پایین ۹ می ره بالا مطمئن‌ مطمئن کاردانو ایستاده

کاردانو پروژه قوی داره به هیچ عنوان تبدیل نکن هرچند من خودم بیشتر سبدم دوجه ولی کاردانو هم دارم بجاش سعی کن دوج بخری کاردانو تازه داره از پروژه جدیدش رو نمایی میکنه

دوج ارز آینده داریه اگه تونسی دوج بخر

خیر کاردانو منم دارم دوجم دارم اما کاردانو پشتوانه داره ریزش مثل بقیه ارز نیست در کل کاردانو فروشی نیست

آدارو نگه دار تونستی پول تزریق کن واسه خرید دوج

اگه کاردانو بهتره تو اینجا چیکار میکنی