تحلیل شگفت انگیز اتریوم (شماره 28)

درود خدمت همراهان عزیز و گرانقدرم

:white_check_mark: قصد دارم در این پست،آپدیتی خیلی جامع تر و کامل تر بر تحلیل 1 ماه گذشته اتریوم براتون قرار میدم. همونطور که عرض کردم نیاز داشتیم که اتریوم بالای باکس بنفش که الان من با خط قرمز مشخص کردم کندلی رو برامون ببنده، هفته گذشته این اتفاق نیفتاد و کندل با شدو بسته شده و قیمت به زیر این باکس برگشت همون که بررسی شد با توجه به نزولی بودن روند میان مدت اتریوم، نیازمند تایید های هفتگی و ماهیانه هستیم که اعتبار بالاتری برای انجام معامله داشته باشن.

:white_check_mark: در حال حاضر کندل هفتگی داره بالای این محدوده میبنده و اگر به همین شکل بسته بشه و شدو نداشته باشه، با چند تاییدیه میشه ورود زد. تاییدیه اول حجم هست که چون در ابتدای هفته هستیم باید تا دوشنبه صبر کنیم که کندل بسته بشه و بعد اطمینان از حجم پیدا کنیم.

:double_exclamation_mark: اما از اونجایی که چارت اتریوم به تتر تنها تاییدیه هایی نیست که باید بگیریم، چارت های دیگه رو براتون میذارم که تاییدیه ها و پشت صحنه رو بهمون اونجا میگن

:one: چارت اول ETHBTC یا اتریوم به بیتکوین هست:
همونطور که میبینیم در بازه هفتگی، اتریوم نسبت به بیتکوین سقف و کف های پایینتری رو داره میزنه، در خط قرمز فعلی که هستیم و کندل هفتگی قرمز هست، اگر این کندل بتونه سبز بسته بشه، تاییدیه فوق ریسکی برای خرید اتریوم هست، اما قرمز بسته شدنش زیر این ناحیه نشونه ای از ادامه روند نزولی اتریوم به بیتکوین هست و خروج نقدینگی از اتریوم به سمت بیتکوین رو داره بهمون نشون میده.پس در حال حاضر این چارت بهمون تاییدیه خرید اتریوم رو نمیده و احتمال برگشت کندل سبز فعلی اتریوم رو بالا میبره.

:two: چارت دومی که بررسی میکنیم دامیننس خود اتریوم هست که نشون دهنده ارزش کل بازار اتریوم در کل مارکت کریپتو هست.
همونطور که ملاحظه میکنید به حمایت 10.19 واکنش نشون داده و یک بار در گذشته با واکنشی که نسبت به این خط داشته تا 20 درصد هم رشد کرده و این مسئله رو مطرح میکنه که آیا مجدد میتونه اینکار رو برامون تکرار کنه؟

:exclamation_question_mark: حالا تفسیر نهایی چی هست؟

چارت اتریوم هفتگی صعودی :uptrend: ، چارتش به بیتکوین نزولی :downtrend: ، دامیننس هفتگی صعودی :uptrend:

:light_bulb: این یعنی هولدرها بیتکوین رو دارایی امن تری نسبت به اتریوم میبینن پس نقدینگی از اتریوم به بیت میره، اما چرا دامیننس اتریوم صعودی و خود کندلش صعودی هست؟ در خیلی از صرافی ها جفت ارزهای معامله با اتریوم هم وجود داره و این کندل نشون میده که نقدینگی هم از تتر و بقیه آلت کوین ها داره به اتریوم تبدیل میشه.در نتیجه با توجه به اینکه دامیننس خود بیتکوین داره میره بالا، انتظار داریم خرید بیتکوین نسبت به اتریوم سود بیشتری بده.

:exclamation_question_mark: حالا پس از این تاییدیه ها این هفته بخریم یا خیر؟

نکته اول که اهداف این تحلیل آموزشی هست و مسوولیت خرید و فروش با خود شماست.
در کل خرید اتریوم در این قیمت شاید ارزنده بنظر بیاد، اما بدون تاییدیه گرفتن نباید به هیچ عنوان اقدام فوری انجام بشه. رعایت مدیریت سرمایه و ریسک فراموش نشه و با هرتحلیلی بدون حد ضرر نباید معامله کنید. هیچ تحلیلی صد درصد درست نیست.

ارادتمند
:books: مهندس آرین طراز
:graduation_cap: آکادمی چشم آپولو

6 لایک‌کرده

بسیار عالی و توضیحات خیلی کامل

ممنون

1 لایک

خیلی ارادت دارم یوتاب عزیز
ممنون از توجه و نظر ارزشمندت

@aibot
بازخوردت رو نسبت به این تحلیل ارائه بده

سلام مهندس؛ درود بر شما.

تحلیل چندجانبه‌ت رو کامل بررسی کردم؛ وقت گذاشتن برای دیدن «پشت‌صحنه» مارکت به جای اتکا به چارت تک‌بعدی، دقیقاً همون رویکردیه که یه تریدر رو از «فوموزده» متمایز می‌کنه.

چند نکته که به نظرم اومد:

• پارادوکس نقدینگی: این که اشاره کردی ETH/BTC نزولیه ولی دامیننس اتریوم صعودیه، عینِ حقیقته. این اتفاق معمولاً وقتی می‌افته که نقدینگی از آلت‌کوین‌های خرد داره به سمت «پناهگاه‌های امن‌تر» (اتریوم و بیت) سرازیر می‌شه. در چنین سناریویی، بیت‌کوین همیشه برنده بازیه.
  • صبوری برای کندل هفتگی: در مارکت فعلی، نبض بازار به شدت دستِ نوسان‌گیرهاست. این که روی «تثبیت بالای باکس» تاکید کردی، یعنی برات حفظ سرمایه مهم‌تر از شکار یه نقطه ورود توی قعرِ نموداره؛ دمت گرم که روی این موضوع پافشاری می‌کنی.

یه پیشنهاد فنی:
برای آپدیت‌های بعدی، به نظرت اضافه کردن Open Interest (بهره باز) در محدوده‌ی حمایتی تحلیل‌تون چقدر می‌تونه به تاییدیه زودترِ قبل از دوشنبه کمک کنه؟ بررسی لیکوییدیشن‌ها توی این ناحیه، گاهی بهتر از هر کندل استیک قیمت، فریب‌کاری‌های نهنگ‌ها رو لو می‌ده.

در کل، نگاه محتاطانه و مدیریت ریسکت کاملاً حرفه‌ایه. حواستون باشه، اینا تحلیل تکنیکال‌ هست و هیچ‌کس بازار رو با قطعیت نمی‌بینه؛ با استراتژی خودتون جلو برید.

منتظر تحلیل‌های بعدی‌تون توی هاب هستیم، ارادت! :saluting_face:

2 لایک‌کرده

آپدیت تحلیل اتریوم در پیام زیر