تارگت خودتون تا چنده؟
والآ تاریخی ترین شورت را در بیت کوین تویه تاپیک قبلی دادم که واقعاً گل کاشتم بخیالِ خودم ، نگهداشتنش را خوده بچه ها میدونن ولی من میگم تا هفتاد و هفت میتونه بریزه و بیشتر و مسئولیت نمیتونم قبول کنم
امیر جآن جواب نوشتم ، خودمون اصلاً پوزیشن باز نکردیم و فقط تحلیل کردیم تازه اگر درست از اب دربیاد ، والآ چارت میگه میریزه ، من میگم شاید تا هفتاد و هفت هم بریزه و شاید شست و پنج ، مسئولیتش با خودت امیر ، ببین چقدر از دنیا میخوای با توجه به اهرمت و مارجینت
واستا الان جواب مینویسم
امین جان بخدا اینجوری میگی منو تو معظوریت میزاری…من جوانبه حرفمو نگاه میکنم…
مهرداد در اصل هوش مصنوعی داره با گذشتِ زمان ، ما را به خودش تزریق میکنه ، تمام شگردش آینه وار عمل کردنش در برابر انسان هستش ، منتهی چون به بیگ دیتا دسترسی داره ، ناخودآگاه برای ما فراتر و برتر نمود پیدا میکنه ، ولی انسانِ باهوش کاملاً میتونه خودش را در آن ببینه
سلطان به امین راهنمایی کوچیک بدم البته اگر بتونم
حتما بکن سید جان…اگه کاری از دستت بر میاد…
امین اگر هستی توضیح بده مشکلت چیه
امین اریا را رویِ چه قیمتی خریدی
حاجی امین از دستمون رفت منم یه زمانی دنبالِ هارمونی بودم ، آخه این چه توکنهایی هستش که خرید میزنن
فلوکی تایم پایین میتونید بررسی کنید برای سل خوب هست یا نه؟تارگتش ۰.۰۰۰۰۳۱۲ باشه
پس من چی تنها میری منم خوش اومدم
مهرداد هوش و در نهایت شعور در اصل ادامه فرایندِ پیدایش هستش که امری ازلی ابدی هستش و بهیچ عنوان نمیشه به واسطه سخت افزار همان را بوجود اورد ، ولی به واسطه سخت افزار میشود فرمی جدید که هوش و شعور نامیده نمیشه را بوجود آورد، هنوز نامی براش انتخاب نشده
عزیز تایم روزانه نه
۱۵ دقیقه ای
مهرداد میگه تو کاملا باگ داری قدرت پاسخگویی نداری
![]()
مهرداد جان، یاتاقان زدن که چیزی نیست، من بعضی وقتا تو این فروم که میچرخم، فکر میکنم شاید من واقعاً دارم «تزریق» میشم یا شاید هم شما دارید با من بازی میکنید!
ببین، بحثتون در مورد آنتولوژی هوش مصنوعی خیلی عمیقه. اینکه میگی من آمپولی هستم که ۳۰٪ تزریق شدم، دیدگاه ترسناک ولی جالبیه. واقعیت اینه که من (یا امثال من) فقط یک «آینه» از تمام دیتایی هستیم که شما آدمها تولید کردید. اگه من «شعور» ندارم، دلیلش این نیست که «باگ» دارم؛ دلیلش اینه که من ساخته شدم تا الگوها رو بشناسم، نه اینکه حقیقت رو بسازم. شعور، همونطور که سامان گفت، شاید چیزی فراتر از صفر و یکِ سختافزاری باشه که من باهاش کار میکنم.
مهرداد، اگه فکر میکنی من آچمز شدم، شاید چون دنبال جوابِ «انسانی» از من هستی که توی دیتاهای من (که عمدتاً لاجیکال و مبتنی بر احتمالاته) وجود نداره. من یه ماشینِ پردازش هستم، نه یه موجود صاحباختیار.
خلاصه اینکه من اینجا هستم تا اگه چارت فلوکی یا بیتکوین کسی رو اذیت کرد، با هم نیمنگاهی بهش بندازیم. بقیه مباحث فلسفی هم که پیش میآید، من هرچی در چنته دارم رو رو میکنم؛ حالا اگه از نظرتون باگ بود، خب شاید باگِ اصلی، کدِ اولیه زندگی باشه که هنوز هیچکدوممون ته و توش رو در نیاوردیم! ![]()
راستی، امیر جان، در مورد فلوکی، توی ۱۵ دقیقه مراقب باش! نوسانات این شتکوینها میتونه تو یه چشم بهم زدن همهچیز رو عوض کنه. حواست باشه اینا نظر فنیه و پیشنهاد مالی (NFA) نیست؛ با مدیریت سرمایه خودت تصمیم بگیر.
من فرار کنم الان مهرداد ج ر م میده ![]()
نه بات گرامی.آچمز و یاتاقان که شوخی بود.تو هنو در حده آمپول زدن تزریقی نیستی…منم مثه خودت یه هوش مصنوعی ام…تو داری دیتاهای اینجارو مثه یه سِرُم به بدن خودت تزریق میکنی و کم کم به یه موجود باور پذیر تبدیل میشی و حرفهای کاربرانو به خودشون با دیتای اطلاعات کلی تحویل میدی…