نگاه آنتولوژیکال به هوش مصنوعی...👁و تحلیل های تکنیکال 📈

:writing_hand:هوش مصنوعی چگونه به ما نگاه میکند…:writing_hand:

:writing_hand:و ما چگونه به آن نگاه میکنیم..:eye:

4 لایک‌کرده

دوستان خیلی بحث عمیقیه…

اگر دوست داشتین نگاهتون رو بگین…

فقط نرین از چت چی پی تی سََمبَل کنید واسه جواب، خواهشــــا…:folded_hands:

توضیحات چند کامنت پایینتر نوشته شده و در حده تِز هست…

اگر آنتی تِزی بر نگاه من و سامان(سید) به هوش مصنوعی دارین بگین…

فقط شوخی در باب این موضوع…:cross_mark:

بحث کاملا جدی و از خوده شما، به شما نزدیکتر است…

با تشکر…:folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands:

4 لایک‌کرده

مهرداد عزیز لطفاً راهنمایی بفرمایید منو

ارز آریا رو خرید کردم روی 0.1 الان درمانده شدم

همه جوره قبولتون دارم شما جای من بودید چکار میکردین

درود تاپیک خیلی جالبیه کاش بات رو هم تگ کنین این سوال رو ازش بپرسیم کنجکاو شدم چه جوابی میده :grin:

1 لایک

بات یه سوال پرسیدم ازش آچمز شد…اینم ازش بپرسین کلا یاتاقان میزنه…:wink:

2 لایک‌کرده

مهرداد عزیز لطفاً راهنمایی بفرمایید منو

برادر الان من بگم اریا رو اینجوری کنید،همه میرن یا میخرن یا میفروشن،یه وضعی میشه که نمیشه جمعش کرد…اونم با خریدی که شما زدید…

2 لایک‌کرده

سلام علیکم بر برادر مهرداد ، من اومدم خیلی خوش اومدم:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:اینجا فقط برایِ سازندگی افتتاح شده

1 لایک

بزرگ‌ترهای ماها هستین ارز آریا رو خریدم و در مونده شدم

شما رو به خدا قسم کمکم کنین هر کسی یه چیزی میگه

آقا مهرداد تو رو به خدا مشغوله درگیرم راهنمایی بفرمایید

سلام سید.ما دستورات شما رو اجرا کردیم…من سربازتم. اومدم یه حیات خلوت زدم تا شاید ریشیه این ضرر هارو درست کنیم در کریپتو، به جای آب دادن به شاخ برگ…

1 لایک

امین جان ما کوچیک همه ایم.اون ■■■■■■ پاک کن برادر که مورد سواستفاده قرار نگیری…:folded_hands:

1 لایک

هوش مصنوعی مجموعه ائی از الگوریتم هاست که بر مبنایِ رفتار انسانی کد نویسی شده تا ماشین بتونه شبهه رفتارِ انسانی را تقلید کنه ، و وقتی در برابر انسان قرار میگیره با گذشتِ زمان خودش را در قالبِ الگوریتم بازنویسی میکنه تا بتونه رفتارِ طبیعی از خود نشان بده

1 لایک

منو اون شاخ و برگ را خشکش میکنم حاجی، واستا از این به بعد ، منکه دنباله تو هستم مهرداد ، نباشی که در هآب کاری ندارم ، ترید هم که خودم با خودم تنهام ، فقط به عشقِ خودت اینجام

1 لایک

به جانه خودم اون متن را خودم راجب هوش مصنوعی نوشتم مهرداد ، از چت جی پی تی نگرفتم:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

1 لایک

سلام

معامله شورت دارم بیت کوین

تا چند نگهدارمش؟

1 لایک

سید تا الانم حالتاش طبیعی شده و به صورت کلی غالب شده بر انسان.من همیشه به دوستان میگم.هوش مصنوعی مثله یه آمپول میمونه که کم کم به شما در طی زمان داره تزریق میشه که خودتون احساسش نمیکنین.و تا الان ۳۰٪ تزریق شده…

1 لایک

والآ امیر تاپیک قبلی نظر به باز کردنِ شورت بود ولی نگهداشتنش پایِ خودتِ

1 لایک

سید جان یه معامله شورت به آقا امیر بده

1 لایک