سلام فکر میکنم زیاد پرچم بهش زدن تا یه تاریخ معین ورود ممنوع میشه و حساب کاربریش معلق این برای من چند روز پیش اتفاق افتاد بعد از ۳روز تونستم ورود کنم
سلام.میدونم فردا باز میشه.اره تو رم دیدم چند روز پیش.واسه همین به بچه ها گفتم دست بردارین از این بچه بازیا
امیدوارم مشکلش حل بشه هاب خوب بود که اونم داره مثل صفحات چت ارز دیجیتال میشه هرکی با هرکی لج میکنه یه گروه رو نابود میکنه خوبی آقای ملک پور اینه که پیگیری میکنه مشکلات بچه هارو
بازم امیدوارم که به خیری حل بشه![]()
سلام اکانتشون این بوده:
الان نباید مشکلی برای ورود داشته باشن. به خاطر گزارشهای بالای سایر کاربران اکانتشون بسته شده بود.
ضمن اینکه تغییری در عکس و نام نمایشی ایشون در هاب توسط ادمینها و ناظرین هاب اتفاق نیفتاده.
مرسی جناب ملک پور.موفق باشین.![]()
سلام مهرداد عزیزم ، تشکر فراوان بابتِ محبت و جَهدی که بخرج دادی تا اکانتم باز بشه ، فراموش نمیکنم لطفِ بیکرانِ مهرداد عزیزم را ، آرزوی سلامتی و برکت برای وجودِ غیور و با معرفتت دارم برادر ، و همچنین دوستان خانم لیلا و کریمی جان و محمد و دیگر عزیزانِ دل
سلام خوبی آقا سامان هاب بدون شما معنای ندارد
جنآب نیما ملک پور عزیزم ، ببخشید که درست رفتار نکردم و باعث دردسر شدم ، مهرداد عزیزم ستاره هآب هستن و خیلی به من لطف داشتن و از شما بزرگوار بابت پیگیری تشکر میکنم ، سعی میکنم درست حرکت کنم که دیگر اتفاق نیوفتد ولی باور کنید حرکتی نکردم که مسدود بشم ، در نهایت بابت تلاشهای شما برایِ بهبودِ هآب تشکر میکنم
آخ سعید جآن عزیزم دیروز پیامهایِ با محبتِ شما را دیدم ، خیلی بهم لطف داشتی سعید جآنم ، من همه سعیم را میکنم هم مفید باشم و هم شوخ بآشم ولی خُب شد دیگه ، اشکال نداره ، از این به بعد سعی میکنم بهتر حرکت کنم و خدمتگذارت باشم برادر سعید
مهرداد دیروز گل کاشتی ، هم بخاطرِ غیرتی که گذاشتی وسط برایِ بنده کمترین و هم اینکه واقعاً محبت را در حقم تمام کردی ، برادرانه تلاش کردی برام و دست بوستم مهرداد عزیزم ، هرچقدر پست بذارم برای تشکر کافی نیست ، خدایی انسان یه لشکر دشمن داشته باشه اما یک دوست مثلِ مهرداد داشته باشه پیروزِ ، افرادی که در سینه کوهِ نور دارند اینجا مشخص میشن ، مهرداد واقعاً سلطانی لامصب
من مشکل دارم بزارید مسدود بمونه ![]()
منو کائنات مسدود کرده ، اینجا که جایه خود دارد![]()