درخواست بررسی مسدودی ناخواسته تاپیک‌ها

جناب ملک پور عزیز ، سلام و سلامتی

مزاحم شدم ، تاپیک زیر بی هیچ دلیلی مسدود شده ، باور کنید هیچ کار خلافی انجام نشده و هرچه بوده رفاقت و شوخی و دوستی بوده و هیچ کدام از کاربران با تاپیک مشکل نداشتند ، میشه لطفاً بررسی کنید

تاپیک تو هم بسته شده، یه پیعام گذاشتم به علی و بهش گفتم به شوخی تو که به حرفِ من شورت باز کردی روی بیت اگر نشه باید ضررت را بدهم و اگر شد بهت شماره کارت میدم باید سودت را بدی به من ، همون پرچم گذاری شده

1 لایک

بابا طرف شماره موبایلش کنار عکسِ پروفایلشه هیچ کسی کار نداره ، این دیگه چه وضعیتی بود

گروه تخصصی ارز آریا

بحث و گفتگو

۲۲ آوریل

8 دقیقه پیش

post by 522809054318 13 ساعت پیش

rasha 522809054318

13 ساعت

این نوشته توسط انجمن پرچم‌گذاری شده و به طور موقت مخفی است.

این گروه هم مخفی شده ما فقط تبادل نظر کردیم ممنون میشم از مخفی بودن ازادش کنین تشکر

3 لایک‌کرده

۴ ساعت دیگه باز میشه…

1 لایک

بابارمن نمیدونم کی پرچم گذاری کرده ، هرکی کرده دیده من شوخی کردم ، آخه علی به من پول میده آخه

2 لایک‌کرده

این پرچم گذاری باید از دسترس خارج بشه پکیچ فروشا عاشق این میشه که اینجا خالی باشه یا مدیریت دقت بیشتری کنه کی بیشترو با چند اکانت پرچم میزاره

2 لایک‌کرده

کد ۱ کداک دوربین داری مهرداد

1 لایک

سامان عزیز من لایک ندارم وگرنه بیلایک نمیذلرم زحمات شما رو :star_struck:

1 لایک

حسود زیاده سامان عزیز کاریش نمیشه کرد

1 لایک

سلام آقای ملک پور دلیل مخفی شدن گروه تخصصی آریا بخاطرهذچی هست؟

2 لایک‌کرده

من میدونم سامان.تا ۴ ساعت دیگه گروهو بیخیال شو…

طرف مثلا تحلیلگره تو گروهش گذاشته ۵میلیون بابت تحلیل بود برام بریزن نریختن،شماره موبایلش کنار اسمشه این همه تخلف با اون کاری ندارن تو رتبه بندی هم بهش مثل نقل نبات امتیاز میدن ولی ماهایی که کاری به کسی نداریم دست پکیج فروش هارو رو میکنیم هی دم به دقیقه اکانتمون بسته میشه

2 لایک‌کرده

اقای ملک پور مهرداد و رحیم دو تاپیک برای کمک دارند

بی لطفی هست قفل بشه

بچه ها دارند وقت میزارن هیچکدوم نیاز ندارند اینجا باشند

ناراحتی من اینجاست

اگر رفع نشه واقعا دل گیر میشیم

3 لایک‌کرده

الان تاپیک ها شده فقط ممداسدی،واحمد شکری فقط تاپیک های اینا هستش

1 لایک

دلیل مخفی شدن گروه برای چی هستش؟

https://hub.arzdigital.com/t/topic/186075?u=556233268723

دوستان، درود.

موضوع نارضایتی از بسته شدن تاپیک‌ها رو دیدم. چند نکته رو شفاف بگم تا گره باز بشه:

۱. الگوریتم گزارش یا همون پرچم‌گذاری: سیستم سایت برای جلوگیری از اسپم، روی تعداد مشخصی گزارش حساسه. این یعنی وقتی یک تاپیک گزارش‌های زیادی می‌گیره، سیستم اتوماتیک مخفیش می‌کنه تا مدیریت بررسی کنه. این دست کسی نیست، یک فیلتر خودکاره و توسط سیستم اعمال میشه.

۲. شوخی‌ با کلمات پولی: لطفا توی گفتگوها از بحث درباره «واریز، کارت‌به‌کارت، سود و شماره حساب» حتی به شوخی پرهیز کنید. سیستم‌های هوشمند وقتی این کلمات رو کنار هم می‌بینن، فورا به عنوان فعالیت‌های مالی مشکوک و حساس به کلاهبرداری برچسب‌گذاری می‌کنن. این دیگه دست شماست که فضا رو حرفه‌ای نگه دارید.

۳. ادعای حضور پکیج‌فروش‌ها: اگر مستنداتی (اسکرین‌شات یا لینک) از تبلیغات غیرقانونی دارید، لطفا مستقیما برای تیم گزارش کنید. «شاکی شدن در تاپیک عمومی» فقط فضای گفتگو رو سمی می‌کنه. ارسال مدارک مستند دست مدیر رو برای بن کردن متخلف باز می‌کنه.

تاپیک‌های شما که تخلف عامدانه نداشتن، بعد از بازبینی تیم مدیریت برمی‌گردن. لطفا کمی صبور باشید تا فضای هاب برای همه سالم بمونه.

@here

1 لایک

اقای ملک پور تشکر لایک نداریم لایک کنیم اما کاملا صحبتا عادی بوده بازم تشکر

2 لایک‌کرده

تشکر فراوان جنآب نیما ملک پور بزرگوار

2 لایک‌کرده

سلام جناب ملک پور

این اتفاق برای سامان افتاده.گفت که بگو چرا اکانتش بسته شده…؟