سلام اقا رحیم ارز D یا دار اوپن نتورک تحلیل میکنید ممنونم
خب ما الان اینو داریم… این اگ اون بیضی رو تکرار کنه عملا بیت 45 هزار رو میبینیم و تمام اون اعدادی که مثال زدم برا التکوینها محقق میشه…البته من تو مسیر در حال کم کردن حجم تا 55 هزارم… تو هر بالای بدردبخوری هم اضافه میکنم…
جوووون افزایش ثروت مهرداد با فروپاشی بازارهای جهانی
تا ۱۰ دقیقه دیگه
تحلیل ۱ ساعته ۳ ارز
Sui sol.btc
بشدت ریزشی
رو میزارم
میدونم خیلی ها تو ضرر هست لانگ گرفتن
ولی متاسفانه بازار ریزشی هست داره میاد جایی که باید باشد
۱۷ امکانش ممکنه نباشه
۷۳ آخرین ناحیه که در ۱ ساعته دیدم مهرداد
سلام و روز بخیر بی صبرانه منتظر تحلیلتون هستم.میخوام سولانا بخرم.امیدوارم با راهنمایی اساتید تو بهترین نقطه ورود کنم برای اسپات.
تحلیل من فیوچرز هست مراقب باش
برای اسپات نقطه خرید مدنظر ندارید؟؟
اون تایم فریم بالا است… اون نوسانی که بالای خط نارنجی داده یه فاز توزیع خفن بوده که بعد از شکستش وارد فاز نزولی شده…
من ناحیه 17 الی 50 دلار رو برای سولانا پیش بینی بلند مدت دارم…
من اینو گرفتم علت در ۸۰ هزار تعادل خریدار فروشنده برابر بود با این تفاوت که سود دست خربدار های کوتاه مدت بود که این یعنی ریزش قریب وقوع بعد فروش های سازمانی ۱۲ درصد ریزش نمیگم صعود ولی در حد دو سه درصد ارزش ریسک لانگ داره
انکار ن انگار رو حمایت نشسته اصلا نمیپره
الان ارسال ميكنم چندتایی
استاد رحیم بی زحمت
sol, zek, inj, xrp هم بزارین
واسه من یه جور دیگه بفرست…20 تایی که قول دادی…
من چارتمو نکاه کردم یه 39900 دیدم گذاشتم علتشم نمیدونم
فقط میدونم خطوطی که علت گذاشتنش رو یادم میره همونهایی هستن که قطعا تاچ میشن![]()
ناحیه 45 هزار و 33 هزار به خاطر بسپار …45 هزار فول تارگت شکست کانال بر اساس سبک کلاسیکه…33 هزار بر اساس الگوی گن فن!!!
من با هیت مپ و اخبار و نواحی عرضه تقاضا و اوردر بلاک کار میکنم کلاسیک برام مرده![]()
فکنم اشتراک ببن تحلیل هامون مبحث کندل شناسی در تایم فریم بالا باشه همون ماهانه و شیش ماهه
یادته گفته نسبت ethbtc پامپ بشه سیگنال صعوده بازاره حالا این یکی دو روزه پنج شیش درصد رفته بالا رکورد باز شدن اوپن اینترست اتریوم هم شکسته شده
اینها ینی بازار رو میخان بکشونند بالا ولی اگر موفق نشدن لیکوئیدیشن های سازمانی و سلام اتریوم ۶۰۰ دلاری