سه تحلیلگر، یک هدف: سود گروهی! انتخاب ارز با شما، تحلیل با ما! (قسمت 3)

ادامه گفت‌وگوها از موضوع سه تحلیلگر، یک هدف: سود گروهی! انتخاب ارز با شما، تحلیل با ما! (قسمت 2) - #10233 توسط 976736562736.

موضوع قبلی:

6 لایک‌کرده

اینقدر پیامهای درهم زیاده رحیم که نه فرصت خوندنش هست و هم اینکه ادم توش گم میشه و سیستم هم دچار محدودیت میشه..فکر کنم باید تو قوانینش تجدید نظر کنی

11 لایک‌کرده

پارت سوم مبارک رحیم بزگوار باشه

4 لایک‌کرده

اللله الکبر السلام علیک

1 لایک

تاپیک قبلی من نابود کردم حالا رسیدیم ب این

1 لایک

خیلی بیش فعالی:grin::grin::rofl::rofl::rofl: چقدر پیام میفرستی:red_exclamation_mark::red_exclamation_mark:

3 لایک‌کرده

کی گفته من فعالم من فقط بسکارم

2 لایک‌کرده

بیکارم کاری ندارم داراییم همیشه آمادس فقط منتظر ارزه

2 لایک‌کرده

مهردادجان تو بودی از شقایق خانم تاج پرسیدی؟
اومد تو تلگرام در گروه رحیم و گروه ما عضو شد.
گروه رحیم جدی بود، ولی گروه ما از همه چی صحبت میکردند، بحث که سیاسی میشد گروه متشنج و دلخوری میشد. مسلم موذن یادته تو گروه ما از من زودتر اومد.
خانم تاج هم بعد از ریزش شدید پاییز پیام داد که hold کرده و دوباره سر کار رفته، محل سکونتشان هم در استان اصفهان، فکرکنم شهری نزدیک به نطنز هسته ای بود.
این آخرها جناب موذن اعلام کرد دوباره سونیک خریده، چون حس میکنه 10 تا 20 برابر قیمت نزدیک 0.04 میشود.
جناب روحی در صفحه سونیک با تحلیلهای امواج الیوت یادته، اونهم زمستان 1404 از گروه ما رفت و نوشت تا یکسال دیگه دستکم بازار خرسیه و بیتکوین به کانال 80 هزار میره و ولی ممکنه به 50هزار تا 35 هزار برسه.

دیگه با این تنوع 2 میلیون و چند صد هزار توکنی، Alt Season نداریم، بلکه Alt Season گزینشی داریم که در شهریور 1404 رخ داد، فقط درصد جزیی جهش کردند و Ath زدند.

4 لایک‌کرده

سلام وشب بخیر تاپیک جدید مبارک انشالا این تاپیکم پرسود وشادی باشه واس بچها :rose::rose::folded_hands:t2::folded_hands:t2::blush:

4 لایک‌کرده

سلام مهرداد جان این قضیه شلوغی رو یبار به رحیم جانم گفتم ازش خواستم اینجارو بزاره واسه 20 تا ارز اول بازار بقیه ارزهای رده پایین ومیم وشت بزاره یه گروه مختص اون جریان یا اصلا فقط 200 یا 300 تا ارز اولو بررسی کن بقیه رو بده دوستان تحلیلگر دیگه زحمتشو بکشن که وقت ازادتری داشته باشه داداش هم خلوت میشه اینجا هم همه به جواباشون میرسن

3 لایک‌کرده

به نظرم ارزهایی که مارکت بالایی دارن ارزش تحلیل وبررسی بیشتری دارن تا 4 تا شت کوین ومیم کوین اینجوری روزی 100 تا ارز اضافه میشه یه سری هم که دنبال رفتن راه صد ساله تو یه شب هستن متاسفانه اینجوری کروه شلوغ وپر از تحلیل ارزهای الکی و مسخره میشه

3 لایک‌کرده

الان هم دوستان بیشتر مشکلات بله میپرسند راحت تر زیاد شلوغ نمیشه

3 لایک‌کرده

داداشمونم که قصد نیتش خیره بنده خدا خسته میشه ولی نه نمیگه انرژیشو رو همه ارزها وتحلیلش میزاره هرکی خواست دمش گرم مرده به خدااااا

5 لایک‌کرده

سلام بچه‌ها این ارزها چرا نمیره بالا نمیره

یا بیان پایین 4 تا ارز خریدم 1ملیارد 200 پول دادم از ساعت 2 ظهر چشام تو گوشیه یا بیاد پایین بد بخت مون کنه یا بره بالا

4 لایک‌کرده

درود به شما

فکر میکنم هنوز یک هفته هم نشده از زمان خریدتون

اغلب میان مدت هستن

باید صبور باشین

1 لایک

اينم يك تحليل اسنایپری اخر شب

5 لایک‌کرده

پر سود باشین جناب رحیم

1 لایک

اين نخورد نامرد

8 لایک‌کرده