سه تحلیلگر، یک هدف: سود گروهی! انتخاب ارز با شما، تحلیل با ما! (قسمت 3)

روز سنگینی بود ریسک فری کنید بخوابید :shield:

3 لایک‌کرده

:police_car_light:شوک به کریپتوی ایران؛ آمریکا 4 صرافی مطرح ایرانی را به لیست تحریم‌ها اضافه کرد.

:red_triangle_pointed_down:وزارت خزانه‌داری آمریکا در تازه‌ترین اقدام خود، 4 صرافی رمزارزی ایرانی شامل نوبیتکس، والکس، بیت‌پین و رمزینکس را در فهرست تحریم‌های خود قرار داد. جزئیات بیشتر این خبر به‌زودی منتشر خواهد شد.

2 لایک‌کرده

این حالا خبرش جهانی نبود که تاثیرش در ارزها باشه قانون گذاری ارزها مطرح شده در امریکا

1 لایک

من خیلی وقته سوارم…اهرمم پایینه..چون شیوه معاملات من و مدیریت ریسکم فرق میکنه…

2 لایک‌کرده

استاد بیت هم ۶۵ رو دید الان میره سمت ۷۱ درسته و مجدد از اونجا میریزه؟

سلام وقتتون به خیر عزیزان به راهنمایی بفرمایید ممنون میشم در آخر تصمیم با خودمون هست فقط شما بزرگواری می کنید جواب می دید

من که سرمایه زیادی ندارم در نوبیتکس ۳۰۰میلیون باز مانده پاداش باز نشستگی بود که اون هم ۱۷۰شد ولت هم ندارم به نظرتون راه حل منطقی چیست ممنون

فقط راهنمایی بقیه اش با خودمه مطمئن باشید هیچ زمانی به خاطر راهنمایی شما از شما گله مند نمی شم و همیشه دعاگوتون خواهم بود چه ضرر کنم چه سود پایدار باشید

2 لایک‌کرده

سلام وقت بخیر ، از نظر سرمایه گذاری منظورتان است یا در مورد صرافی سوال دارید.
اگر از نظر سرمایه گذاری منظورتان است که میتوانید خریدهای اسپات انجام بدید.
تحلیل هایی که آقا رحیم قرار می‌دهند عالی استفاده کنید. اما شرایط معامله را باید رعایت کنید تا ان شاء الله به سود دهی برسید. ایشان معمولاً فیوچرز قرار نمیدهند.
در فیوچرز اگر به اندازه‌ی کافی تبحر دارید وارد بشید. که آقا علیرضا فیوچرز قرار میدهند و معمولا اسپات نمی‌گذارند.

ممنون آقای کریمی اگر معذوریتی در هاپ برای پاسخ گویی ندارید اول این که صرافی رو عوض کنم یا نه؟کیف پول داشته باشم؟همین مبلغی که دارم به تتر تبدیل کنم که با تحلیل های عزیزان بزرگوار همخوانی داشته باشه ؟واین که برای این که اطلاعاتم بیشتر بشه چه منبعی رو معرفی می کنید ببخشید سوالهای زیادی دارم شاید در حوصله شما عزیزان نباشد چون مبتدی هستیم به خاطر فشار اقتصادی مجبور شدم ریسک کنم با همین مبلغی که دارم :folded_hands:

تحلیل های اسپات آقا رحیم رو نت برداری کردم و منتظرم تا اعمال کنم

1 لایک

در مورد صرافی تمام بزرگورانی که هستند صرافی خارجی پیشنهاد میکنند به دلیل مشکلات فراوانی ایرانی ها.
بله به کیف پول احتیاج دارید.
در مورد رفتن به صرافی خارجی متاسفانه چون به اندازه کافی وارد نیستم نمیتونم کمک کنم.
ت و ب ی ت احراز هویت لازم ندارد اما باید email داشته باشید.
اگر در صرافی ایرانی کار میکنید ، سرمایه را به تتر کنید ، خیلی راحت تر میشه ارز کنترل کرد. هر موقع لازم داشتید ، تتر را به ریال تبدیل میکنید.
در مورد ارز دیجیتال آموزش های زیادی در اینترنت هست. برای شروع خیلی خوب است. و خود سایت ارز دیجیتال هم آموزش های خوبی دارد.

2 لایک‌کرده

در مورد تحلیل های جناب رحیم ، خطوط سبز همیشه ورورد و خط آبی خروج است.
سبز پایین و آبی بالا تحلیل اسپات است و
سبز بالا و آبی پایین تحلیل سل است.
در خطوط سبز حتما به صورت پله ای خرید کنید.
موقع فروش لازم نیست که صبر کنید ارز حتما به نقطه خروج برسید ، نزدیک نقطه خروج کفایت میکند.
ارزهایی را که گفته می‌شود خطرناک است ، خرید نکنید. به ریسکش نمی ارزد.
بعد از خرید ارز حتما دستور فروش بگذارید و حد ضرر را حتما در نظر بگیرید.
صبر ، لازم هر بازاری است و قصد جسارت ندارم اما طمع را دور کنید که آدم را زمین میزند، ( ببخشید لغت جایگزین به ذهنم نرسید)
اگر سوالی بود بفرمایید.

3 لایک‌کرده

خیلی بزرگوارید می کنید الان ارزهایی دارم که با ریال خریدم بزارم تا از ضرر خارج شم بعد بفروشم به تتر تبدیل کنم

ولی مبلغی دارم رو الان تبدیل به تتر کنم ؟

سلام آقا رحیم linea تحلیل کنید

1 لایک

مهرداد این تحلیل یادته

سناریو صعودی و نزولی ؟

Render

Ena

Wld

Ondo

دوستان تحلیل گر کارتون درسته اینا هم تحلیل بنماید :bar_chart::folded_hands::smiling_face_with_three_hearts:

عزیزان بزرگوار کدوم صرافی ایرانی رو تجربه دارید بهتره لطف کنید راهنمایی بفرمایید :folded_hands:

سلام وقت همگی بخیر واسه خرید و فروش مس بروکر یا صرافی خوب معرفی میکنین.ممنون

تحلیل محلیل بیخیال…

من فعلا دارم فرار میکنم از بیت یونیکس ..قبلا یه بار اخطار داده بود…الان هم که اوضاع تحریمی پیش اومده…

تا اکانت احراز شده نگیرم فعلا معامله بیخیال

1 لایک

آقای کریمی جسارت نباشه شما کدوم صرافی معامله می کنید

میتونید الان نیمی از آن را تتر کنید که موقع خرید ارز راحت باشید. در بین ایرانی ها ، فکر کنم نوبیتکس شرایطش بهتر است ولی الان صحبت از تحریم چهار صرافی ایرانی و از جمله نوبیتکس است . تحقیق کنید.

2 لایک‌کرده