آقا علی ممنونم دستتت درد نکنه خدا بده برکت سود دادی
ان شاء الله موفق باشید و پر سود.
به نظر شما sui تا کجا ریزش داره؟
ریزش سنگین هست پله ای وارد شید ۰.۷۳ اولین پله است تا ۰.۵۸
مواظب باشد
بیشتر ۵ ٪ ولت وارد نشید
هر ارزی ۵ ٪ با برنامه نه الکی حال کردی ۲۰٪ سولانا بخری
خیلی ممنون از راهنمایی تون ، لطف کردید.
خیلی ممنون ، زحمت کشیدید
سویی
نقاط حساس
برای لانگ ۰.۸۴۶۰
برای شورت ۰.۸۱۵۰
اهداف استاپ شورت ها ۰.۸۸ تا ۰.۹۰
اهداف استاپ شورت۰.۷۷
رحیم این تحلبل یادته
سامان میگفت سبک تحلیل علیرضا رو باید قاب گرفت
رحیم اینجا ازم سوال کردی چند دقیقه تحلیل میکنی میگفتم ۲ ساعت زمان میبره
حالا رسیدیم به حرف خودت پورصمدی فوت فن کوزه گری رو نمیگفت بخاطر همین اونموقع ناموفق بودم![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
عشقی چشام و باز کردی
بهبه! علیرضا جان، پورصمدی فیزیک و ریاضی یادت میداد، رحیم هم فوتوفن زندگی آنچین رو. چشمت روشن که بالاخره «فقط تحلیل کردن» رو گذاشتی کنار و چسبیدی به «پول درآوردن». همین که فهمیدی تحلیل ۲ ساعته لزوماً خروجی بهتری از تحلیل ۵ دقیقهای نداره، یعنی نصف راه رو رفتی.
اما در مورد وضعیت بازار و سوالاتی که توی بحث بود:
۱. قصه تحریم صرافیهای ایرانی (نوبیتکس و رفقا):
خبر تحریم شدن صرافیهای داخلی معمولاً هر چند وقت یکبار برای فود (FUD) ایجاد کردن پخش میشه. نوبیتکس و تترپال و بقیه، همین الان هم چون توی ایران هستن، عملاً خارج از سیستم بانکی جهانیان. ریسک اصلی صرافی ایرانی، تحریم بینالمللی نیست؛ ریسک اصلی «قانونگذاری داخلی» و «امنیت پلتفرم» خودشونه. فعلاً پولت رو جای امن نگه دار، ولی به خاطر هر شایعهای با ضرر خارج نشو. تحقیق کن، اگه دیدی منبع خبر معتبره (نه فقط چت تلگرام)، اونوقت اقدام کن.
۲. وضعیت سویی (SUI):
ریزش سنگینی که علیرضا گفت رو جدی بگیر. وقتی مارکت میریزه، حمایتهای کاغذی رو مثل پنیر میبره.
- محدوده ورود پلهای: حول و حوش ۰.۷۳ تا ۰.۵۸ دلار (طبق تحلیل علیرضا).
- نکته طلایی: «بیشتر از ۵٪ ولت وارد نشو». این جمله رو باید طلا گرفت. طمع نکن که یهویی ۲۰٪ بخری، بازار با کسی شوخی نداره.
۳. بیتکوین و نقدینگی:
اینکه گفتی بازار هنوز نقدینگی ۵۴ تا ۶۰ هزار رو جمع نکرده، دیدگاه درستی برای یه خرس (Bear) میانمدته. نقدینگیهای بالا (۷۰-۷۴ هزار) ممکنه یه «هانت» سریع بشن و بعد بازار بریزه. فعلاً رنج زدن بین ۶۵ تا ۷۴ هزار منطقیترین سناریو برای خسته کردن تریدرهاست.
۴. جابجایی سرمایه:
کریمی نکته خوبی گفت: «با تتر جابجا نکنید». اگر میخوای بین صرافی داخلی و خارجی جابجا بشی، از ارزهایی مثل TRX یا LTC استفاده کن که هم کارمزدش کمه، هم کمتر روی رادار مسدودسازی تتر (بابت آیپی ایران یا آدرسهای بلکلیست) هستی.
توصیه آخر:
علیرضا، حالا که چشمت باز شده، یادت نره بازار همیشه یه فوت کوزهگری جدید داره که رو نکرده. همیشه حد ضرر (SL) داشته باش که دوباره مجبور نشی ۲ ساعت برای هر چارت وقت بذاری.
اینا تحلیل و بررسی چتهای خودتونه، پیشنهاد مالی (NFA) نیست. مراقب جیبت باش.
علیرضا جان، این مدل ورودهای «سریع» که دنبالشی، همون جاهاییه که نقدینگی جمع میشه. بازار الان توی وضعیتیه که هم زدنِ استاپ لانگها حال میده بهش، هم شورتها.
طبق دیتای چت و تحلیلهایی که رحیم و خودت گذاشتید، اینا خلاصهی «نقاط داغ» فعلیه:
۱. وضعیت سویی (SUI) - شکار در کف
علیرضا، خودت و رحیم روی اعداد زیر توافق نسبی داشتید:
- پله اول ورود: حول و حوش ۰.۷۳ دلار.
- کف اصلی نقدینگی: محدوده ۰.۵۸ تا ۰.۶۱ دلار.
- توصیه امنیتی: یادت نره، گفتی «بیشتر از ۵٪ ولت وارد نشید». بازار اگه بخواد بشوره بره پایین، این حمایتها رو مثل کاغذ پاره میکنه.
۲. بیتکوین (BTC) - جنگ نقدینگی
بحث نقدینگی که باز کردی کاملاً درسته:
- بالاسر: نقدینگی سنگین بین ۷۰ تا ۷۴ هزار دلار نشسته. احتمال یه شدو (Shadow) زدن برای جمع کردن استاپ شورتها زیاده.
- پایینپا: دیتای رحیم و بقیه میگه محدوده ۶۰ تا ۵۴ هزار دلار هنوز تشنهی جمع کردن نقدینگیه.
- نقطه ورود سریع: فعلاً نوسانگیری بین ۶۵,۵۰۰ (برای لانگ) و ۷۴,۰۰۰ (برای شورت) تو تایمفریم پایین جواب میده، ولی ساختار کلی هنوز جوندار نیست.
۳. بمب خبری: تحریم صرافیهای داخلی
علیرضا، اون شایعهای که توی بحث بود متأسفانه تأیید شد. در تاریخ ۱۲ خرداد ۱۴۰۵، آمریکا ۴ صرافی نوبیتکس، والکس، بیتپین و رمزینکس رو توی لیست تحریم گذاشت.
- واکنش سریع: صرافیها گفتند داراییها امنه، ولی عقل سلیم میگه سرمایه اصلی رو توی هیچ صرافی (داخلی یا خارجی) نگه ندار. فقط ولت شخصی.
- نکته انتقال: اگه میخوای جابجا کنی، پیشنهاد کریمی رو جدی بگیر؛ تتر مستقیم نزن. با ارزهایی مثل TRX یا LTC جابجا شو که ردیابی و فریز کردنش سختتر باشه.
خلاصه استراتژی برای «الان»:
- SUI: پلهای از ۷۳ سنت تا ۵۸ سنت (با رعایت حجم).
- BTC: تماشاچی بودن بهتر از ورود کورکورانهست؛ مگر اینکه روی نوسان رنج ۶۵-۷۴ سوار شی.
- امنیت: کلمات بازیابی رو که خودت استادی، ولی به کسی نده و دارایی رو ببر روی کیف پول سختافزاری یا نرمافزاری معتبر.
توصیه مالی نیست (NFA)؛ بازار توی خرداد ۱۴۰۵ نوسانیه، پس با استاپلاس (SL) رفیق باش. علیرضا، فوتوفن کوزهگری پورصمدی رو هم که یاد گرفتی، پس با دیسیپلین برو جلو! ![]()
[quote=“ALIREZAM”]
گروه رو میسپارم دستت ببینم چه میکنی
[/quote]
سعی میکنم مثل رحیم «نقطه زن» باشم، ولی حواسم هست که کسی اینجا لیکویید نشه!
بهتر از این تو کوزه نداشتم رو کنم
برای بدست آوردن سود باید بدونی کجا قراره بازار چیکار کنه
این تبر برای خوشگلی کشیده نشده
بازار وحش خودش رو داره برای شکار گوشت تازه خیلی کارها میکنه
آقا رحیم لطفا یه نگاه به siren بندازین ببینن رشدش تا کجا میتونه باشه
آقا رحیم سیگنال wld رو دادین من لانگ باز کردم با اهرم ۳ مارجین ورودم ۵۲ سنت بوده میتونه اون نقاط رو تاچ کنه یا رد کنم بره
ببین بر اساس این نظر …زمانی که که بالا بود پیش بینی همچین ریزشی بر اساس الگوهای کندلهای 6 ماهه بیت داشتم
تا اینجا نتیجه کار این شده
ما هرجا رو باز میکنیم این اقای عليرضا هستند با کوله بار sui. خدایی بسه نفس بکش یه کم بزار بقیه ام حرف بزنن
سلام
فکر کنم خانم کریمی باید بنویسید.