آیا تون کوین ریزش میکنه یا رشت ؟
میدونم متاسفانه من دیر رسیدم به این سایت
کدوم قیمت خریدید ؟
بگید
تحلیل تون کوین صعودی یا نزولی
استاد الان تا کجا ریزش میکنه floki .تحلیل ریزش هم میدین
آقای نجفی واقعا انسان با علم و دانشی هستن
اقای نجفی نگفتید ONDO نگهداریم یا بفروشیم
بنظرتون رشدش تموم شده یا هنوز میتونه ادامه داشته باشه
ممنون میشم سریع پاسخ بدید![]()
دوتا باکس بنفش ناحیههای مهمی هستند، خوب؟
و میتونه ریزش کنه تا باکس طلایی؛ اگر در باکس پایین گیر نکنه راحت میتونه ریزش کنه، اگرم گیر کنه که باز مشکل نداره. در لحظه میتونی تصمیم بگیری که میخواد برگرده یا نه، مثل اتریوم که در روزانه دوست داشت برگشتی بشه و نقطه فروشش رو دادیم.
البته این آخری یک چیزی متوجه شدم که فروشندهها قدرتشون کمتر شده، این یعنی ممکنه نتونن باکس بنفش پایین رو بشکنن. همه چی احتمالاته و تا زمانی که خودشو نرسونه به اونجا نمیشه تصمیم نهایی گرفت، پس باید برسونه تا تصمیم بگیریم ولی الان نظرم اینه که میریزه مگر این که دیگه به ناحیه باکس بالا توجه نکنه و ادامه بده، که اونم میگم سناریو میشه چید براش و آگاه شد؛ فقط تحلیل در لحظه مهمه.
میشه سریع بگید کدوم قیمت خریدید ؟
۲۳۵۶
اما قیمت تتر ۱۸۰ بود از نا اگاهی بود مبلغش زیاد نیست اما واسه تجربه های اولم شروع بدی بود
پس با این حال میشه شورت گرفت؟
اگر کندل هفتگی پر قدرت ببنده به سمت پایین امکانش هست وگرنه هنوز فقط سرنخ داده تاییدیه نداده
تومانی خریدید کلا داستانش متفاوته ها
درود اقای نجفی نظرتون در مورد بیت تنسور چیه من از 310 سلم بنظرت میرسه تا 292
هیچ تضمینی نیست که میخواد چیکار کنه بعداً برای صعود اما اون چیزی که مشخص هست الان میتونه تا ۱۷ درصد ریزش کنه یعنی اصلاح کنه؛ حالا بعد اصلاح اون وقت تازه مشخص میشه که میخواد ادامه صعود رو بده یا نه، بازم ریزش. پس قیمت دقیق رو بگید ببینم؛ اپر خیلی پایین گرفتید. یک سری کارا بگم انجام بدید برای مدیریتش.
آقایی نجفی الان این کدوم ارزه که ماملعه شرت روش باز کنیم
انشاءالله که این اتفاق در تایمهای پاینتر بیفته
استاپتون حدود ۴ درصد هست، در جریان باشید؛ برای سبک من ۴ درصد در نظر گرفته میشه.
در تایم ۴ ساعته حتماً دنبالش کنید، یعنی هر چهار ساعت چکش کنید؛ چنانچه همینطوری قرمز ببنده و پایین ببنده اوکی هست، ولی اگر این کندل بسته شد و کندل بعدش کلاً داستان رو عوض کرد و سبز پرقدرت شد، ممکنه دیگه نریزه، باید گوش به زنگ باشید.
ببینید اینها همه ترفندهای مدیریت معامله هست؛ مثل یک بچه کوچیک که به دنیا میاد یا گلی که باید مراقبت کرد تا درخت شه، پس باید مدیریت کنید؛ بخواد سود بده سود میده، شما از ضررتون جلوگیری کنید.
حالا باز بعداً خواستی در لحظه چکش کنم پیام بذار بررسی میکنم تا حد امکان.
حواسم هست مرسی از لطفتون![]()