معرفی ارز برای کوتاه و بلند مدت

دوستان بنظرتون از این پایین تر میاد
کسی میدونه کی شیب به 0.00004میرسه همون یک تومن خودمون

واقعا بعيده تا اون حد بياد پايين ولي خب بايد آمادگيشم داشت .واسه اينكه آمادگيشو داشته باشي ، اگر در توانت هست ، يه كم پول بذار كنار ، اگه تا اون محدوده اي كه گفتيد رفت ، باز خريد بزن .ولي از نظر من به هيچ وجه نفروش به اميد اينكه باز توي كف بخري …

دوست من شیبا در بدبینانه ترین حالت امکان ۱۰۰ الی ۲۰۰ تومن شدنش هست پس منتظر نباش تو یه تومن بفروشی ، و اگه و اگه و اگه صرافیش راه افتاد باز احتمال حمایت از طرف تیمش و از سر گیری توکن سوزی رو داره و این که تو دراز مدت از این مقادیرم بالا بره ، خواهشا اونایی که میترسن همین الان بفروشن تا این ارز بیوفته دسته اونایی که میفهمن هلد کردن یعنی چی ، بزارید همین الان بازار شیبا ریزش کنه و افرادی که به بلوغ فکری بیشتری رسیدن صاحب این ارز بشن ، ترسو و طماع برای بازار ارز مثل توده ی سرطانن ، طماعا تا سعود کرد شروع میکنن فروش و همچنین ترسو ها تا نزول کنه ، و هر دوی این رفتارا باعث ریزش میشه،
شما تا حالا به این موضوع فکر کردین که نمودار هایی که ما داریم ازشون سیگنال میگیریم خودشون تظیم کننده رفتار ما هستن ، مثلا روند صعودی هرجا که شکست تحلیل بهمون میگه بفروش ، و بازار فروش درصدش بالا میره و واقعا ریزش ادامه دار میشه ، این به خاطر این نیست که نمودار ها پیشگوی خوبی بودن به خاطر اینه که تو دنیا کسانی هستن که میخوان به رفتار ما مسیر بدن ، وقتی روند نزولی هم میشکنه بهمون سیگنال ورود میدن و با همین سیگنال درصد خریدار بیشتر از فروشنده میشه و همین امر به روند صعودی بودن واقعیت میبخشه ، سیاست یعنی این ، تنها سیگنال واقعی اینه که از کندل های نمودار و سیگنال ها نترسی ، چون اونا دارن به تو مسیر میدن که اون اتفاقی که دوست دارن بیوفته ، فقط هلد کنید هلدر باشید اگه تعداد ترسو و طماع های یه ارز بالا باشه فاتحه اون ارز خوندس حتی اگه بیت کوین باشه، پس خواهش میکنم پیغام بنده رو با دقت بخونید ، و هر ارزی که دارید هلد کنید و با رفتار خودتون باعث بدبختی خود و مابقیم نشین