پیش بینی قیمت شیبا و واقعیت

سلام من تازه وارد هستم ببخشید میتونه کمکم کنید کدوم ارز را بخرم ممنون میشم لطفاً

سلام کاردانو بگیر

اتریوم، کاردانو، اتریوم کلاسیک

فعلا نخر تا معلوم بشه بیتکوین میریزه یا میره بالا .فقط نظرات رو بخون . و ارز شیبا و وینک و btt بد نیست بخری .ویکسال بهش دست نزن و نفروش .اصلانگاشم نکن که تصمیم اشتباه نگیری

اگه تازه واردی با حرف کسی چیزی نخر اینجا تحقیق راجب چندتا ارز بیشتر اگه روی سی چهل تا ارز برتر جدول باشه مطمعن تر میتونی سرمایه گذاری کنی ولی با تحقیق خودت

کاردانو، شیبا، بایننس کوین

همرو بخر اگه بودجه داری از هرکدوم ۳ میلیارد

سلام بیت تورنت بخر ارزان و اینده خوبی داره

Ada xrp dot iota shiba

کاملا توصیه دوستانه
فعلا خرید نکن
فعلا خرید نکن
فعلا خرید نکن
هیچ ارزی فعلا تا تعیین تکلیف شدن بیت کوین صلاح نیست

کاردانو بگیر یا که فعلادچیزی نگیر بزار تکلیف این بازار مشخص بهشه

سلام. به نظر من الان وقت خوبی واسه خرید و وارد شدن به بازار نیست صبر کن تا یکم مشخص بشه بعد خرید بزن. واسه خرید هم میتونی ارز های مثل Ada اتریوم خوبه البته اگ سرمایه بیشتر میخوای بزاری علاوه بر این دوتا ارز میتونی شیبا و دوج هم داشته باشی ولی این دوتا ارز آخر خیلی کم بخر که مشکلی پیش نیاد. موفق باشی

XVGرو بخر که فردا قراره تو بایننس لیست بشه

Pit bull و kishu inu و feg اینها ارزهای خوبی هستند و. آینده دار. ولی مسئولیتش با خودتون هست.

اتریوم کاردانو پولکادات. این جور ارز های پروژه دار رو بگیر. اما قبلش برو آموزش ببین که ضرر نکنی

من ada, vet, رو پیشنهاد میدم
البته خوب تحقیق کن و آموزش ببین، چون این بازار نوسانات بسیار بالایی داره، یا به خاک سیاه می شونه، یا از خاک بلندت میکنه
اول یاد بگیر، بعد ببین میخای هولدر باشی یا تریدر
از کم شروع کن، پله ای بخر