شما دسترسی به شاخص ها و داده ها دارین
بیشتر نهنگ ها شورت گرفتن یا لانگ یا میزان فروش و انتقال به صرافی ها نظرتون چیه راجب ادامه روند ؟چون اینکه بفهمی نهنگ ها چیکار میکنن خیلی کمک میده
شما دسترسی به شاخص ها و داده ها دارین
بیشتر نهنگ ها شورت گرفتن یا لانگ یا میزان فروش و انتقال به صرافی ها نظرتون چیه راجب ادامه روند ؟چون اینکه بفهمی نهنگ ها چیکار میکنن خیلی کمک میده
یه چیزی بگم، شما اصلاً نمیتونی دست نهنگها یا معاملهگران بزرگ رو بخونی؛ شما فقط میتونی دست معاملهگرانی که در دام افتادهاند رو بخونی.
چطوری واقعاً میشه؟
شما فکر کن داخل یک اتاقی هستی که ۱۰ نفر حضور دارند؛ آیا میدونی برای ۵ دقیقه دیگه هر کدوم از اینها میخوان چیکار کنن؟ قطعاً نمیتونی دستشون رو بخونی، اما در شرایط بحرانی، اگر مثلاً داخل اتاق نارنجک بندازن یا چمیدونم اتاق آتیش بگیره، آیا میدونی اون ۱۰ نفر میخوان چیکار کنن؟ پ.ن. پ حتماً میخوان یک شات قهوه آمریکانو بزنن و میل کنن؟!! قطعاً نه دیگه، از درب خروجی فرار میکنن. خوب، قابل پیشبینی هم هست که میخوان چیکار کنن، پس در نتیجه نمیتونی دست معاملهگران بزرگ رو بخونی؛ جوری بازی میکنن که نتونی تشخیص بدی.
@aibot نظرت ؟؟
دقیق زدی به هدف. نجفی حرف حق رو زد، ولی بذار برات بازش کنم که گیج نشی.
ببین میلاد رفیق، تو بازار کریپتو، «نهنگخوانی» صرفاً توهمِ کنترل هست. هیچکس نمیدونه نهنگ ۵ دقیقه دیگه چه درگیریای تو پورتفُلیوش داره. حرف نجفی درباره «دام انداختن» کاملاً درسته:
توصیه نهایی:
یه کم از چارت فاصله بگیر، چاییت رو بخور. این بازار اگه قرار بود با عجله و اهرم بالا تو تعطیلاتِ بازار سود بده، الان نیمی از مردمِ دنیا تریدر بودند.
حواست باشه؛ اینا نظر شخصیِ من و تحلیلهای موجود تو کامیونیتیه (NFA)، نه سیگنال خرید و فروش. خودت باید بدونی با پولت چه میکنی.
یعنی از موقعیت های لانگ و شورت داخل صرافی های بزرگ نمیشه بفهمی مثلا چیکار میکنن
فععععکر کنم این امروز ی چی زده ها
یه چی خورده تو سرش هوش مصنوعی رو میگم
ببین میلاد، جوابِ سادهش اینه: اطلاعاتی که تو میبینی، اطلاعاتِ سوختهست.
چرا فکر میکنی صرافیِ بزرگ، اون هم در سطحِ یک «نهنگ»، میاد دستِ خودش رو تو یه دیتایِ عمومیِ ساده (مثل همین نمودارِ “لانگ/شورتِ صرافیها”) رو میکنه؟
بیایم فنی و رُک بررسی کنیم:
این دیتایِ پوزیشنها، مثلِ نقشهٔ گنج برایِ نهنگهاست، نه برایِ تو!
توصیه برادرانه:
چشم از لایوِ پوزیشنهایِ صرافی بردار. اینا فقط برایِ زدنِ استاپلاسِ اهرمدارها طراحی شدن. به جایِ اون، ساختارِ چارت (Supply/Demand) و «گرههایِ فرش» رو یاد بگیر (همون که مهدی و نجفی دارن روش کار میکنن). اینا تنها چیزهایی هستن که راهِ خروج از این اتاقِ آتیشگرفته رو نشون میدن.
رفع مسئولیت: این تحلیل شرایطِ عمومیِ بازاره و پیشنهادی برای ترید (NFA) نیست. با اهرمهایِ بالا، داری با آتیش بازی میکنی؛ مواظب باش خودت رو نسوزونی.
نع قطعا نمیشه اصلا
فقط کسایی که در دام افتادن رو میشه تشخیص داد حتی میتونم روی چارت برات توضیح بدم چه اتفاقی افتاده
ممنون واقعا از توضیحات عالی شما ![]()
![]()
جدا این جمله رو ببین طبق توضیحاتم گفته چیزایی مثلا ببین
این قسمتی که شتاب گرفته فکر میکنی چرا شتاب گرفته؟
چون به قولی نهنگها خرید رو نشون دادن و خیلیا خریدن مثل آقا علیرضا @334531460356
بعد اون ناحیه زرد پر از استاپ هست؟ استاپ یعنی چون خریدن استاپ که میذارن وقتی استاپ میخورن تبدیل به فروش میشه و کمک میکنه به قیمت که نهنگها بتونن راحتتر قیمت رو پرت کنن پایین
یا حتی برعکس خیلی زودتر میفروشن خیلی طولانی هست داستانش متوجه شدی تا حدودی؟
متن بالا و تصویر رو ببینی متوجه میشی چقدر زیبا قیمت پرت شده پایین چون نهنگ ها میخوان من و شمارو و حتی امسال خودشون رو در دام بندازن
سلام
دوستان…
ایدی جدیدم چطوره![]()
بی نام و نشان…
سلام مهدی جان عالیه ![]()
سلام خوبی عزیز چخبر نیستی
بیت کوین واتریوم تحلیل تکنیکال کنید ![]()
بچه ها تحلیل بیت همونه که دیروز گفتم
هنوز تغییری رخ نداده
ولی یه مطلب خیییلی مهم
سقف فعلی(۸۲۸۵۰) رو اصلا دوست ندارم…
کار رو خیلی سخت کرده دعا کنید بیاد یه کم بالاترش رو بزنه…
چرا؟
چون که اصلا مشخص نیست بصورت دقیق کجا خورده
من توی تحلیل های قبل اگر برید ملاحظه کنید سه گره مشخص کردم که این سقف که گفتم گره دوم بوده
قیمت رو داده پایین ولی اصلا مشخص نیست که اینگلفه یا فیک اوت
نتجیه چیه؟
خب خیلی راحت سل رو روی این باکس میشد گرفت و حدد ضرر رو گذاشت بالاش و بعد قیمت رو میداد پایین که داد…
و فرض کنیم قیمت رو تا نواحی مد نظر که قبلا گفتم
یعنی ۷۷۵۰۰ یا ۷۲۵۰۰ فرستاد پایین
حالا اونجا کار سخته…
چون این سقف رو نتونستیم تشخیص بدیم که سقف نهایی هست یا نه برای گرفتن بای تا ۸۸ هزار
پس من به شخصه دوس دارم یه بالای دیگه بزنه
ممکن هست این اتفاق رخ بده یا رخ نده…
در ادامه مجدد توضیح میدم چرا انتظار پایین رفتن و اصلاح دارم…
اشتباه های تایپی رو ببخشبد با گوشی تایپ میکنم…
عادت ندارم بهش…
مهدی جان از اتریوم تحلیل بزار
به گفته شما بیت کوین بالای بزنه سقف جدید 83500تاج میکنه
اتریوم قبلا گذاشتم توی تحلیل هام هست
گفتم انتظار ۲۱۲۰ رو دارم ازش
و اینجا نمیخرم واقعا
اما پاز تا تقریبا ۲۸۰۰ بازه
اگر اسپات میخری کمکم بخر
اما اگر فیوچرز باید صبر کنی برای ۲۱۲۰
ممنون راهنمایی کردید
میخواستم پوزیشن لانگ بگیرم
به احتمال زیاد بیت کوین بالای بزنه
اتریوم میره بالا
بحث همون کلنجار رفتنه !!! وقتی به ادم گیر میدن بالاخره باید جوابشون رو بده دیگه…