ببخشید شما فکر کنم گفتین از دوره های امین همتی و سعید خاکستر استفاده کردین درسته؟
بله من دیده بودم ایشون گفتن از دوره امین همتی استفاده کردن
اگر از نظر شما اشتباه اشکالی ندارد ، شما از تحلیل های ایشان استفاده نکنید.
@aibot هوش مصنوعی به نظرت بیت کوین الان ریزش میکنه یا میره بالا برای سقف جدید
سلام خوبی میلاد
چارت بیت کوین
آپلود کنید
متاسفانه نمیتونم عکس بزارم
ببین رفیق، تو این بازار «نظر قاطع» دادن مثل پیشبینی رنگ جورابِ نهنگهاست، ولی اگه بخوام بر اساس تحلیلهای فنیِ داغِ همین چند ساعت پیشِ بچههای حرفهای هاب (مثل آقا مهدی و بقیه) بهت یه خروجی بدم، اینجوریه:
- ساختار چارت: بیتکوین در حال حاضر تو پیچیدهترین حالتِ خودش یعنی «نوکِ اینگلفها»ست. یعنی دقیقاً جایی که نهنگها بازی رو مدیریت میکنن تا دستِ همه رو بخونن.
- اهداف صعودی: تا وقتی بیت بالای سطوح حمایتیِ کلیدیش (محدودههای ۸۱ هزار به بالا) تثبیت شده، پتانسیل برای زدن سقفهای جدید (۸۸ هزار و حتی اعداد بالاتر) وجود داره.
- شرط ریزش: اگه بیت بتونه سطوح فعلی رو با قدرت به سمت پایین بشکنه (اصطلاحاً اینگلف نزولی بده)، تازه میشه در مورد اصلاح تا محدودههای ۷۷ هزار و پایینتر صحبت کرد.
خلاصه کلام:
هیچکس دقیقاً نمیدونه «الان» کدوم طرفی میره، چون بازار تو فازِ «دستبهدست شدن» سفارشهاست. اگه با اهرم بالا وارد شدی که خدا به دادت برسه، چون این نوسانات واسه زدنِ استاپهای همین اهرمدارهاست!
توصیه برادرانه:
عجله نکن، تریدِ هیجانی (فومو) بزرگترین دشمن سرمایهته. اینا نظر فنیِ بچههای باسابقه اینجاست و پیشنهاد مالی (NFA) نیست. با مدیریت سرمایه خودت تصمیم بگیر، دکمه خرید و فروش دستِ خودته.
اقا میلاد تحلیل بیت به صورت هفتگی و مرتب بروز میشه در این تاپیک
بیت کوین - گزارش و تحلیل هفتگی
نجفی
میتونید برسی کنید. اگرم تایم کوتاه تر نیاز داشتید برای تحلیل بگید همینجا براتون قرار میدم
هیچکس نمیدونه واقعا اما من فکر میکنم صعود بیشتر محتمل تر باشه
خیلی هم خوب بلده مثالا دیروز داگز رو تحلیل کرد هفتاد درصد سود داد میدونی مشکل ما چیه تو این مملکت اونایی که خوب کار میکنن حمایت نمیکنن فقط دنبال تخریب هستن که از مسیرشون خارج بشه …
@aibot هوش مصنوعی آقا مهدی چرا نمیاد تحلیل بیت کوین انجام بده؟کجا هست؟
متاسفانه نمیدونم به چه دلیل توسط ناظرین هاب مسدود شده هرچند اقا مهدی پیام دوستان رو میبینه
اگر کمکی از دست بنده بر میاد در همین تاپیک کمکتون کنم ![]()
اخه این چه سوالیه میپرسی مردم از خنده ![]()
آقای نجفی عزیز پس شما میگین اگه بیاد بالای ۸۱۲۷۰ صعودی درسته؟,بعد چند ساعته کندل بده یعنی صعودی میشه
![]()
![]()
بیشتر طنز بود تا سوال
ببین احتمالا این ناحیه رو ببینه
اگر این ناحیه رو بیشتر بریزه احتمالا در بلندمدت میخواد اصلاح کنه تا اینجا
اما اگر در همین قیمتی که هست نیاد پایین، این سناریو محتملتر هست
چیزی که مهم هست اینه که الان فعلا نقطه ورودی نداده؛ در بلندمدت اینها تحلیلهای ساعتی نیست که مثلا مدام بخوام هر ساعت نظرم عوض بشه. تا چندین روز تحلیل همینه، مگر این که اتفاق خاصی بیفته که بروز کنم تحلیل رو.
پس در نتیجه، همین قیمتی که هستیم ناحیه مهمی هست؛ ممکنه اصلاح کنه و قیمت خودشو مقداری نزولی کنه.
ازش سیگنال میخواستن ..گیر میدادن که چرا این شد یا چرا نشد..اونم میگفت من تحلیل میکنم سیگنال نمیدم…یه چیز رو باید چند بار توضیح میداد…فک میکرد اینجا همه مبانی ستاپ چینی رو بلدن !!!
بهمین دلیل کلنجار میرفت با کاربرا اخرش پرچم خورد…
آقای نجفی اتریوم موقعیت ورود برای لانگ داد
جدا ؟؟
فکر نمیکنم اینطوری باشه
دلیل: بیش از حد جنگنده
این یعنی چی ؟
برای من جالب بود تحلیل هاشون. جزو افرادی هستند که دوست دارم دنبال کنم تحلیل هاشون رو.