دوستان فعلا ارز اریا به حمایت خوبی یعنی 0.055 خورد و حجم گرفت و اینکه بیشتر دوستان وقتی چت میخونم نظرات منفی خیلی میدهند . و خیلی ها خروج می زنن من با چند نفر صحبت کردم نظرشون این بود اگر بخواد نزولی شود میتونه به 0.04 برسه و حمایت خوبی تشکیل بدهد دوستان بنظرم فعلا بازار مشخص نیست در تایم 1 ساعت میخوام به طور کلی بگم به تحلیل خودتون پایبند باشید نظر مثبت و منفی داخل هر ارزی برید هست نظرتان باعث می شن احساساتی عمل کنید
به باور من خیلی ساده انگاری هست بیایم بگیم این بار هم مجدد میرسه به سطوح بالای قیمتی، چون همونطور که گفتم ارز ها یک دوره رشد دارند که برخلاف وضعیت بازار و بیتکوین تو ۹۹ درصد موارد اون رشد رو حتما میبینن ،اما این معنیش این نیست که دوباره اریا میره بالا، بنظرم حتی سطوح پایین قیمتی مثل 0.01 رو میتونه ببینه…این البته پیشنهاد فروش یا خرید نیست
چارت و تکنیکال تو این ارز هیچ نقشی نداره که اگه داشت الان حدود 20 روز هست وضعیتش این نمیشد
با احترام
میشه بگی چه حجمی خورد؟؟وقتی تحلیل میکنی با دلیل و منطق صحبت کن حجم روز قبلش ۳/۵m
حجم امروزش ۳/۸m
حجم یعنی زمانی که آریا در انفجار بود ۱۹۰میلیون دلار حجم خورد حجم یعنی اون نه ۳۰۰k بیشتر از روز قبل
حق با شماست کاملا ، به هیچ وجه نمیشه مقایسه کرد حجم فعلی رو با حجم زمان پامپ این ارز ! بنظرم نباید احساسی عمل کرد چون این ارز سودشو داده
سلام شما کانالی چیزی دارید ؟
در کجا اگر ممکنه واضح بگویید تشکر