سلام دوستان
من یک مقدار پولکادات از صرافی ایرانی برای واریز به اتومیک والت خریدم. تراکنش انجام شد و تایید بلاک رو در شبکه هم می بینم ولی بعد از ۵ ساعت هنوز به اتمیک والت من نیومده. چرا؟
مگه پولکادات از الگوریتم اثبات سهام استفاده نمیکنه که باید سرعتش بسیار بیشتر از اثبات کار باشه؟ پس این همه تاخیر برای چیه؟
من شبکه رو DOT انتخاب کردم. در حالیکه ERC20 هم بود. آیا شبکه رو اشتباه انتخاب کردم؟
Vpnروشن که و بعد برو تویه ولت اتومیک درست میشه
با VPN هم درست نشد. جالبه که روی نرم افزاز تحت ویندوز اتمیک توی ولت ام نشون میده. ولی روی اپلیکیشن موبایل نشون نمیده. حتی برنامه رو پاک کردم دوباره هم نصب کردم باز هم نشون نمیده
سلام وعرض ادب نگران نباش شاید چندروزطول بکشه ولی میاد
ایمیلی که به صرافی دادی رو چک کن شاید تایید برداشت رو اونجا باید بزنی
اتمیک مدلش همینطوره بری تو سایت اصلی بلاکچین میتونی نگاه کنی ارزتو اصلا نگران نباش ارز سرجاشه منتها لامصب کیف پولت مثل تراست ولت نیست همه چیو نشون بده اتمیک بعضی بستر هارو قبول میکنه اما نشون نمیده در اصل کیف پول فقط برای مشاهده ارزهاس و در بلاکچین ذخیره میشه شما میتونی دوازده رقمیت رو رو تراست بزنی تمام ارزهاتو اون طرف هم داشنه باشی این کیف پول فقط سلیقه ایه هرکی با هرکدوم راحته نصبش میکنه وگرنه دوازده رقمی رو رو هر کیف پولی بزنی بازش میکنه و ارزهاتو نشون میده اصل مطلب تایید تراکنش تو رسیدت هست که تایید شده باشه هیچ جای نگرانی نیست