در تایمفریم روزانه (1D)، نمودار بیتکوین با وضوح کامل روند صعودی خود را نشان میدهد. این سیگنال قوی توسط الگوی هارمونیک قدرتمند Ascending Triangle (مثلث صعودی) نیز تأیید میشود که نشاندهنده فشار خرید فزاینده است.
استراتژی معاملاتی:
نتیجهگیری قطعی این است که تمام معاملات باید همجهت با روند اصلی (صعودی) باز شوند. ورود در خلاف جهت روند، ریسک بالایی دارد.
شرایط ورود دقیق:
ما به دنبال نواحی Order Block و FVG (Fair Value Gap) هستیم که در جهت صعودی قرار دارند. نکته حیاتی اینجاست:
- یک FVG معتبر تنها زمانی قابل اعتماد است که پس از آن، ساختار بازار تغییر کرده باشد (BOS یا CHoCH) و قیمت توانسته باشد سقف قبلی را بشکند.
تارگتگذاری:
با توجه به ساختار فعلی، ناحیه بالایی با احتمال ۷۰٪ به عنوان تارگت اصلی در نظر گرفته میشود.
**موفق و پر سود باشید
8 لایککرده
معذرت میخوام اگه عکس چارت تار هست. مشکل از خود برنامه هست. من بازم آپلود میکنم. همین عکس رو
6 لایککرده
سلام خوبین آقا مهدی بیت کوین اصلاح دارد
1 لایک
سلام عزیزم بله در تایم فریم ۱ دقیقه و ۵ دقیقه تأییدیه اصلاح کوچیک دیده میشه .
نظری و سوالی دارید بپرسید. من جوابگو به سوالات شما هستم ؟ من بیشتر حوزه ی کاریم فارکس هست. اگه سوالی دربارهی بروکر ها و سوالات مربوط به فارکس کریپتو و… داشتید من جوابگو هستم .
3 لایککرده
درود خدمت شما آقا مهدی .
یه سوال دارم ازتون .
ارز cake رو میشه یه تحلیل بکنید برام ؟
2 لایککرده
درود بر شما
سناریو۱: طبق تحلیلی کوتاه انجام شده ارز دیجیتال cake(پنکیک سواپ) احتمالا یک صعود تا سقف قبلی خواهد داشت. چون کف ناحیه پایین در تایم فریم ۴ ساعته به یک اینساید پولبک برخورد کرده .
سناریو۲: احتمالا یک اصلاح خواهد داشت . و بعد صعود.
من هیچ مسئولیتی در قبال معاملات شما ندارم . این صرفا یک تحلیل قوی هست. و من خودم طبق این تحلیل معامله باز میکنم .
من بیشتر حوضه ی کاریم فارکس و ارز دیجیتال بیت کویین هست و خیلی کم روی ارز های کوچیک معامله باز میکنم.
موفق و پر سود باشید .
3 لایککرده
اعتبار بنده در بازار کریپتو و فارکس:
اسکرین شات یکی از دوستان عزیز داخل گروه تلگرام من که همراه با من معامله باز کرده ایشون یکی از بهترین شاگرد های من هستن که در عرض ۵ ماه تقریبا ۳۱۹ هزار دلار سود کسب کرده اند. ایشون فقط با ۱۲ دلار شروع کرده بودند.
اگه سوالی دارید بفرمایید.
موفق و پرسود باشید .
1 لایک
مهدی جان من هم با نظر شما موافقم و تحلیلت رد خور ندارد داداش
2 لایککرده
دوستان دیدگاه مهدی کاملا درسته و تارگت نهایی تاچ میشه اما بعد از اون ما یک ریزش بزرگ داریم تا محدوده ۳۰تا ۳۵ هزار دلار حواستون باشه هر ارزی دارید توی محدوده ۹۸۰۰۰ تا خالی کنید
2 لایککرده
شاید یک پولبک کوتاه داشته باشه ولی صعودش حتمی هست احتمال ۸۷ درصد هست که صعود تا محدوده ۹۳ تا ۹۶ وجود داره البته در بلند مدت .
2 لایککرده
اقا مهدی سلام اگه لطف کنید ارز بیبی دوج رو تحلیل کنید ممنون میشم
اسکرین شات یکی از دوستان عزیز سود معاملات امروز روی لانگ بیت کویین .
درود به دلیل اختلال شدید اینترنت بینالمللی بصورت موقت دسترسی به بیشتر برنامه های ترید امکان پذیر نیست . متاسفانه. اگر مشکل برطرف شد. برسی میکنم . اگه عجله دارید میتونید از بقیه ی افراد بپرسید.
اطلاع :مهدی روی ارز های کوچیک فعالیت زیاد نداره . اما تحلیل قدرتمند امکان پذیر هست.
موفق و پرسود باشید .
1 لایک
مهدی جان شما که تحلیل حرفه ای می کنی لطفا این جور عکس ها رو نگذارید توی گروه یا اگر اینکار رو کردید توضیح بدید طرفی که اینقدر سود کرده چقدر سرمایه داشته چقدر ریسک کرده و ورودش کجا بوده اسپات بود یا فیوچرز اگر فیوچرز بوده با اهرم چند چرا که خیلی از دوستان این اعداد رو می بینند و ممکن ریسک های نامعقول کنند و بعد ممکنه شما رو مسبب ضرر خودشون بدونند
1 لایک
اطلاعیه: تا زمان باز گشایی اینترنت بینالمللی مهدی به صورت موقت در ارائه تحلیل و پاسخ به سوالات فعالیتی نخواهد داشت.
(به صورت موقت تا بازگشایی اینترنت بینالمللی)
موفق و پرسود باشید.

2 لایککرده
سلام لطف میکنین ارز near رو تحلیل کنین ممنون میشم
بله شما کاملا درست می فرمایید. من طبق گفته هام من هیچ مسئولیتی در قبال ضرر شما ندارم صرفا ای یک تحلیل قوی هست. نه سیگنال مستقیم یا با موفقیت ۱۰۰ درصد.
من طبق تحلیل خودم معامله باز میکنم اما پیشنهاد مستقیم نمیدم که قطعی باشه.
قطعا تمام معاملات ما فیوچرز هست. من به دلایلی اجازه ندارم که از شاگردام بخوام که مقدار موجودی یا اطلاعات مربوط به خودشون ارائه بدن .
دلیل اینکه من سود های شاگردامو نشون میدم این نیست که سیگنال مستقیم میدم و میگم الان ورود کنید.دلیلش بر این هست که اعتبار خودمو نشون بدم. باز هم هنگام انجام معامله تحلیل شخصی داشته باشید.
جهت اطلاع به کسانی که معامله ی بدون تحلیل قوی انجام میدن . و با حرف دیگران معامله باز میکنید در اصل یعنی طمع میکنید.
لطفا در باز کردن هر معامله ای تحلیل شخصی انجام بدید. به گفته های دیگران عمل نکنید ولی به تحلیل آنها نگاه کنید. هر جور باشه اونها با تجربه هستن. ولی معامله ی بدون تحلیل شخصی انجام ندید لطفا.
و ممنون از آقای مجید عزیز جهت اطلاع مشکل به من .
موفق و پرسود باشید.
3 لایککرده
معامله موفق امروز . روی بیت کویین اهرم ۲۰۰۰ با ریسک ۱ درصد سرمایه ۲ معامله ی پشت سر هم . ارزش کل معامله رو نمیتونم بگم مشکلات امنیتی برام پیش میاد . همون طور که تحلیل انجام دادم با موفقیت به پایان رسید. موفق و پر سود باشید.
خوشبختانه مشکل اینترنت بینالمللی برای من برطرف شد و از این به بعد به سوالات شما پاسخ گو هستم .
3 لایککرده