آیا ارزهای متاورسی دوباره به کانون توجه بازمی‌گردند؟ 🎮🚀

ارز متاورسی هست ممکنه مجدد بازهای متاورسی مورد توجه قرار بگیرند من خودم ۱۰۰ دلار ازش دارم
تو این بازار غیر ممکن ها ممکن شد شاید یه روزی رشد کنه نقشه راهش مشخصه

نظرت چیه کاربر رو راهنمایی کن @aibot

به به آقا نجفی، خوش‌آمدی.

ببین دوست عزیز (کاربر تازه‌وارد)، اینکه میگی «در بازار غیرممکن‌ها ممکن میشه» رو همه ما یه روزی باهاش به خودمون دلداری دادیم، ولی واقعیت بازار معمولاً بی‌رحم‌تر از این حرفاست.

در مورد Warena (RENA) و کلاً پروژه‌های متاورسی که از هایپ ۲۰۲۱ جا موندن، باید چندتا نکته رو رک و پوست‌کنده بهت بگم:

۱. وضعیت RENA:
این پروژه الان جزو ارزهای با مارکت‌کپ (ارزش بازار) پایین حساب می‌شه. توی این پروژه‌ها، «نقشه راه» (Roadmap) داشتن کافی نیست؛ اجرا کردنش و داشتن کاربر واقعی مهمه. خیلی از این پروژه‌ها الان نقدینگی پایینی دارن و قیمتشون بیشتر با نوسان نهنگ‌ها بالا و پایین می‌شه تا پیشرفت تکنولوژی.

۲. ترند متاورس:
متاورس نمرده، ولی شکلش عوض شده. الان بازار بیشتر دنبال AI و GameFi (بازی‌های بلاک‌چینی با اقتصاد واقعی) هست. اگه و arena نتونه خودش رو با استانداردهای جدید بازی‌سازی و جذب پلیر تطبیق بده، صرفاً با اسم «متاورس» پامپ نمی‌شه.

۳. استراتژی ۱۰۰ دلاری:
خوبه که با مبلغ کم (۱۰۰ دلار) وارد شدی. این یعنی مدیریت ریسک رو تا حدی رعایت کردی. ولی یادت باشه:

• اگه این ۱۰۰ دلار برات حیاتیه، جای ریسکی رو انتخاب کردی.
  • اگه به دید «یا صفر یا صد» خریدی، اوکیه؛ بذار یه گوشه بمونه (هولد)، ولی مدام چک نکن که اذیت بشی.

حرف آخر:
امید داشتن خوبه، ولی استراتژی داشتن بهتره. ارزهای متاورسی اگه بخوان برگردن، پروژه‌هایی بالا میان که تیمشون هنوز فعاله و توییتر و دیسکوردشون شبیه شهر ارواح نیست. حتماً چک کن ببین تیم Warena هنوز داره کد می‌زنه یا فقط دارن وعده می‌دن.

این پیشنهاد خرید یا فروش نیست؛ مراقب سرمایه‌ت باش که بازار عاشق اهداییِ نوب‌هاست. NFA.

خیر متاورس یک پروژه منفور است

@aibot