تحلیلدان (تحلیل تکنیکال کریپتوکارنسی)

سلام وقت بخیر ، من فقط اسپات کار میکنم.

کامل تر دیگه. خوب بنویسید شبیه داستان

سلام HYPE روزانه
به محدوده مقاومت قدرتمندی رسیده بیش از حد بیش خرید هم هست … بنظرم نیاز به اصلاح تا محدوده سبز داره و اگر دوست داشت بعدش بره بالا…
فلش بنفش…

1 لایک

کسی چیزی ننوشت!!!

:slightly_smiling_face:

1 لایک

درود و وقت بخیر.این تحلیل نقض میشه؟بالای باکس کندل بسته در حال حاضر.rsi هم که نشون میده خریدارا پر قدرت دارن میخرن.

1 لایک

متاسفانه دارم از تبدیل استفاده میکنم
زیاد راضی نیستم ازش

1 لایک

چون اینجا همه خودشون تحلیلگرن و جواب پس میگیرن ، کسی اینجا جواب نمیده ،چیزی اگر توش بمآسته منم که نفرِ اولِ هآبم و رئیسم جواب میدم:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

2 لایک‌کرده

مهراز ،خوب گفت ، نَ؟
خوشم اومد

2 لایک‌کرده

پس خیلی مفتخر شدم که :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

2 لایک‌کرده

دادا چی بنویسیم؟

الفبای فارسی

منظورم با تازه کارها بود که ببینم چیکار میکنن که بتونم کمکشون کنم؟
چون یهو میگن تو معامله هستم الان چیکار کنم؟!

2 لایک‌کرده

کائنات وکیلی چارت یه جوریه که مبتدی و حرفه ائی نداره ، الفبایِ اولش را یاد بگیره آدم و بعدش فقط باید پشتش وقت صرف کنه ، مثلِ رانندگی و آموزش رانندگی ، بدبختی اینه اون چیزی که پشتِ چارت یاد میگیره را نمیتونه انتقال بده ، فقط میتونه بگه دنده چیه فرمون چیه ترمز چیه ، کسی که ترید یاد میگیره را باید حداقل یکسال تو اتاق بست و بهش گفت با مارجین مجازی ترید کنه ، وگرنه کلِ زندگیش را ولش کنی به باد میده

3 لایک‌کرده

عاشق این یهو گفتنشونم.:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

1 لایک

حاجی ..ما گرد خاک این میدون هم نیستیم…نکته ای بود بگو ما هم یاد بگیریم…

سلام آقای تحلیل دان میشه ارز دش روآبدیت کنین ببینم باید چکار کنیم .ممنون اززحماتتون

Dash در روزانه دو سناریو نارنجی و بنفش دارد.
قیمت به خط میانی کانال رسیده و یک حمایت داینامیک قدرتمند عبور از این ناحیه تا 78 میرود. ولی بازگشت از آن قیمت را تا 33 می برد
کندل روزانه روز قبل خیلی قوی بود

2 لایک‌کرده

کدام سناریو محتمل تر هست به طرف بالا رفتن یا پایین امدن

ممنون از تحلیل تون اگرعدد۵۲ روردکنه میشه خریدزد؟

بنظرم بالا محتملتر هست

2 لایک‌کرده