و اینکه بنظر شما از بین شیبا،Uni و Ltc لایت کوین، کدوم یکی برای سرمایه گذاری بهتره؟ وضعیت یونی و لایت تقریبا شبیهه..
.
.
![]()
![]()
![]()
و اینکه بنظر شما از بین شیبا،Uni و Ltc لایت کوین، کدوم یکی برای سرمایه گذاری بهتره؟ وضعیت یونی و لایت تقریبا شبیهه..
.
.
![]()
![]()
![]()
سلام دوستم
از لحاظ تکنیکالی درسته ولی شیبا فاندامنتال خوبی نداره و ممکن دیگه هیچوقت نقدینگی نیاد داخلش
درسته خیلی هم کند هست،سرعتی مثل ترون اما در جهت افول…
سوال دوممو لطف کنین سپاس
Uni خیلی خوبه قبلا گفتم
Cryptodan رو سرچ کنید لطفا
Hype روزانه
موج شماری الیوت
موج یک و سه با هم برابر پس احتمال اکستنشن شدن موج پنج بالاست. تارگتها رو مشخص کردم که سل کنم ازونجا.
این ارز فاندامنتال خوبی داره و فارغ از شرایط بازار رشد کرده و این یعنی معامله گر ها کم کم ازش خارج میشن تا برن سراغ ارزهایی که ریزش سنگین داشتن…
می تونه بطور موقت تاثیری مثبت بر کریپتو بذاره و بیت رو داخل کانال نزولی کوچک به بالا بیاره
بله کاملا با هایپ و اخبار مثبت موافقم،کافیه به برگشت قیمت طلا هم نگاه کنین…خودش میتونه مجوزی برای کریپتو باشه…
استلار
XLM
_چارت رو ببینید یکساعته دیروز هم توی اینجور وضعیتی بود و بعدش کندل سبز قوی زد،اما با این تفاوت که امروز این کندلا کوچیک همه شدو دارن و…
آیا نشونه ضعف و توقف استلار تو این نقطست؟
تقریبا روندش داره مشخص میشه.. عکس نمیشه فرستاد،چک کنین…
جناب تحلیلدان مثل همیشه بی نظیرهستین تو تحلیل .
طبق این تحلیل سویی ک گذاشتین یعنی آخرش تا اون ناحیه ۱.۲میرع یا نه
در طولانی مدت بله … ولی نقاط ورود و حد ضرر مهمه
وقت بخیر
Ton بنظرم پتانسیل صعودی شدن از اینجارو داره…روی حمایتش خوب مقاومت کرده و بازار اگه همینجور صعودی باشه میره بالا باز،نظرتون چیه؟؟
سلام ، روزتون بخیر
LDO را چطور میبینید ؟
پیشاپیش تشکر
روزبخیر در بلند مدت ریزشی در کوتاه مدت ریزشی.
فاندامنتالش خوبه؟
می تونه بیشتر بریزه نظر م اینه بیشتر صبر کنید یا دنبال نشانه قوی صعود باشید
درود داداش کاردانو خوبه الان ورود کنم اسپات
سلام نه کاردانو رو فراموش کنید شرایطش خوب نیست
الان چی خوبه اسپات بخرم باتشکر
یه صعود زد و سود کردم ![]()