سلام دوستان گلم،بازم میگم اینجاها جای فروش نیست،اریا تو برخورد سوم به خط روند دیلیش حمایت شده،اگه بتونه امروز کندل روزانش بالای 0.05 ببنده دیگه از اینجا رشدش شروع میشه،حالاممکنه یه مدت درجا بزنه بعد بالا بره مونده به حجمی که میخوره،ار اس ای و مکدی هم اشباع فروش و واگرایی دارن،یه عده هستن فقط فاز منفی میدن ولی نگران نباشید،دیر و زود اون کنج نزولی شکسته میشه
سلام ببخشید عستاد عزیز از چه روشی برای تحلیلتون استفاده میکنید،یادمه چند مدت پیش هم اعلام کرده بودید از مثلث کنج خارج شده![]()
![]()
سلام،عستاد شروین اگه اون پیام منو که میگید ریپلای کنید ممنون میشم،بنده کی گفتم از کنج خارج شده!!!؟؟؟
خدمت شما عستاد بعضی وقت ها سکوت بهترین چیزه ![]()
من درسته نوشتم بیسوادم ولی از کسانی که باعث ضرر زدن به هموطنانم هستند بیزارم
خوب بخونید نوشتم دیر با زود خارج میشه،نگفتم خارج شده،منم مثل شما نمیخوام به کسی ضرری برسه ولی نمیخوام با حرف ناامید کننده بعضی ها تو قیمتهای فعلی که احتمال سودش بیشتره تا ضررش،ته مونده پولشونو هم بابت کارمزد صرافیها از دست بدن،نمیگم این ارز زیاد سود میده ولی اونقدری میده که بعضیها لااقل از ضرر خارج بشن،بنده تو این بازار اوایل زیاد پول از دست دادم و الان درکشون میکنم،یا حق
سلام ببخشید بنظرتون تا چه قیمتی ممکنه صعود کنه و دوباره اصلاح بزنه؟
هیچکس نمیدونه عزیز.باید رشد بکنه و در لحظه به صورت زنده چارت رو تحلیل کرد.volume,rsi,macd,price actionهمه در قیمت تاثیر دارند.اما برای جلوگیری از ضرر سودت رو با استراتژیtrailing stopقفل کن و همزمان با قیمت stop lossبذار.زیر حمایت ها میتونی این کار رو انجام بدی که اگه از یه جا قیمت ریخت سودت از دست نره.شاید هم بهتر باشه به یک باره نفروشی و دو تا۳مرحله فروشتو تکمیل کنی
استاد هم هر سری با یه اسم جدید میاد اینم تحلیلش مثله منه هر چیزی رو تحلیل میکنم برعکس میشه