منتظر تاییدیه کندلی داخل زون حمایتی برای صعود میمونم …این زون حمایتی شامل بازه ی 71300 تا 75800 می شود… برای من تثبیت شدن زیر این باکس به معنی منقضی شدن این سناریو می باشد
به نظرم این زونی ک کشیدی خیلی کوچیکه بزرگترش کن![]()
بعدم این کانال خط روندی ک کشیدی کلا اشتباهه برادر
درود و ارادت حسین جان… اولا که این باکس تو تایم فریم روزانس و احتمال رنج شدن و بازی کردن قیمت مثلا برای یک هفته درش وجود داره برای مثال فک نمیکنم یه بازه نوسانی ۴ هزار دلاری برای بیت کوین اونم تو یک هفته چیزه عجیبی باشه…دوما این باکس بر اساس استراتژی شخصیم که بک تست و فروارد تست شده رسم شده و من امتدادش رو تا اولین سقف بعد از لگ نزولی نکشیدم که گمراه کننده نباشه چون برای من بین سقف اولین اصلاح بعد از لگ نزولی و بالاترین سقف زده شده یک زون میسازه که احتمال پولبک به هر دو وجود داره پس من سعی میکنم اون رو به شکل زون داشته باشم و منتظر واکنش باشم…در خصوص خط روند هم خب میشه خطوط دیگه ام رسم کرد اما چیزی که به لحاظ مفهومی دنبالش بودم پایان لگ نزولی دوم و زدن LH و HH بود که به وضوح درش مشخصه…خط روند صرفا مبحث هندسی نیس بلکه مبخث کاملا مفهومیه…بازم اگر سوالی هست در خدمتم![]()
به نظرم زون دیلیت رو باید از ۷۵تا۷۵۷۵۰ بکشی
اگر ۷۵زیرش تثبیت بده روند. صعودی بیت ک الان داخلشیم شکسته میشه چون کف پایین تر میزنه
ببین حسین جان فک میکنم این عدد رو به خاطر این میگی چون میشه زیر کف کانال صعودی؟ درسته؟ چندتا دلیل دارم برای این موضوع یک اینکه من اعتقادم بر اینه که بیت هنوزم صعودی نیست برای همین به این کانال صعودی کم جونی (که بعضی دوستان اعتقاد دارن در حال فلگ زدن برای لگ نزولی بعدی هست )که زده زیاد اعتمادی نمیکنم حالا چون بهش اعتماد ندارم پس احتمال فیک بریک رو زیاد میدم
دو اینکه اخه دیگه شمام خیلی داری زون تنگی(۷۵۰ دلار فقط ) برای تایم دیلی در نظر میگیری احتمال هانت شدنش با یه شدو بسیار زیاده حالا اگه تایم یک ساعته بود یه چیزی
سه اینکه من برای زونم دنبال همپوشانی چند مبحث برای حمایت قیمت بودم که قابل اتکا باشه این باکس همپوشانی پولبک به سقف بریک شده و حمایت رو خط روند رو تو دل خودش داره
در کل به چند دلیل زون رو انقد واید در نظر گرفتم البته این رو هم بگم در کل نواحی این زون قرار نیس بپرم تو
فقط در صورت حمایت خوب و تایید کندلی مث یه انگالف یا پین بار خوب
نه بابا کف دیلی ۷۴۹۳۰ تا ۷۵۸۰۰ گرفتم من
بیت کندل دیلی امروزش انگالف کندل دوجی روز گذشته بود
بریم برای ۸۵ هزار دلار اونجا دنبال سل گرفتن باشیم