سلام دوستان صعود قطعی است بزنید تو کانال خرید بین 0.500 تا 0.520 تتر تو این حدودا خیلی خوبه یا علی ![]()
داداش تا چقدر میره بالا پول من نصف شد بخدا اینم همش میاد پایین
سلام دوست عزیز نگران نباش نظر بالاست احتمال داره تا 0.700 بره بعد یه اصلاح کوچیک برا تنفس بزنه بعد صعود بزنه بالای 1.45تتر برسه بلکه بیشتر حدوداً تا هفته اول خرداد بکشه عجله نکن و اصلا فروش نزن تا جای که میتونی پله ای بازم خرید بزن
داداش تو چند خرید داشتی ؟؟
آخه بیشتر از اینا ریخت
سلام نگران نباش صعود قطعی است الان این در جا زدن یا یکم کاهش قیمت عادیه به خاطر زیرش بیت کوین و تتر هست
مطمنین؟
پول من نصف شد
والا من چند وقته پولم قفل شده و کلا پولم نصف شده
سلام دوست عزیز بله صعود حتمی است جای شک و تردید نیست خدا بزرگه صبور باشید
به نظرتون چقدر طول میکشه تا صعود کنه؟ چند روز مثلا؟ و تا کجا میره و منی که ۱۱۷ تومن گرفتم کجا بفروشم خوبه؟
سلام دوست عزیز در بازار ارز های دیجیتال هیچ وقت زمان دقیقی برای تارگت ها مشخص نشه و نمیشه گفت ولی تو روزهای نزدیک صعود خواهد کرد شک نکن و شمایی که رو ۱۱۷ خرید داشتی صبر کن این بالا رفتن سیرن احتمال داره بر سه پایه باشه پایه اول بین ۱۰۰ تا ۱۲۰ چند روز درجا بزنه پایه دوم بین ۲۰۰ تا ۲۵۰ در جا بزنه که شاید هم به پایه سوم نرسه و رشد اصلی رو شروع کنه شما صبر کنید و فقط اینجا پیام من را نگاه کنید من به موقعش میگم همه باهم فروش بزنیم یا علی به امید سود دهی ![]()
![]()
داداش این یعنی چی ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
چیو میگی ؟؟
با منی؟
منظورت از داداش منم؟
والا به خدا تا جایی که خودم خبر دارم داداش نیستم آبجی ام![]()
منظورم آ.. اپلیکیشن تل … بود سانسورش کردن و نقطه چین گذاشتن![]()
شرمنده آبجی … من فکر کردم برادر هستی ![]()
![]()
تل برا من باز نمیکنه میخوای آی.. ایتا رو بدم ؟؟
اوکی بده
من ایرانی زیاد نیستم فقط برا همین
راستی مشتلق بده ارز سایرن تکون خورد بالاخره![]()
آره آبجی ۲۴ ساعت آینده معلوم میشه که آیا این پایه گذاری اولشه یا نه
بفرما @Lhykfkf
تا ۹۶ رفت هاااا ولی باز برگشت
سلام الان ارز سایرین رو چیکار کنیم بخریم یا بفروشیم
سلام دوست عزیز الان فقط باید ورود کنی چون کف قیمت هست و صعود حتمی و نزدیک هست