بیت کوین بالاخره به نقدینگی وگپ 72000رسید این ناحیه دارای اعتبار خوبی هست و انتظار داریم قیمت را تا حداقل 76000و بالای سقف قبلی در 78000پرتاب کنه .از طرفی قیمت میتواند حرکت را تا 92000و سوزاندن نقدینگی بیشتر ادامه دهد یا از محدوده 79000ربجکت سود و تا 54000اصلاح کند
تشکر شاهین جآن ، عالی مثلِ همیشه
دمت گرم ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
دوستان عزیز مخاطب این اخلاق زشت را یک بار برای همیشه ترک کنید وقتی کسی مطلبی را برای شما قرار میدهد نه نوکر شماست و نه بدهکار پس اخلاق و ادب حکم میکند که با لایک و کامنت و در صورت مخالف بودن با رعایت احترام عدم موافقت خود را نشان دهید یا نظر خود را بیان کنید .تا زمانی که قدر نشناس باشیم باور کنید به جایی نمی رسیم این موضوع صرفا در مورد خودم نمیگم هر مطلب تحلیل و آموزشی سالها خون دل خوردن داره پس باید قدر دان باشیم .دوستدار شما پنجه شاهین
سلام دکتر جان و تشکر از حسن توجه و علاقه شما به هموطنان گرامی ، قطعاً هیچ کار خوب و انسان دوستانه ای از درگاه خداوند متعال بدون جواب نخواهد ماند
دکتر جان ممنون از زحمات شما و لطفی ک در حق ما میکنین رایگان جواب میدین وقت میزاریم میگم توی نمودار تحلیل 4ساعتع طبق الیوت موج 3رو زده و 4و 5 هنوز نزده درسته؟موج 3 میشه 63.300 اینا و موج 4یع اصلاح و بعد موج 5 که تا 72400اینا میره ایا تحلیلم درسته یا اشتباه حساب کردم؟
بله هدف توجه و الا خدا کار خودش رو میکنه ما هم جوابتون رو از خدا میکیریم
من با الیوت کار نمیکنم به این شکل ولی بیت کوین تا الان درست اومده از اینجا چند کار میتونه انجام بده اول ریزش تا 54000دوم برگشت تا 80و بعد ریزش تا 54و سوم برگشت تا 92فعلا از ناحیه 72500باید لانگ باشیم یعنی کف 71800تا 72500که اومده حالا در گامهای داخلی باید نقدینگی و اردربلاک رو بشناسید این نکات هم شما گفتید به یک معنا درسته منتها ترتیب آنها مهمه
همه این حالتها را باید داشت و در تایم پایین تاییدیه گرفت فعلا در گام اول هم درست بوده قیمت تا 74500میتونه بره و بعد برگشت تا همین 72600و ادامه حرکت صعودی تا بالای 78000چون از چند منظر میشه بررسی کرد .نقدینگی خطوط روند .الیوت .نقدینگی .نواحی تصمیم گیری .تله نقدینگی مهندسی شده که دیشب در اونجا ریخت و قبلش گفتم حتی شدت پایین اومدنش هم مشخصه .و مهمتر از همه لگ های الگوریتم پس باید سناریوها را نوشت محدوده ها را مشخص کرد و در سناریوی کوتاه و منتخب با تاییدیه و مدیریت پوزیشن و حجم اقدام به پوزیشن گیری کرد .و الا من نمیتوانم توضیح دهم که کلی بگم نزولی با صعودی چون در روند نزولی میتونه از چند جا برگرده یعنی قیمت تا 79500هو بره ولی برگرده و بقیه تارگت ها چه در بالا و چه در پایین اما جایی که اومده به درستی و ما قبل از رفتن به 83گفتیم جای مهمی هست
ممنون بابت توضیحاتتون که انقدر دقیق و قشنگ توضیح میدین نمیخواین فقط از سر باز کنین درواقع دل میسوزونین خدا خیرتون بده که بدون هیچ چشم داشتی اطلاعات چندین سالتون رو دراختیار ما میگذارید سپاسگزارم
خواهش میکنم ما را پیدا کردی آخرش
من حرف های زیادی برای گفتن دارم که میتونه مسیر تریدر های ایرانی را تغییر بده ولی خوب تریبون قوی میخواد و همدلی اما همه دنبال سیگنال پامپی میگردند که با صد دلار یک شبه پولدار بشن
درود بر دکتر پنجه شاهین عزیز
ممنون بابت تحلیل های عالیه شما،من با صعود بیت کوین به محدوده 84 تا 86 هزار با شما موافقم برای جمع کردن نقدینگی و نزول بیشتر برای زدن کف 60 هزار و پایین تر( 94 هزار تاچ شدنش سخت به نظر میرسه )
سلام و وقت بخیر اگر خواستید نمودار بیت رو بهمراه شمارش امواج مد نظرتون رو بگذارید تا جوابتون رو بدم .
ما دو نقدینگی داریم یکی در 83که تقریبا جمع شده دوم در 92دیگه چیزی نداریم این وسط
کندل های FVG دیلی منظورمه دکتر جان