تحليل ارز sui اسپات

تحلیل ارز SUI اسپات

دوستان به صوت اسپات با 2تا 5در صدر صد سرمایه وارد شوید در صورتی که سرمایه بالایی دارید 2تا 5در صد رو به ارز های مختلفی تقسیم کنید

به صورت پله ای وارد بشید مارتینگل

طبق قئانین کانال ها سود زیان با خود شماست پر روزی باشید

7 لایک‌کرده

سلام دوست گرامی یعنی قیمت بالا میره واینکه تا کجا پایین میاد .من سویی رو لانگ دارم . وروی ۱۴۵ تومن لیکوئید میشم . راهنمایی میکنید .پوزیشن رو ببندم یا باز باشه همچنان چون تو ضرر زیادی هستم فعلل چون سر به سر من ۱۷۳ تومن هستش .ممنون میشم کمک کنید

2 لایک‌کرده

سلام اين تحليل روزانه است زمان زیاد میبره برسه

لانگ گرفتید به دلاری بفرماید تا بتونم نگاه کنم

لیکویید چرا بشید مگه حد ضرر ندارید
اصلا به لیکوییدی نباید فکر کنید

آقا رحیم من ۱۵۰تومن از سویی ضرر کردم الان این تحلیل شما رو دیدم خروج زدم مطمعنی تا 0.6میاد دیگه بالا نمیره یعنی آخه من با ضرر فروختم الان که این تحلیل شما رو دیدمآقا رحیم ب خدا من این تحلیل رو دیدم الان خروج زدم مطمعنی تا ۲.۳نمیرع ؟؟؟

خانم شانس بازار دیگه کاری سرش اومده که تحلیل نمیارتش وقتی طلا مثل شت کوین بشه دیگه تو حسابش بکن

آقا رحیم من سویی هامو رو همین تحلیل شما فروختم مطمعنی نقاط بالا تر تاچ نمیشن ؟؟؟مثلا نقطه ۱.۲من سر ب سر میشدم مطمعنی میاد این نقاطی ک رسم کردی ؟امکان ندارع بالا برع؟من صبح این تحلیل شما رو دیدم فروختم روی عدد ۱۵۸الان ۱۶۰:frowning:که

سلام وقت بخیر ، طبق این تحلیل ، sui به احتمال زیاد تا 0.6105 پایین می‌آید و بعد تا 0.8850 بالا می‌رود.
۱۵۰ میلیون ضرر شما که مربوط به قبل است و ربطی به این تحلیل ندارد ، ان شاء الله جبران بشه.

من نگفتم مال الان هست من توضیح دادم ۱۵۰ضرر کردم ازش حالا درش آوردم یعنی پایین تر میاد منظور من اینجوری بود اما الان‌۱۵۸فروختم ولی الان ۱۶۱میترسم اول بره ۱.۲بعد بیاد .۰۶. من نگفتم ربطی ب این تحلیل داره پیام منو بخون گفتم ازش ضرر کردم ۱۵۰و الان تحلیل شما رو دیدم دیدم ک نقطه های پایین تر گذاشتن برا همین خروج زذم

ببخشید ، من اشتباه برداشت کردم.

1 لایک

آقا رحیم ممنون میشم

ارز ton لطفاً تحلیل کنی:folded_hands::smiling_face_with_three_hearts:

آقا رحیم، برادر تو این وضعیت بازار همه نیازمند تحلیل هستن …

اینجا تاپیک مخصوص ارز sui که ایشان ایجاد کردند. آقا رحیم تحلیل های خودشان را در تاپیک سه تحلیلگر قرار می‌دهند‌.

تاپیک سه تحلیلگر

آقا رحیم تو رو قرآن بگو چکارکنم نگه دارم آقا رحیم بدبخت شدم