بحث و گفتگو پیرامون «آیا با توقیف دارایی‌های دیجیتال ایران توسط آمریکا، کاربران ایرانی باید نگران باشند؟»

اوایل این ماه، خبرهای نگران‌کننده‌ای منتشر شد که توجه بسیاری از معامله‌گران و کاربران ارزهای دیجیتال در ایران را به خود جلب کرد. اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا، به صورت رسمی اعلام کرد که ایالات متحده تاکنون حدود یک میلیارد دلار از دارایی‌های رمزارزی مرتبط با ایران را توقیف کرده است. این اظهارات نشان داد که فضای بازارهای مالی دیجیتال تا چه حد می‌تواند تحت تأثیر تصمیمات نظارتی و فشارهای بین‌المللی قرار گیرد.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «آیا با توقیف دارایی‌های دیجیتال ایران توسط آمریکا، کاربران ایرانی باید نگران باشند؟» شکل گرفته است.

2 لایک‌کرده

من فقط از نوبیتکس به تراست ولت و بلعکس انتقال رمز ارز دارم برای هولد و فروش فقط واریز و برداشت میکنم
بازم این مورد ریسک داره؟

مهم‌ترین ریسک مربوط به استیبل کوین‌های متمرکز، مثل تتر و یواس‌دی‌کوینه، چون اینا امکان فریزشدن دارن؛ یعنی توی همون کیف پول خودتون فریز میشن و دیگه قابل‌انتقال نیستن. البته این ریسک بیشتر برای مبالغ بالاست.
در مورد ارزهای غیرمتمرکز، مثل بیت کوین و اتریوم و غیره، اگر تنها ارتباط کیف پولتون با همون صرافی هست، ریسکش خیلی پایینه. اما برای کار با صرافی‌های خارجی، حتی صرافی‌های غیرتحریم، یه کیف پول جداگانه داشته باشید که هیچ نقل‌و نتقالی بین اون و صرافی‌های داخلی انجام نشده باشه.

به‌هیچ‌عنوان از صرافی داخلی مستقیم به صرافی خارجی تراکنش نزنید.