هشدار به معامله‌گران بیت‌کوین برای عجله در خرید ⚠️

تحلیل بیت‌کوین در تایم ۴۵ و ۱۵ دقیقه در ۱۴۰۵/۰۳/۱۴

بیت‌کوین بعد از الگوی سر و شانه‌ای که اخیراً زد؛ به ناحیۀ ۶۵۰۰۰ دلار نزول کرد. و متأسفانه نه تنها این حمایت خیلی مهم رو از دست داد. بلکه حمایت ۶۲۰۰۰ رو هم از دست داد.
در تایم ۴۵ دقیقه، حمایت بعدی ما دقیقٱ ۶۰۰۰۰ هزار دلاره؛ که تا ۶۱۴۰۰ هزار دلار اصلاح کرده؛ و طبق چارت می تونه پایین‌تر هم اصلاح بده. اما در حال حاضر چه نواحی رو میتونه ببینه.:exclamation_question_mark:

در چارت تایم ۱۵ دقیقه، یه ترندلاید نزولی آبی رنگ درج شده که قیمت از اون تبعیت می‌کنه؛ و مادامی که زیر این ترندلاید نزولی حرکت می‌کنه؛ بیت‌کوین می‌تونه اصلاحی باشه؛

حالا شرط صعودیه بیت‌کوین چیه:exclamation_question_mark:
اینکه بیت‌کوین بیآد ترندلاید نزولی مارو به سمت بالا بشکنه؛ و قیمت‌های ۶۲۰۰۰، ۶۴۰۰۰ یا ۶۵۰۰۰ دلار و ببینه.
ولی همون جوری که ملاحظه می‌کنید؛ فعلا زیر ترندلاند داره حرکت میکنه. اندیکاتور RSI هم گویای یه اصلاح به قیمت‌های پایین‌تره. در تایم‌فریم‌های بالاتر (۴ ساعته و روزانه و هفتگی) هم اگه ببینید؛ میتونه از اینجا هم اصلاح به طرف پایین داشته باشه. تا نواحیه ۶۰۰۰۰، ۵۹۰۰۰، ۵۶۰۰۰ و حتی ۵۲۰۰۰ دلار. که مستلزم تحلیل جدیده.
پس به هیچ‌عنوان برای خرید عجله نکنید؛ اما در صورت هرگونه ورود به معامله، حتماً بصورت پله‌ای، در قیمت‌های ارزندۀ بالا خرید داشته باشید.

سرکار خانم عبدالهی

2 لایک‌کرده

به سر کار خانم عبدالهی بگو مهردادسلام رسوند ولی دیر گفتی…مهرداد یه ماه پیش گف :joy:

ارمان این خانم عبدالهی کیه هر سری ازش تحلیل میزاری؟

1 لایک

با درود و احترام مهردادجان.

پیش از هر صحبتی

:white_check_mark:اصلاحیه:white_check_mark:
شرط تغییر روند بیت‌کوین اینه که از مقاومت بسیار مهم ۶۵۰۰۰ دلار بگذره و تثبیت بده.

اما پاسخ به مهرداد گلم.
اینکه در ماه‌های اخیر شما و حتی خودم، کرارا به این موضوع اذعان داشتیم؛ شکی نیست.

اما ایشان شخصی هستند که بصورت کوتاه‌مدت تحلیل می‌کنند؛ و بندۀ حقیر به اظهارات و تحلیل‌های کوتاه‌مدتی ایشون ایمان کامل دارم. و بر همین اساس، گاهی اوقات از تحلیل‌های ایشون، صد البته با اجازه از خودشون، استفاده می‌کنم.

1 لایک