🚨احتمال سقوط بیت‌کوین به محدوده ۵۰ هزار دلار⚠️

:chart_decreasing: بررسی بازار

BTC: ۶۲,۷۵۸ دلار

ETH: ۱,۶۷۴ دلار

شاخص ترس و طمع: ۱۲ (ترس شدید)

دامیننس BTC: ۵۸.۷۰٪

:grin: دوستان همراه، امروز منتظر «داده‌های بیکاری آمریکا» باید باشیم، گرچه بازار حتی بدون اون هم در وضعیت خونین قرار داره. با این حال، اگه داده‌ها، بدتر از حد انتظار باشن، وضعیت میتونه به مراتب بدتر هم بشه.

:red_exclamation_mark: به طور کلی، ما هنوز بالاتر از یک خط روند مهم هستیم (طبق چارت)، بنابراین هنوز یه نیمچه امیدی برای گاوها وجود داره. اما شکستن این خط روند نشونه‌ی اینه که « بیت‌کوین به سمت محدوده ۵۰ هزار دلار حرکت می‌کنه ».
و من عده‌ی زیادی از دوستان با کمال میل در اون سطوح خریداریم.

منتظر داده‌ها در ساعت ۱۵:۳۰ (UTC+3) هستم.

2 لایک‌کرده

سلام بر جناب کیانی محترم

بنظر شما اگر بیت به ۵۰ هزار برسه با سیصد میلیون سرمایه ای که دارم چند درصد از این پول رو میتونم وارد بازار کنم با توجه به کف بودن بیت و ریسک پذیری بالای بنده

1 لایک

با درود و احترام داودخان.
سپاس از محبتت.

داداشم با توجه به وضعیت حال حاضر مارکت و مسائل تکنیکالی که بنده دارم می‌بینم و عدم وجود تأییدیه‌های لازم،
اولاً توصیه می‌کنم حتماً بصورت پله‌ای خرید کنی. و یکجا منتظر بیت‌کوین ۵۰۰۰۰ دلاری نباشی.
نقاط ارزنده رو در پست‌های اخیر، اشاره داشتم.

حالا فرض بفرمایید که شاید، شایدآ… بیت قیمت‌های پایین‌تری رو هم خواست ببینه. اگه شما با مفروض قرار دادن ۵۰۰۰۰ دلاری برای کف بیت‌کوین، ارقام پایین‌تری رو ببینه که متضرر میشی.
پس احتمال هر نوع سناریویی رو بده و مدیریت سرمایه داشته باش. همین.

1 لایک

ممنونم از پاسخگویی شما

چشم به صورت پله ای و طبق نمودار شما ورود میزنم

فقط اینکه چقدر از این سیصد میلیون رو برای این کار قرار بدم ؟ ارزهای مد نظر من bit - eth - sol - hype هست

1 لایک

ببین داودجان… الآن میخواستم یه تحلیل جدید از بیت‌کوین بذارم که متاسفانه تصویر چارت آپلود نمیشه.

اما در خصوص چقدر از داراییت رو توی هر پله باید بذاری؟
اول اینکه باید بدونی در چند مرحله میخوای این کار و انجام بدی؟ خیلی مهمه.
اصولاً در سه مرحله بیشتر ، ریسک و بالا می‌بره.
دوم اینکه به پست‌های اخیرم توجه کن.
زیر ۶۵۰۰۰ بیت ارزنده‌ست جهت سرمایه‌گذاری. اما این به شرطیه که بدونی کجا کف بیت رسیده. پس تا مادامی که برات مسجل نشده که کف بیت کجاست، حتی ورود پله‌ای بی معناست.
در صورت کلی، بیت‌کوین در ۵۰ هزار دلار بسیار ارزنده هست برای سرمایه‌گذاری. پس مرحله‌ی اصلی میتونه ۵۰ هزار باشه که حدود ۵۰٪ سرمایه‌ی شما رو شامل میشه.
که بدیهیه، همه‌ی تخم‌مرغ‌هات و نباید در یک سبد بچینی. چه بسا فرضا اتریوم و یا سولانا یا حتی BNB در پروسۀ‌ی بعدی صعودی، خیلی بیشتر از بیت‌کوین ارزش سرمایه‌گذاری داشته باشن.
بنابراین اون ۵۰٪ که برای بیت گذاشتی کنار رو به سه قسمت ۵۰، ۳۰ و ۲۰ درصدی تقسیم کن و بصورت پله‌ایی، ارزنده‌ترین موقعیت رو با ۵۰٪ ورودی، پلۀ دوم رو با ۲۰٪ دارییت و پلۀ سوم رو با ۳۰٪ سرمایه به بیت‌کوین اختصاص بده.
و ۵۰ درصد دیگه‌ی کل داراییت رو روی ارزهای ارزنده‌ی دیگه، اون هم بصورت دو یا سه پله‌ای سرمایه‌گذاری کن.
این پیشنهاد من بود. دیگه خودت با تحقیقات بیشتر، هر جور که صلاح دونستی ؛ عمل کن.

3 لایک‌کرده

واقعا ممنون و مچکرم از وقتی که گذاشتید و راهنمایی کامل و جامع شما بزرگوار برای بنده :heart:

2 لایک‌کرده

سلام وقت بخیر اگه لطف کنید جواب بدین ممنون میشم

من بیت رو رو قیمن ۹۰۰۰ و ۱۰۰۰۰ خریدم و تا الان هولد کردم میترسم بازار مجدد بریزه مثل ریزش سری پیش

الان منطقیه بفروشم منتظر شم تو محدوده ۵۰۰۰۰خرید بزنم؟

نظر شخصی

توی ناحیه ۴۰ و۵۰ و۶۰

خرید منطقی هست :thinking: