🚨آمادگی برای نوسانات بزرگ بازار در هفتۀ پیش‌رو ⚠️

:double_exclamation_mark: طلای جهانی داره با شدت دامپ میشه و احتمالا به زودی زیر 4000 دلار بیآد.

:spiral_calendar: امروز ساعت 16 دیتای مهم CPI رو داریم که می‌تونه حسابی، بازارها رو تکون بده.

:police_car_light:فردا هم تورم تولیدکننده یا PPI منتشر میشه؛ که اونم مهمه.

:bookmark:جدا از این موارد، تنش‌های آمریکا و ایران رو هم اضافه کنید که می‌تونه به عنوان کاتالیزور دیتاهای اقتصادی باشه‌.

:triangular_flag: هفته مهم و پرنوسانی در پیش داریم.

امید فدوی

5 لایک‌کرده

سلام خسته نباشید اقای کیانی ارزSUPERFORTUNE (GUA)رو یه تحلیل میکنید :folded_hands:

1 لایک

با درود و احترام سرکار خانم.

با عرض پوزش، با توجه به عدم دسترسی به منابع معتبری چون تریدینگ‌ویو، قادر به تحلیل در خصوص ارز مورد نظر شما نیستم. امیدوارم عفو بفرمایید.

2 لایک‌کرده

اقای کیانی عرض ادب مقدور به تحلیل ارز dydx هست؟

1 لایک

تحلیل چارت رمزارز DYDX/TetherUS در مولتی تایم‌فریم‌

:bar_chart:وضعیت کلی بازار: روند بلندمدت (تایم‌فریم هفتگی - 1W):** قیمت در یک روند نزولی شدید، با اشباع فروش خیلی زیاد قرار داره و به کف‌های تاریخی خودش رسیده ($0.123). اندیکاتور MACD در پایین‌ترین سطوح خودشه و در حال فشرده شدنه که نشان‌دهنده فرسایشی شدن روند نزولیه.

در روند میان‌مدت (روزانه - 1D و ۴ ساعته - 4h):** قیمت زیر ابر یا خطوط قرمز Supertrend قرار داره که یعنی روند قالب همچنان نزولیه. با این حال، در چارت روزانه یک فاز کف‌سازی یا رنج زدن در محدوده $0.11 تا $0.14 دیده میشه.

در روند کوتاه‌مدت (۱ ساعته - 1h):** اندیکاتور RSI به محدوده اشباع فروش (نزدیک ۳۰) رسیده و قیمت به صورت فرسایشی در حال کاهشه.

حالا الآن وقت وروده یا خروج:exclamation_question_mark:
در حال حاضر بازار در محدوده پرریسک برای ورود مستقیم و نامناسب برای فروش (خروج با ضرر) قرار داره. به عبارت دیگه:

اگه قصد ورود داری:** الان زمان خرید پله‌ای خیلی کم (اسپات) برای میان‌مدته، اما برای ورود سنگین یا فیوچرز، بهتره منتظر تاییدیه صعودی (مثلاً سبز شدن Supertrend در تایم‌فریم ۴ ساعته یا شکست خط روند نزولی) بمونی.

و اگه از قبل پوزیشن داری:** در این قیمت‌ها (کف تاریخی)، خروج منطقی نیست چون ریسک به ریوارد برای برگشت قیمت مناسبه.

نکته مهم: خط قرمز سوپرترند در تایم‌ ۴ ساعته روی عدد $0.13981 و در چارت روزانه روی $0.17531 قرار داره. و تا زمانیکه قیمت این دو سطح رو به جهت بالا نشکنه، صعود قدرتمندی شروع نمیشه.

مشکلی نیست خیلی ممنون

1 لایک

زحمت کشیدید اقای کیانی ممنون

با درود مجدد.
ولی باور بفرمایید که اگه چارت ارز موردنظرتون دیتای خوبی داشت حتما تحلیلش رو تقدیم می‌کردم.
اما متاسفانه دیتای جالبی نداره.
علت این بود.

1 لایک

خواهش می‌کنم. انجام وظیفه است.

1 لایک

بازم خیلی ممنون دستتون دردنکنه:cherry_blossom::cherry_blossom: چارت رو بی زحمت پاک کنید بالا متوجه منظورتون شدم:folded_hands:

1 لایک

نظرت چیه ؟همنچنان ریزشیه با کف ۳۵

1 لایک

با درود مجدد.
ولی باور بفرمایید که اگه چارت ارز موردنظرتون دیتای خوبی داشت حتما تحلیلش رو تقدیم می‌کردم.
اما متاسفانه دیتای جالبی نداره.
علت این بود.
اما خواستید که چارت و پاک کنم.
متأسفانه از طرف اپ ارز دیجیتال جهت حذف محدودیت ایجاد شده، و نمیشه خواسته‌ی شما رو اجابت کنم. پوزش می‌خوام.

با درود و احترام.

بهزادجان. تا مادامی که سنگر ۶۰~۶۱ حفظ بشه؛ خیر.

من بیت روی 67خریدم معامله تعهدی تو ضررم به نظرتون پایین تر از 65میاد ببندم الان یا میره بالا دوباره