قیمت بیتکوین الان حدود ۶۶ هزار دلاره. بعد از یه ریزش نسبتاً سنگین، چند روز اخیر یه جهش کوتاه مدتی بالا زده. اما کلیت بازار هنوز قوی و رو به بالا به نظر نمیرسه.
بانک مرکزی ژاپن (امروز): نرخ بهره رو کمی افزایش داد (به ۱٪). و بازار زیاد واکنش بدی نشون نداده، اما در کل باعث میشه پول از جاهای پرریسک مثل بیتکوین کمی بیرون بره.
از طرف دیگه،فدرال رزرو آمریکا (فردا) به احتمال خیلی زیاد هیچ تغییری نمیده. یعنی نرخ بهره رو همون بالا نگه میداره. این هم خبر خیلی مثبتی برای بیتکوین نیست، چون پول کم میشه.
بنابراین، فعلٱ میتونید از این جهش کوتاه مدتی بیتکوین و بازار کریپتو لذت ببرید، اما از اونجائیکه . ساختار کلی بازار هنوز ضعیفه و حرکت نزولی اصلی احتمالاً تموم نشده؛ در چند روز تا چند هفتۀ آینده ممکنه یه کم دیگه بالا بره یا همینجوری بمونه (مثلاً تا ۶۸~۷۰ هزار دلار). اما بعدش آماده باشین که ممکنه دوباره، تا حوالیه ۵۵-۶۰ هزار دلار یا حتی کمی پایینتر (بستگی به شرایط داره)، ریزش داشته باشیم.
پس از این جهش کوچیک استفاده کنید، اما محتاط باشین(با مدیریت ریسک). در واقع همه پولتون رو سرمایهگذاری نکنید و حد ضرر (stop-loss) بذارید. و عجله نکنید. بازار کریپتو همیشه پرنوسانه و این روزها شرایط اقتصادی جهانی (مثل نرخ بهره) هم کمک زیادی به بالا رفتن شارپی قیمت نمیکنه.
**میانگینهای متحرک بلندمدت هستن که به عنوان «باند انباشت» شناخته میشن.
خط قرمز معمولاً MA 200 هفتگی یا معادل بلندمدت اونه، مثل 1400 روزه یا 200 هفتهایه؛ که معمولاً به عنوان سطح حمایت قوی بلندمدت و کف انباشت عمل میکنه.
خط آبی معمولاً **MA 50 یا 100 هفتگیه.**این خط هم، حمایت میانمدت رو نشون میده.
این دو خط با هم باند انباشت رو تشکیل میدن.
برای اینکه ۱- مناطق خرید یا انباشت رو پیدا کنیم؛(وقتی قیمت بالای این باند باشه یا ازش برگرده). و ۲-روند کلی بازار رو تشخیص بدیم.
اگه توی چارت دقت کنی؛ در سال ۲۰۲۲–۲۰۲۳ وقتی که قیمت به این باند رسیده؛ بعدش روند صعودی قوی شروع شده.
بطور کلی بخوام بگم؛ این خطوط نه اندیکاتور حجمن (A/D) و نه باند بولینگر بلکه بیشتر میانگینهای متحرک ساده یا شماتیکن برای فیلتر کردن نویز و نشون دادن روند بلندمدت. همین.
درود استادکیانی عزیز ببخشید نظرتون رو برای ارز های استریت میخوام بدونم 041خریدکردم و044پله ای حدود 500دلار کجا خوبه بیام بیرون الان که صعود کرده وپامپ شده!؟ مرسی استاد
با درود و احترام.
قیمت فعلی حدود ۰٫۰۴۵ دلاره
در تایمفریمهای بالاتر هفتگی و روزانه روند کلی نزولی بلندمدت از سال ۲۰۲۴-۲۰۲۵ دیده میشه، ولی اخیراً یه برگشت قوی داشته. حجم معاملاتش نسبتاً بالاس و RSI در بعضی تایمفریمها داره از مناطق اشباع فروش خارج میشه. به تازگی در تایم هفتگی قیمت از کفهای پایینتر برگشته و یه کندل سبز قوی زده. سطوح مقاومتی مهمش ۰/۰۸۳ تا ۰/۲۲۷ و حمایت نزدیکش حوالی ۰٫۰۴۵. اما در تایم روزانه RSI در حال صعود و با حجم خوبیه.ظاهرا هدف کوتاهمدتش، تست مجدد ۰/۰۸۳ تا ۰/۱۱۰ میتونه باشه. چون در تایمفریم ۴ ساعته تونسته روند نزولی کوتاهمدت خودش و بشکنه؛ و قیمت بالای سوپرترند قرار گرفته. گرچه در این تایمفریم، RSI حوالی ۴۶ و خنثی روبه بالاست؛ ولی در تایم یک ساعته مومنتوم خیلی قویه و قیمت سریع بالا رفته؛ اما به همین دلیل ممکنه برای ادامۀ روند صعودیش، با یه پولبک، کمی اصلاح داشته باشه.
به نظرم از اینجا به بعد میتونه براش سناریوهای مختلفی رو انتظار داشت؛ یعنی اگه بالای ۰٫۰۵–۰٫۰۵۵ بمونه و حجمش حفظ کنه، میتونه سریع به مقاومتهای بعدی خودش ۰٫۰۸۳ و بعد ۰/۱۱۰ برسه. اگه بخواد قدری رنج بزنه و اصلاحی بشه، با یه پولبک به نواحی حمایتی ۰/۰۳۸ و ۰/۰۴۰، و بعد ادامۀ روند صعودی رو ببینیم. و اگه نتونه بعد از پولبک در نواحی یاد شده، درست مورد حمایت قرار بگیره، میتونه روندش نزولی بشه و کفهای پایینتری رو ببینه. که البته بگمآ… فعلاً احتمالش کمتره.
در کل، ظاهراً در حال یه ریکاوری کوتاهمدت قویه و مومنتومش مثبت دیده میشه. ولی چون روند بلندمدتش هنوز نزولیه (بخاطر تأثیر منفی دلیست شدنش از بعضی صرافیها مثل بایننس)، بهتره با احتیاط معامله کنی و منتظر تأیید واضحی باشی. مدیریت ریسک داشته باش و حتماً Stop-Loss بذار (مثلاً زیر ۰٫۰۴۰) و پوزیشن مناسب داشته باش.
با درود و احترام.
سپاس دوست من. شما محبت دارید.
اما در خصوص پرسش شما من فقط اسپات کار میکنم و صادقانه اطلاعاتی در این خصوص ندارم برات.
شما برای اینکه نتیجه بگیری؛ توصیه میکنم به دوست نازنینم « آقا رحیم » پیام بدی و پرسشت رو مطرح کنی.
یقین دارم که در اسرع وقت پاسخگو خواهند بود.
پوزش میخوام.